wiola101 31.05.07, 12:13 Trzymajcie za nas kciuki. Jutro mamy zabieg w Międzylesiu. Boję się okropnie rozstania i tego że mały bedzie płakał i to że sie będzie stresował. Pomyślcie o nas ciepło.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoskasamoska2 Re: Jutro zabieg na wnętrostwo 31.05.07, 13:52 Bede trzymac za Was kciuki, będzie dobrze ) A mozesz napisac na czym dokladnie ten zabieg bedzie polegal, bo przyznam sie, ze nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
animetka Re: Jutro zabieg na wnętrostwo 31.05.07, 13:58 Ja też nie wiem,ale również mocno trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
alicja2644 Re: Jutro zabieg na wnętrostwo 31.05.07, 23:13 Dołaczam swoje kciuki. Powiedz co to takiego to wnętrostwo? Odpowiedz Link Zgłoś
sabka22 wnetrostwo... 01.06.07, 11:46 wystepuje u chłopcow,jesli po urodzeniu jąderko lub obydwa nie zstapią do moszny wtedy mowimy o wnetrostwie.Mojemu synkowi nie zstapiło jedno jąderko i tez miał miec po roku zabieg ale na szczescie samo zeszło bez operacji.Trzymam za was kciuki i napewno bedzie wszystko ok.! Odpowiedz Link Zgłoś
luisa111 Re: Jutro zabieg na wnętrostwo 01.06.07, 17:30 powodzenia!wracajcie zdrowi iszczesliwi do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
zoskasamoska2 Re: Jutro zabieg na wnętrostwo 01.06.07, 18:44 Czyli dzisiaj byl zabieg, napisz nam jak poszlo. Trszymalam kciuki dzisiaj ) Odpowiedz Link Zgłoś
ewita80 Re: W jakim wieku jest dziecko? 01.06.07, 21:24 Mój ma 14miesięcy i jąderka tylko w ciepłej wodzie zchodządo moszny. Straszon o mnie już operacją. Podobno do 2 lat może jeszcze tak siędziać i ok. 2 roku to jużmusząbyć na swoim miejscu. Jle ma Twoje dziecko miesięcy??????????????? Jak po zabiegu??????????????Czy przyjmował wcześniej hormony aby zciągnąćjąderko?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś