epaw31 31.07.07, 20:19 Czy któraś z mam używała tej kaszki? Kupiłam bananową i strasznie śmierdzi i ma szary kolor. Pachnie jak karma dla psa! Czy to normalne? W składzie jest melisa więc... Trochę boje się ja podawać. Jak jest u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majas11 Re: kaska Bobo vity "Smaczny sen" 31.07.07, 20:25 Hej, nie kupowalam nigdy bananowej, ale z jablkami ma rzeczywiscie szary kolor. Zapach tez jest inny niz w innych kaszkach, ale mojej corce nawet smakuje Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agula111 Re: kaska Bobo vity "Smaczny sen" 31.07.07, 20:46 wyglądają i śmierdzą okropnie ale młodemu przypasowała. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziazosia Re: kaska Bobo vity "Smaczny sen" 31.07.07, 20:48 Kupiłam z jabłkiem i córce nie za bardzo smakowała ,jakoś przemogliśmy paczkę ale już jej nie kupię... Odpowiedz Link Zgłoś
dorthea80 Re: kaska Bobo vity "Smaczny sen" 31.07.07, 20:55 Też mam takie odczucia- kolor nieciekawy, zapach również. A na dodatek koszmarnie słodki ulepek!!! Mój synek ledwo to zjadał wcale mu się nie dziwię. Więcej nie kupię. Aha, mieliśmy mleczno ryżową z bananami. Odpowiedz Link Zgłoś
martyskaa Re: kaska Bobo vity "Smaczny sen" 31.07.07, 21:27 ja miałam wszystkie trzy rodzaje i na początku Olka je tłukła jak wściekła; teraz chyba jej się przejadły już Odpowiedz Link Zgłoś
maritta78 Re: kaska Bobo vity "Smaczny sen" 31.07.07, 21:42 A u nas jabłkowa jest hitem Odpowiedz Link Zgłoś
anol Re: kaska Bobo vity "Smaczny sen" 31.07.07, 21:43 cos okropnego. jeden wielki newypal. poprzednie kaszki dojadalam po synku, tej do ust sie nieda wziac. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna743 Re: kaska Bobo vity "Smaczny sen" 31.07.07, 21:49 faktycznie jest taka dziwna w smaku i nieapetycznie wygląda ale mój mały ją jadł Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: kaska Bobo vity "Smaczny sen" 01.08.07, 06:21 wielozbożowa, wielowocowa jest u nas hitem, jabłkowej Alka nie ruszyła a tą młóci aż miło Odpowiedz Link Zgłoś
epaw31 Re: kaska Bobo vity "Smaczny sen" 01.08.07, 20:24 Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Myślała, ze to moja felerna. Spróbuję z tą wielozbożową. Dzięki. Popzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: kaska Bobo vity "Smaczny sen" 02.08.07, 10:05 Innych nie próbowalismy, ale ta wielozbozowa jest super! Co prawda słodka jak cholera, jak zreszta wszystkie kaszki, ale ma fajny smak. Daje ja córce pół na pół ze zwykłym mlekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
olimpiap my też 02.08.07, 14:56 podajemy wielozbożowa i mała ją uwielbia. Kaszki wszystkie są słodzone. Można przecież samemu zrobic kaszkę manna bez słodzenia, jeśli przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
sieczunia Re: kaska Bobo vity "Smaczny sen" 02.08.07, 22:20 Moja mała tez ją zjada ze smakiem, wieloowocową. Ale ja bym jej nie przełknęła : ( bleee! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkagorska Re: kaska Bobo vity "Smaczny sen" 02.08.07, 22:43 mój mały je wszystkie kaszki smaczny sen jak nie zje całej to stary kończy a jemu też smakują pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: kaska Bobo vity "Smaczny sen" 03.08.07, 06:33 agnieszkagorska napisała: > mój mały je wszystkie kaszki smaczny sen jak nie zje całej to stary kończy a > jemu też smakują pozdrawiam Agnieszka No myślałam że tylko ja mam dojadacza dziecięcych kaszek w domu. Mój mężulo też wsuwa po Małej jak coś zostaje.... Odpowiedz Link Zgłoś
bomba001 Re: kaska Bobo vity "Smaczny sen" 03.08.07, 07:53 skladowo jedna z lepszych kaszek - jest z pelniego przemialu. ale moje dziecie nie je Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: kaska Bobo vity "Smaczny sen" 03.08.07, 10:16 Czasem kupuję. Dla mnie wygląda i śmierdzi ohydnie ale dziecku smakuje, jak wszystkie kaszki zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
marva Re: kaska Bobo vity "Smaczny sen" 03.08.07, 12:51 "... Trochę boje się ja podawać. Jak jest u Was?" No to lepiej nie podawaj, bo dziecko Ci jeszcze zacznie szczekać:o))))) Szary kolor ma pewnie dlatego, że jest wielozbozowa a nie ryzowa - polecam poczytać na opakowaniu. Mój syn zatem chyba ma coś z psa bo jemu ta kaszka smakuje ...ale nie szczeka jednak po Niej! Odpowiedz Link Zgłoś
epaw31 Do marva 03.08.07, 21:08 Proszę naucz się czytać ze zrozumieniem!!! Przecież nigdzie nie napisałam, że kaszka jest ryżowa, tylko, że w składzie ma melisę więc skład czytałam!!! Ponadto pachnie jak karma, a nie że jest dla psa!!!! Złośliwości wcale nie są potrzebne. Zachowaj je dla siebie Po prostu inne kaszki ładnie pachną i mają inny wygląd. Myślałam więc że z tym konkretnym moimegzemplarzem jest coś nie tak. Dzięki inny forumenkom (życzliwym) wiem, że tak być powinno. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Do marva 03.08.07, 21:27 To co zdrowe dla dziecka, nie musi pachnieć rodzicom. Próbowałaś kiedys np mleka Bebilon BMF albo sojowego? To dopiero jest syf!))) Odpowiedz Link Zgłoś
bombastic12 Re: smaczny sen ?? 05.08.07, 10:22 Piszecie o smakach i kolorach, a jak z tym smacznym snem u waszych maluchów ?? Bo chyba ta kaszka została stworzona po to by maluchy smacznie spały ?? ) Widzicie jakąś różnice? Odpowiedz Link Zgłoś
marva Re: Do marva 05.08.07, 20:04 Spokojnie. W moim poście były emonki ()))))))i post był w formie żartobliwej. No, ale wcale nie musiałaś go tak odebrać. Jesli tak bardzo Cię to uraziło to przepraszam. Rozbawiło mnie, że porównałaś to z psią karmą poprostu. Możesz mi wierzyć lub nie, ale zyczliwości mam w sobie bardzo duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
angelika_mau Re: kaska Bobo vity "Smaczny sen" 05.08.07, 11:22 Hej.Moj maly synek - skonczyl roczek niedawno, bardzo lubi kaszki "smaczny sen".Co prawda rzeczywiscie zapach jest troche dziwny ale smak jest ok. No i najważniejsze, że mały po kaszce śpi jak zabity. To pewnie ta meliisa. Kupuję te kaszi od dłuższego czasu i ani razu nie miałam wątpliwości czy są świeże. Polecam je naprawde Pozdrawoam Angelika_mau Odpowiedz Link Zgłoś
bombastic12 Re: kaska Bobo vity "Smaczny sen" 05.08.07, 13:30 o właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałam, muszę wypróbować wobec tego ) A jak ją podajesz, łyżeczką przed snem ? Mój mały skończy rok za miesiac i jak narazie przed snem pije kaszkę do picia przez butle. Inne jedzonko je normlanie łyżeczką, ale przed snem to własnie nie wiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
epaw31 Re: do Marva 06.08.07, 08:25 Ja też nie jestem aż tak nerwowa. Post Twój czytałam głośno przy teściowej. Ona oburzona, no więc odpisałam. Mnie nie wkurzyło to z psem tylko uwaga odnośnie czytania składu - bo akurat to przestudiowałam.Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
epaw31 Re: kaska Bobo vity "Smaczny sen" 06.08.07, 08:27 Kupiłam za radą niektórych mam kaszkę wieloowocową, mleczno-wielozbożową. Ona jest zupełnie inna! Pachnie w sumie ładnie no i kolor, jest jakby z otrębami, nie jest szara. Mała zjadła z apetytem. Dziękuję za rady Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: kaska Bobo vity "Smaczny sen" 06.08.07, 23:14 Niedawno kupiłam jabłkową i jest ok. Nie jest szara, tylko ciemniejsza niż zwykłe kaszki, bardziej słodka i ładnie pachnie. Mojej córce bardzo smakowała. A kolor ma ciemniejszy, bo jest wielozbozowa a nie ryżowa albo pszenna. Mam zamiar kupić pozostałe smaki do wypróbowania. Odpowiedz Link Zgłoś
lankal84 Re: kaska Bobo vity "Smaczny sen" 17.08.07, 11:20 mamy wielozbozowa z jablkami kolor neiciekawy ale smak super to jest 1 kaszka ktora chce zjesc Kacper (13 miesiecy )wszystkei inne wypluwal Odpowiedz Link Zgłoś
pinka79 Re: kaska Bobo vity "Smaczny sen" 17.08.07, 20:47 Hej , mój synek (14 miesięcy)uwielbia wieloowocową, tak więc wypija butelkę codziennie przed snem. Czy faktycznie jest to kaszka na smaczny sen? Myslę, ze w naszym przypadku sprawdza się znakomicie, maluszek śpi jak aniołek przez całą nockę. Pozdrawiam serdecznie i jak najbardziej polecam. Odpowiedz Link Zgłoś