tinki1 11.10.07, 09:45 dziewczyny, mam pytanko, od kiedy zaczelyscie prac ubranka dzieci w zwyklych proszkach? MOja mala w listopadzie konczy rok,nie jest uczulona,wiec moze juz czas?...do tej pory lovella a nasze piore w rex... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nulka83 Re: pranie 11.10.07, 09:49 Ja zaczęłam prac w normalnym proszku jak córcia miał pół roczku i wszystko jest ok.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
elag3 Re: pranie 11.10.07, 09:52 nie pamiętam dokładnie - jakoś poniżej roku - pewnego dnia zabrakło mi proszku i już go nie kupiłam bo go nigdzie nie było - a prałam w cypisku. Odpowiedz Link Zgłoś
majka003 Re: pranie 11.10.07, 15:55 Ja tylko używałam lovelli przez pierwsze m-c.Mała ma 1,9 m-cy i nigdy nie miała wysypki.. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: pranie 11.10.07, 17:22 Ja prałam od poczatku w Vizir Sensitive - nie podrażnia skóry nawet u dzieci. A czasem sobie i tak Jelpa kupuje, bo lubie jego zapach (a właściwie brak zapachu - ubrania pachna samą czystością) Odpowiedz Link Zgłoś
alba27 Re: pranie 11.10.07, 18:44 jak już miały rok to napewno już prałam w zwykłym proszku. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrasasiadka Re: pranie 11.10.07, 20:50 gdy moja córa miała ok 10 mieciecy zaczełam stopniowo dodawac do loveli zwyklego proszku (po łyzeczce) i patrzyłam czy dziecko jakos na to reaguje. I jak moja córcia miała rok to juz prałam w zwykłym Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: pranie 11.10.07, 21:15 starszy był uczulony na lovellę )) a w zasadzie na wszystko poza płatkami mydlanymi, na normalne żele przeszłam jak skończył rok (mniej więcej) młodszy nie był uczulony na nic, przestałam kupować lovellę po drugim opakowaniu (jakoś takoś) Odpowiedz Link Zgłoś
number-two Re: pranie 11.10.07, 21:17 Od urodzenia jednego i drugiego dziecka piorę w zwykłym proszku. Odpowiedz Link Zgłoś