anettaa1 23.08.07, 18:01 chodzi mi o to czy sa one duze,bo moja mala ma juz 5 a 4 jeszcze nie,nie wiem czy teraz jej nie ida,ale tam jest na nie bardzo malo miejsca,czyba ze 5 sie posunie bo 6 nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana184 Re: Pytanie o Zęby 4 mleczne!!!!!! 24.08.07, 12:58 Zsuną się na pewno. 6 dopiero wychodzą prawdopodobie w wieku 3-4 latka. Odpowiedz Link Zgłoś
emiola71 Re: Pytanie o Zęby 4 mleczne!!!!!! 29.08.07, 06:27 A czy na pewno ma piątki bo u nas zawsze najpierw rosły czwórki a piątki póżniej.Natomiast szóstki rosną dopiero koło 6 roku życia bo to już zęby stałe.Może po prostu jest mały odstęp między czwórką a trójką a piątki będą z tyłu.U nas tak jest.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hania1001 Re: Pytanie o Zęby 4 mleczne!!!!!! 02.09.07, 08:08 Czwórki są duże kwadratowe, ale kolejność może być całkiem dowolna, mój synek ma teraz 17 miesięcy ma dolne jedynki i własnie czwórki, a trójki jesczcze nie ani dwójek!!! Górne też zaczynały wychodzić od dwójek a dopiero potem jedynki Tak nietypowo, ale to indywidulana sprawa. Nie martw, na pewno wszystko jest ok!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kerry_weaver Re: Pytanie o Zęby 4 mleczne!!!!!! 02.09.07, 10:12 Dość duże ale mniejsze od 5. A jesteś pewna że Twoja córka ma zęby "5" a nie "4"? One dość podobnie wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
asiach11 Re: Pytanie o Zęby 4 mleczne!!!!!! 06.09.07, 14:48 moja ma skończone 13 miesięcy a uzębienie: dolne i górne 1 i 2, górna prawa 4 ale strasznie z boku, nie wyrznął się od dołu tylko jakby na boku, wyrzuna się lewa górna 4 ale jeszcze jej dobrze nie widac. martwi mnie to położenie czwóreczki... Odpowiedz Link Zgłoś