IP: *.* 14.09.02, 10:04
Drogie mamy! Niedawno dostałam oferte ciekawej dodatkowej pracy w żłobku. Mam prowadzić zajęcia ruchowe dla 2 i 3 latków.Muszę dodać, że jestem na 5 roku pedagogiki ze specjalnoscią: wychowanie fizyczne i zdrowotne. Oprócz tego jestem mamą rocznego szkraba- Radusia. Mimo tego, że wiem sporo na temat takich zajęć to mam okropną treme, dlatego proszę mamusie i tatusiów, aby napisali w co i jak ich pociechy najbardziej lubią się bawić. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: zabawy IP: *.* 15.09.02, 08:25
      Mój synek chętnie bawi się w "a kuku", lubi biegać i wspinać się gdzie się tylko da, przy tym oczywiscie nabija sobie mnóstwo guzów.:) P@p@tki
    • Gość: QUELLE Re: zabawy IP: *.* 15.09.02, 10:21
      Moja corka lubi"pozerac" ksiazeczki,daje mi je i opowiadamy razem,troszke ja troszke ona(po swojemu oczywiscie).Po za ty bardzo lubi tanczyc,w koleczko lub sama.Zycze powodzenia i pozdrawiam.
      • Gość: guest Re: zabawy IP: *.* 15.09.02, 11:05
        czesc jestem pedagogiem ipracuje w Poradni Psych-Ped. Najlepiej skorzystaj z ksiazki "Gry i zabawy z niemowletami(0-1rok)lub gry i zabawy z maluchami" J.Silberg
        • Gość: guest Re: zabawy IP: *.* 15.09.02, 19:44
          Moja córeczka ma dopiero roczek, ale już teraz zauważam, ze uwielbia wszelkie zabawy przy muzyce: podskoki, kołysanie itp. Myślę, że większosć dzieci za tym przepada.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka