Dodaj do ulubionych

100....ale NUMER!!!

IP: *.* 18.03.03, 09:32
Na stronie startowej jeszcze relkama nr-u marcowego "Dziecka" a ja pędzę juz chwalić ..... nr kwietniowy , który znalazłam wczoraj w skrzynce i ... :bounce: SERDECZNE GRATULACJE DLA CAŁEJ REDAKCJI Z OKAZJI SETNEGO NUMERU :bounce:Kochani dziękuję i życzę sobie jeszcze kilka setek :DMoje dziewczynki zasłuchane w głosie Magdy Umer i Grzesia Turnau. Jeszcze raz dziękujemy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: 1+3,ania Re: 100....ale NUMER!!! IP: *.* 18.03.03, 19:01
      Numer, jak numer. Ja kupuję głównie dla Pana Kuleczki i świetnych zagadek dla dzieci, bo jeśli chodzi o stronę merytoryczną, to wszak we wszystkich gazetkach jest mniej więcej to samo, a i tak najwięcej o dzieciach i nie tylko dowiaduję się z życia, no i oczywiście z eDziecka, chociaż sądząc po zmianach, jakie się szykują, być może już nie długo... Za to płytka... Super. Wprawdzie na początku coś tam nie chciała się czytać, a w jednym odtwarzaczu nie chce do tej pory, ale generalnie the best. Polecam. Śliczna, spokojna, piękny wybór piosenek, a do tego piękne, dzieciom przyjazne wykonanie. Gratuluję. Mam niedosyt. Wiem,że darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda, ale czemu tak mało? Pomijam fakt,że moje dzieci z reguły nie usypiają w pół godziny, ale sama chętnie posłuchałabym więcej. Czy jest gdzieś na rynku taka płytka obszerniejsza? Chętnie kupię. Pozdrawiam. Ania.
    • Gość: guest Re: 100....ale NUMER!!! IP: *.* 18.03.03, 19:04
      Dolaczam sie i pozdrowienia :lol:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka