mika_p Znaki drogowe 15.08.10, 23:53 Mijamy tablicę "koniec terenu zabudowanego". - O! Jesteśmy na odludziu! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Wyciągi 09.09.10, 21:27 - Bardzo smaczne te wyciągi - powiedizała Karolina, lat 5 i pół, pomiędzy studiowaniem opakowania Ceruvitu a piciem tegoż. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Moja Karolina 02.10.10, 18:49 - A moim zdaniem, brokuły wyglądają jakby były szyte szyte szyte. - jak ręcznik. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Moja Karolina 08.12.10, 20:16 Przedszkolny Mikołaj przyniósł Karolinie laleczkę w pudełku. Tak cudną, ze aż szkoda ja wyjąć z pudełka Ogląda więc dziecko laleczkę przez szybkę i zachwyca się jej urodą. Nagle zgrzyt! - Mamo! Moja laleczka ma na rączce kajdankę! Dlaczego??? Kajdankę.... tak... trzy maciupcie obręcze....bransoletki ma laleczka Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Rozwiązanie 30.12.10, 12:59 Junior wyciągnął lego i konstruuje jakiś pojazd. Znalazł klocki z kółkami i narzeka: - Muszę znaleźć jeszcze jeden taki z kółkami, bo ten jest krzywy. Biorę klocek do ręki, faktycznie, krzywy: - Ktoś na niego wdepnął. Odzywa się Dziewczę Dobra Rada: - To może trzeba wdepnąć na drugi klocek? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Masło 02.08.11, 17:31 Weszło dziecko do kuchni, stuknęły drzwiczki szafki, drzwiczki lodówki... - Córko, co robisz? - Przygotowuję masło do kanapek, żeby było miękkie. - A jak to robisz? - Po prostu czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Żmija wyhodowana na własnej piersi 29.02.12, 13:43 - Mamo, czy wszystkie działania muszą mieć co najmniej trzy cyfry? Przemyślałam starannie... - No tak, dwa składniki, na których się działa, i wynik. Na to żmija podsuwa mi obrazek, na którym jest: pierwiastek z 9 = 3 - Widzisz? Tu są tylko dwie cyfry w tym działaniu. To było podchwytliwe pytanie! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Moja Karolina 02.04.12, 14:43 [img][/img] - A ta twarz na balonie, to jest mężczyzna czy kobieta? - Mężczyzna, nie widzisz, ma okrągłą grzywkę, niektórzy panowie mają taką okrągłą grzywkę, na przykład mój tata. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Alarm 06.04.12, 15:14 Poszło dziecko do kuchni nalać sobie wody. Po chwili coś spostrzegło: - Zostawiono trzy ostatnie mięsa bez opieki! "Opieka" była zdalna, ryba smazy się sama - ale miło, że dziecko się angażuje w bezpieczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Moja Karolina 14.06.12, 17:10 Relacjonuję zmiany w pobliskim centrum handlowym: - Drogerię zamknęli i Cyfrowy Polsat, co za pogrom jakiś... Dziewczę było tam ze mną, więc precyzuje: - I jubilera zamknięto. A wcześniej Fotoszopa! i otwarto tam już nowy sklep. Odpowiedz Link Zgłoś