lejla7 27.03.07, 10:27 czesc dziewczyny zrobilo sie tak cieplo ze jak zwykle mam problem zubraniem miloszka (13 m-c) czy jak ma body na dlugi rekaw i na to jakas bluzeczke to czy moge zalozyc mu tylko bluze z polaru? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabko Re: na spacerek w polarku? 27.03.07, 10:48 Moja 2-latka wyszła dziś w cienkim sweterku i polaru ale ona strasznie szaleje na dworze więc na pewno nie zmarznie Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: na spacerek w polarku? 27.03.07, 15:03 Moja (17mcy) dziś tylko w rajstopkach, koszulce z krótkim rekawkiem i lekkiej bluzeczce z długim. Odpowiedz Link Zgłoś
apdutkiewicz Re: na spacerek w polarku? 27.03.07, 15:23 Mój 15-miesięczniak w body na ramiączkach, koszulce na długi rękaw i lekkiej bluzie polarowej. Nie było mu zimno nawet jak później zasnął w wózku. Odpowiedz Link Zgłoś
efka30 Re: na spacerek w polarku? 27.03.07, 16:31 A ja jednak uważam,że wiart jest jeszcze "zimowy" i nie należy przesadzac. W słońcu owszem jest ciepło, ale w cieniu można "delirki" dostac, jak ktos za lekko ubrany. Dodałabym jeszcze wiatrówkę. Zwłaszcza,że ja sama nie latam w bluzce z krótkim rękawem, tylko w swetrze i na to kurtka dżinsowa-rozpięta. Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: na spacerek w polarku? 27.03.07, 19:17 Moja córeczka dzisiaj miała body z krótkim rękawem,bluzeczke z długim i wiatrówke na polarku. Nie zmarzła ale o zgrozo widziałam dzieci ubrane w kurtki puchowe,czapki polarowe szaliki i rekawiczki (!)\kraków 15 stopni... Odpowiedz Link Zgłoś
ola1027 Re: na spacerek w polarku? 27.03.07, 20:28 mój syn 1,5 roczku miał dzisiaj body na to bluzeczka, na to bluza i polarek. niby ciepło ale w ciemniu mocno wiało. nie był spocony. siedział w wózku, a wiadomo ze to zimniej bez ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
tina1234 Re: na spacerek w polarku? 27.03.07, 21:46 Moja Julka była dzisiaj w bodach, bluzie i cieniutkiej kurteczce, ale ma lekki katarek, więc wolałąm żeby jej było ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
bomba001 Re: na spacerek w polarku? 27.03.07, 22:27 pewnie, a co jeszcze?? znaczy u nas, 14 stopni ale wieje, to oki, w słońcu by mu nawet gorąco było Odpowiedz Link Zgłoś
mamakasienki1 Re: na spacerek w polarku? 28.03.07, 12:11 U nas dziś około 14 stopni, wczoraj też, mała była na podwórku w body z krótkim rękawem, na to bluzeczka z długim rękawem a na wierzch swetr. Napewno nie zmarzła, ale widziałam dziecko w zimowym kombinezonie z ocieplanymi spodniami. Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: na spacerek w polarku? 28.03.07, 13:14 moi od kilku dni chodzą w body na krótki rękaw i na to polarek, ok. 18-tej wkładam im na to wiatrówki Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: na spacerek w polarku? 28.03.07, 13:15 a Wy, jak wychodzicie teraz ubrani na dwór? Odpowiedz Link Zgłoś