agab51 16.12.08, 18:53 -Asiu, pożycz mi coś do pisania! -A może być ten tajemniczy długopis? -A co w nim takiego tajemniczego? -Nie wiem skąd się u mnie wziął !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agab51 news z gazety 16.12.08, 18:55 -Asiu, co wycinasz? -Przeczytasz jutro o tym w gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
agab51 Re: tajemniczy długopis 12.02.09, 16:13 -dziś na podwieczorek było to samo co wczoraj na des4r. -hm, tzn co? -frędzełki (chwilkę czasu trwało zanim domyśliłam się, że chodzi o faworki ) Odpowiedz Link Zgłoś
agab51 zabawa w rycerzy 16.02.09, 20:04 krasnoludki (od królewny Śnieżki ) są rycerzami, dinozaury ciągną karetę z królewną, oto mały fragment dialogu rycerzy: -wolny czy zajęty? -wynocha -zaraz, hola hola, czyś bogaty? -jam bogaty, dam dwa złota -siadaj więc, wszak to gospoda ... dialog żywy, dynamiczny a Młoda na poczekaniu wymyśla rymy nie mogę wyjść z zachwytu )) Odpowiedz Link Zgłoś
agab51 w poczekalni 20.02.09, 22:50 Siedzimy w pełnej poczekalni, z gabinetu wychodzi lekarka widząc nas uśmiecha się, -dzień dobry, -dzień dobry -ależ z niej już duża dziewczynka, no pięknie urosła. mówiąc to pani doktor wchodzi do innego gabinetu. -Mamo, ta pani mnie zna?! -Nie, ciebie nie zna, ale mnie zna, jak byłam w twoim wieku to leczyła mnie. -To dlaczego ona jeszcze żyje??? (po tym pytaniu cała poczekalnia prychnęła śmiechem ) Odpowiedz Link Zgłoś
agab51 odnośnie pogody 13.06.09, 22:41 znudzona stanęłam przy oknie, patrzę nieprzytomnym wzrokiem i mówię do siebie: - no i zimno zrobiło się... zachmurzyło się...i na dodatek będzie zaraz padać... na co wyrywa mnie z zamyślenia donośny głos córki: - a było tak zajebiście!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agab51 szkoła, ach szkoła;-) 04.09.09, 17:48 - Asiu, no i jak tam w szkole, fajnie? - No fajnie - A jakie masz przedmioty w szkole? - Blok, kredki, bibułę.... Odpowiedz Link Zgłoś
mewa416 Re: szkoła, ach szkoła;-) 21.12.09, 22:01 Super!! Popłakałam się ze śmiechu!! Odpowiedz Link Zgłoś
agab51 Re: tajemniczy długopis 07.08.10, 11:22 Młoda (8,5r) ma wyjechać nad morze (podróż nocą) Wieczorem po kolacji, ni z tego ni z owego stwierdza: - Nie sądziłam, że to kiedykolwiek powiem, ale chętnie położyłabym się spać... Przyznam, że w szoku trwam nadal, też nie sądziłam, że kiedykolwiek usłyszę coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
agab51 problemy z pamięcią;-) 04.10.10, 22:19 Asia jest OKROPNIE zapominalska, naprawdę okropnie. nie pamięta o pracach domowych, o worku na kapcie, oddać książkę do biblioteki, zabrać z ławki kartkę z klasówką...Tłumaczę, przypominam, na nic. Dziś zapomniała z gabinetu swój aparat ortodontyczny, wrr -Asiu, ile ty masz lat? -8 -A co to będzie jak będziesz mieć 80? -A czy ja wiem, czy dożyję- odpowiedziała melancholijnym głosem 80-latki padłam Odpowiedz Link Zgłoś
agab51 Re: tajemniczy długopis 02.12.10, 16:51 Młoda marudzi, nie chce iść na trening. po krótkiej wymianie zdań podała wreszcie powód, dlaczego nie chce iść. bo: "dawno sobie nie odpuszczałam" hm, co racja, to racja Odpowiedz Link Zgłoś