iwles 07.05.07, 07:58 - chesz Pawełku zrobić kupkę? - nie, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edelka Re: Paweł (3,5) 09.05.07, 13:40 Natalka (prawie 16 miesięcy) stęka w wiadomym celu i jak pytam: robisz kupkę? to uparcie mówi za każdym razem "niee" a czasem to nawet nie muszę pytać, tylko spojrzę, a ona sama:'Niee" Odpowiedz Link Zgłoś
jonowo Paweł (3,5) 22.05.07, 19:54 Mój też Pawełek 3,5, zawsze tak odpowiada na kupke, woła w trakcie , a siusiu już robi sam ostatnio jak chciał żebym mu coś wycieła z gazetki to poprosił: - Mamusia pokrój to bo Pawełek tak ładnie prosi. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Paweł (3,9) 28.06.07, 07:59 strasznie płacze, tak naprawdę to " o nic". - dlaczego płaczesz Pawełku ? - dla-a-tego !! - masz jakąś przyczynę tego płaczu? - ta-a-ak ! - jaką ? - i-i-inną !! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: Paweł (3,9) 06.07.07, 22:55 iwles napisała: > strasznie płacze, tak naprawdę to " o nic". > - dlaczego płaczesz Pawełku ? > - dla-a-tego !! > - masz jakąś przyczynę tego płaczu? > - ta-a-ak ! > - jaką ? > - i-i-inną !! > > Bombowe Spadłam z krzesła Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Paweł (3,9) - o kupie będzie ;) 13.07.07, 01:33 Paweł siedzi na sedese. Kupa ma iść, ale coś długo jej nie ma. Ja pospieszam: - no kupa ! wychodź ! Idziesz czy nie ? Paweł: - Nie idzie, zatsymała się. Ma cerwone światło. Po chwili: - Jus zielone światło. Kupa idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Paweł (3,10) 24.07.07, 11:40 Okna pokoiku wychodzą na ulicę, gdzie często grupki młodziezy sobie spacerują. Wczoraj leżymy sobie tuż przed snem. Z daleka już słychać głośną młodzież. Paweł już w lekkim półśnie mówi nagle głośno: - o kulwa ! - Paweł, tak się nie mówi, to brzydkie słowo! - to nie ja, tak powiedział jakiś chłopak za oknem. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Paweł (4) 05.09.07, 16:19 Po powrocie z przedszkola. Pytam, co było do picia - kompocik. Z warzyw. - chyba z owoców ? - NIE ! z warzyw ! Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Paweł (4) 05.09.07, 22:26 dobre u mojej siostry w przedszkolu był z wiadra Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Paweł (4) - nowe słowo :) 11.09.07, 22:54 Przechodząc z jednego pokoju do drugiego - ja mówię: - chodź po drodze do łazienki, zrobisz siku. Paweł: - co to podroga ? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Paweł (4 lata) - kelner 12.11.07, 12:23 podczas zabawy - kawa, proszę - dziękuję, mmmm pyszna - jeszcze kawa, proszę - już dziękuję, pijam tylko 1 dziennie - to teraz masz wódkę, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Paweł (4 lata) - kelner 14.11.07, 09:03 zapomniałam dodać, że w/w kelnerem był Paweł nie ja Odpowiedz Link Zgłoś
szaraiwka Re: Paweł (4 lata) - kelner 10.12.07, 23:41 Iwles umarlam ze smiechu, musze czesciej zagladac Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Paweł (4,4) 05.02.08, 00:10 ... wyciera zachlapany swój stołeczek moim ręcznikiem. - to jest m.ó.j. ręcznik ! - ja tylko pożyczyłem... - Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Paweł (4,4) 05.02.08, 16:11 No co, przecież się nie czepiłas, ze WYCIERA tylko, że TWOIM ręcznikiem, tak? Myśl złapał całkiem lotnie Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Paweł (4,5) 03.03.08, 07:57 -Kto Cię tak nauczył ładnie tańczyć Pawełku ? -babcia -tańczycie sobie z babcią czasami? -nie bardzo.... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Paweł (4,5) - samochodziarz 29.03.08, 18:32 Oglądamy zdjęcia w ubiegłych wakacji. - To jest Kasia, to ciocia Stasia, a ta dziewczynka? Jak miała na imię? - dopytuję. - nie pamiętam, ale przyjechała Toyotą. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Paweł (4,5) 08.04.08, 23:42 Po tygodniu siedzenia tylko ze mną w domu (chory był) w sobotę rano wstaje zaspany, przychodzi do mojego łóżka i w płacz. - co się stało ? - Znowu jesteś ty !! Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola :D 23.04.08, 22:28 Nie ma jak kochające dziecko ) Nasz syn kiedyś w podzięce za trzeci z kolei wolny wieczór tatusia (rzadkość), nawiązał z nim taki dialog: - tato, kiedy znowu będziesz musiał pracować wieczorem? - nie martw się synku, na razie wieczory będę miał wolne, możemy się bawić w co tylko zechcesz - no tak, ale kiedy będziesz znowu musiał pracować? - a czemu pytasz? - bo ja tak lubię spędzać wieczory tylko z mamą, w ciszy... ) Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Paweł (4,5) 23.04.08, 22:09 Paweł bawi się smochodami w wypadki. Ciągle kraksy, zderzenia, dachowania, pisk opon, efekty ustne BUM, PFFFF itp.... W pewnej chwili podchodzi do mnie z jednym resorakiem: - wyjmij baterie - ale jak wyjmę, to samochód nie będzie świecił i wydawał dźwięków. - tak, chcę. Bo ja lubię ciszę i spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Paweł (4,5) 25.04.08, 21:18 Po południu byliśmy w hurtowni zabawek i Paweł wybrał sobie jeden samochodzik. Wieczorem, tuż przed snem, z leka łamiącym się głosem: - ja bardzo tęsknię za wszystkimi resorakami, które zostały w hurtowni Odpowiedz Link Zgłoś