ewazeler 31.08.03, 17:24 Czy ktos mógłby przegrać dla naszej Basi bajki z Ramy ( z Cezarym Pazurą ) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyokuro Re: bajki z Ramy 01.09.03, 20:29 Hej! Mogę przegrać Ci te bajki (na razie mam tylko jedną). Chcesz na kasetę czy na CD? Napisz do mnie na priva: kaim@antenor.pol.lublin.pl Pozdrawiam, Kasia z Julkiem Odpowiedz Link Zgłoś
alexk-ignacy Re: bajki z Ramy 07.09.03, 10:32 Tak a propos te bajki są super Przez nie mam zapas margaryny na kilka miesięcy ;P Ale warto było. Są dowcipne i świetnie opowiedziane. Troszkę uwspółcześnione i prawie nie ma w nich przemocy, np. wilk nie zostaje zabity przez myśliwego, tylko dostaje klapsa i "wilczy bilet" z lasu , a Baba Jaga z Jasia i Małgosi włożona do pieca wylatuje przez komin i staje się pierwszym w świecie odrzutowcem . Ignac nauczył się nawet zasypiać przy tych bajkach (kiedyś nie do pomyślenia ). Jedyny minus to 20 sekund przed bajką i 20 po Czyste pranie mózgu . Ja to zawsze przewijam DD. Życzę miłego słuchania Odpowiedz Link Zgłoś
antomi Re: bajki z Ramy 07.09.03, 21:18 przepraszam ale czy moglbys i mi przegarc??? ja mam krolewne sniezke moze masz inna to moglybysmy sie "wymienic" pozdrawiam _anja Odpowiedz Link Zgłoś