Dodaj do ulubionych

Pantofelki po domu jakie kupic?

17.07.07, 22:27
witam

czytalam watek o chodzeniu na bosaka ze owszem jest zalecane po piasku
trawie. ale np w domu mam tylko parkiet i plytki zadnych dywanow wiec zapewne
powinnam jej ubierac pantole tylko jakie? poradzcie moze jakies linki?
z gory dzieki!
Obserwuj wątek
    • dominika0808 Re: Pantofelki po domu jakie kupic? 17.07.07, 22:34
      ja tez nie posiadam w domu dywanow i jeszcze nigdy nie zalozylam synkowi
      pantofelkow a ma juz prawie dwa latka...i wcale nie uwazam ,ze sa one
      konieczne...w zimie jedynie zakladam cieplejsze skarpetki...no ale oczywiscie
      kazdy robi jak chce smile...
      • 111a4 Re: Pantofelki po domu jakie kupic? 17.07.07, 22:42
        Ja kupowałam z lemigo albo befado. mała jednak sciaga kapcie,woli boso.jesli
        jest zimno zakładam skarpetki,antyposlizgowe.
        • asinek68 Re: Pantofelki po domu jakie kupic? 17.07.07, 23:06
          Nam ortopeda powiedział, że dziecko nie może cały dzień chodzić boso/w
          skarpetkach po domu, bo pięta i paluszki muszą mieć podparcie. Generalnie, że
          grozi to platfusem. My kupiliśmy takie skórzane kapciuszki firmy
          Profilek. Skórka cienka i mięciutka, podeszfa profilowana, cena też ok - 44 zł
          www.obuwie-profilek.pl
          Jak się zrobiło ciepło to Ola po ok. godzinie próbowała je sobie ściągać, bo
          jej było w nich gorąco a teraz w te upały to nawet nie próbuje jej ich wkładać,
          biega na bosaczka.
          • slonko1335 Re: przepraszam ja nie na temat... 18.07.07, 09:59
            Dyżurna zgłoś się tutaj do odpowiedzi...smile
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=65962363
            • dyzurna Re: przepraszam ja nie na temat... 18.07.07, 13:35
              spiesze odpisywac big_grin
    • mamusiamartusia Re: Pantofelki po domu jakie kupic? 19.07.07, 18:41
      Mojemu synkowi kupuję na przemian kacie profilowane firm Tombut i Postęp.
      Polecam szczególnie te ostatnie bo wydają mi się wygodniejsze. Cena ok.60 zł
      • baasia27 Re: Pantofelki po domu jakie kupic? 19.07.07, 18:48
        po domu kupuję zetpola,albo lemigo,są tanie ale mała nie krzywiw nich nóżek.Na
        wyjście kupuję buciki z Deichmana,Baty albo Bartki, zależy co mi się spodoba
        • dyzurna Re: Pantofelki po domu jakie kupic? 21.07.07, 15:07
          czy firma postep ma strone www?
          • mamusiamartusia Re: Pantofelki po domu jakie kupic? 22.07.07, 12:22
            Co do strony postępu to nie sprawdzałam. Wiem,że ma siedzibę w Elblągu na ulicy
            Częstochowskiej. Zaopatrują wiele sklepów w woj. pomorskim. Ja kupuję w
            Malborku w Oleksym i słyszałam, że ma ten sklep swoją stronę internetową. Po
            moim dziecku, które żadnej wady stópek na szczęście nie ma, kapciuszki nosi
            (choć tak się nie robi teoretycznie)córeczka kumpeli i jest również zachwycona.
            Kiedyś była ich zajadłą przeciwniczką Ba! kupiła nawet jakieś fikuśne skarpetko-
            kapcie na allegro, które wyrzuciła bo maleńka strasznie wykrzywiała nóżki.
            • dyzurna asinek 26.07.07, 22:48
              weszlam na strone waszych kapci, powiedz ktore macie te zamszowe czy gladkie
              licowe. ktore sa fajniejsze? chyba na nie sie zdecyduje. a czy oni prowadza
              sprzedarz online? do Gdyni mam 3000 km sad(
              • mamusiamartusia Re: asinek 27.07.07, 15:12
                My mamy gładkie licowe. Teraz śmiga w nich też do piasku. Dobrze się je myje.
                Chciałam kupić taniej na allegro ale nikt nie sprzedawał niestety. U nas tak
                jak pisałam wcześniej sklep Oleksy wystawia na Allegro wózki więc stronę jakąś
                pewnie ma.
              • asinek68 Re: asinek 28.07.07, 19:43
                mamy zamszowe, czerwone . Co do sprzedaży on-line to nie wiem czy prowadzą, bo
                my kupowaliśmy w sklepie firmowym Bartek. Ale może wyślij do nich maila z
                pytaniem - halina@obuwie-profilek.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka