mambunia26 05.04.07, 13:58 witam Was,dzis s.a 4 urodziny mojej corki a ja zastanawiam sie co bylo by dla niej najlepszym i najpraktyczniejszym przezenten.Ona mowila ze chcialaby dostac laptopa-zabawke ale czy nie jest jeszcze na nia za mala? doradzcie mi cos pozdarwiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emma301 Re: co 4-latce na prezent?? 05.04.07, 16:30 Cześć, moja Córka za parę dni kończy 4 lata, a oto co dostanie (wiem, bo po 1 urodzinach, kiedy to dostała 2 rowerki - darczyńcy konsultują się w sprawie prezentów): lalka chu-chu gaduła, wózek parasolka, konik pony z zamkiem (?), PRAWDZIWĄ rykę w akwarium kuli, od nas rower. Laptpa dostała ponad rok temu (na gwiazdkę) i do tej pory lubi się nim bawić. Bardzo lubi też klocki (teraz lego takie z drzwiami, oknami, płotkami - buduje fajne rzeczy). Pluszki odpadają - totalny brak zainteresowania. Fajne (sprawdzone) są też zestawy Crayoli (do pisania, malowania paluszkami, w wodzie, do ciała). Dużo szczęścia, zdrówka i radości dla Twojej Córci!!! Pozdrawiam Emma Odpowiedz Link Zgłoś
emma301 Re: co 4-latce na prezent?? 05.04.07, 16:46 Zapomniałam dodać HULAJNOGI, która to jest hitem od ubiegłych wakacji do dnia dzisiejszego. Są takie fajne i bardziej stabilne - z dwoma kółkami z tyłu. To zdecydowanie najbardziej eksploatowana zabawka! Odpowiedz Link Zgłoś
nunik Re: co 4-latce na prezent?? 06.04.07, 10:00 Nasza czterolatka dostała klocki lego, polecam hulajnogę zwykłą dwukołową, rolki, różne układanki, puzzle, zestawy do malowania itp. Odpowiedz Link Zgłoś