Dodaj do ulubionych

co na chrzciny?

IP: *.* 31.07.02, 19:52
Pomocy przede mna chrzciny, ludzie pytaja o to co zyczymy sobie dla Kacpra, a my nie wiemy co im odpowiadac. Niektórzy wrecz uzalezniaja swoje przyjscie /tak pół żartem oczywiscie/. Podajcie jakies pomysły prosze.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiam Re: co na chrzciny? IP: *.* 31.07.02, 21:10
      wszystko to kwestia kwoty którą chcą wydać. zależy też co potrzebujesz. sprawdza się krzesełko do jedzenia, elektroniczna niania, termometr do ucha itd. powodzeniakasia
      • Gość: Urszula1 Re: co na chrzciny? IP: *.* 31.07.02, 21:15
        Mój Krzyś w niedzielę dostał od chrzestnej złoty łańcuszekz medalikiem, a od reszty pieniądze. W sumie to mało wymyślne, ale mi bardziej pasuje, bo na razie mamay dla małego wszystko co trzeba, a ja lubię sama wybierać i sprawdzać sprzęty dla niego.
        • Gość: sebo Re: co na chrzciny? IP: *.* 01.08.02, 06:51
          Koleżanka właśnie kupiła na chrzciny wydanie Biblii dla dzieci. Przyznam, że nawet ładne. W zasadzie bardziej wygląda jak zbiór bajek z obrazkami. A jeśli potrzebujesz czegoś większego to może poproś o jeden "grupowy" prezent. Najlepiej dostać coś co się przyda a nie wyląduje w szafie.Ewa
    • Gość: guest Re: co na chrzciny? IP: *.* 01.08.02, 08:01
      A mnie bardzo spodobał się pomysł ze srebrną łyżeczką i wygrawerowana na niej np. data i godz. urodzin? Myślę, że to będzie pamiatka na całe życie. Moja Zuzia dostała włąśnie nie łyżeczkę, ale łańcuszek z medalikiem , który na odwrocie ma wygrawerowana godz. narodzin.Pozdr.KIKA
      • Gość: guest Re: co na chrzciny? IP: *.* 01.08.02, 08:16
        a może przydałoby się Wam na przykład turystyczne łóżeczko albo kojec? To doskonała okazja żeby coś takiego dostać. No a przydaje się bardzosmile)) A.
    • Gość: mostrowska Re: co na chrzciny? IP: *.* 01.08.02, 08:31
      A może nosidełko ze stelarzem jeżeli lubicie wycieczki?Powiem w sekrecie, że nam dużą radość sprawiły jednak pieniadze - zasugerował to chrzestny-za pieniądze kupiliśmy obligacje - i postanowiliśmy, że będziemy co miesiąc powiekszać oszczędności Juleńki. Dostała też pamiątki, ubranka, ale ten "początek" np. na studia najbardziej nas ucieszył. A nie, przepraszam. Najbardziej to bajki i legendy polskie z dedykacją dla Julki...POzdrawiamyMama i Juleńka (5 mies)
    • Gość: guest Re: co na chrzciny?Dzięki IP: *.* 02.08.02, 22:25
      BARDZOOOO serdecznie dziękuję wszystkim za pomoc w rozwiązaniu problemu prezentów. Każdy się przyda, bo kilkunastu gości będzie. Wiedziałam, że nie zostanę sama z tym problemem. Buziaki dla wszystkich. Jadzia
    • Gość: barbaraw Re: co na chrzciny? IP: *.* 03.08.02, 08:35
      Ja niedługo robię chrzciny dla mojej 3,5 m-cznej córeczki.Ponieważ pytano mni co bym chciała dla niej - wybrałam od najbliższej rodzinki dla małej min. huśtawkę i chodzik. Od reszty to niewiem jeszcze mnie nie pytali. Ale może krzesło do karmienia lub coś w tym stylu. Natomist polisę ubezpieczeniową założyliśmy małej sami zaraz po urodzeniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka