tova78 01.12.09, 22:58 nasza-klasa.pl/profile/26548634/gallery/album/2/108 Jak ludzie mogą wstawiać takie zdjęcia. Małe dziecko, widać że pokój zadymiony a na dodatek na stole wódka a obok butelka z mlekiem. Patologia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czar_bajry Re: Jestem w szoku, znowu NK 01.12.09, 23:05 Z profilu faceta wynika że jest tylko po podstawówce więc dla niego to pewnie super imprezka była W końcu to roczek syna Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Jestem w szoku, znowu NK 01.12.09, 23:06 To zdjęcie Twego znajomego czy tak z nudów ganiasz po cudzych profilach? Odpowiedz Link Zgłoś
tova78 Re: Jestem w szoku, znowu NK 01.12.09, 23:43 Gdyby to było zdjęcie mojego znajomego to na pewno bym go z tych znajomych usunęła. Po prostu szukałam kogoś o takim samym nazwisku. Ale prawdą jest, że na NK zaglądam jak mi się nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: Jestem w szoku, znowu NK 01.12.09, 23:11 przeciez widac po facjatach, ze to jakieś łomy, wiec nic dziwnego, że tego typu zdjecia umieszczaja na nk. Odpowiedz Link Zgłoś
marieclaire12 OMG, patrzcie na podpis, rece opadaja... 01.12.09, 23:20 nasza-klasa.pl/profile/26548634/gallery/album/2/75 nasza-klasa.pl/profile/26548634/gallery/album/2/70 Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: OMG, patrzcie na podpis, rece opadaja... 02.12.09, 00:28 może facet dyslektykiem jest Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: OMG, patrzcie na podpis, rece opadaja... 02.12.09, 09:21 A jak ematka napisze ,ze jest miszczem to nikt szat nie rwie tylko jeszcze buźki się pojawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka40 Re: OMG, patrzcie na podpis, rece opadaja... 02.12.09, 09:28 gryzelda71 napisała: > A jak ematka napisze ,ze jest miszczem to nikt szat nie rwie tylko jeszcze buźk > i > się pojawiają. hahahahahahhaah oj matki Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Jestem w szoku, znowu NK 01.12.09, 23:21 Mnie zszokowały ściany jak w oborze. Miałam już uświnione i odrapane ściany przed malowaniem, bo my na budowie mieszkaliśmy. Jednak to co tam zobaczyłam, to jak z obory było. Do tego łazienka matulu.... Czar_bajry, ludzie po podstawówce nie muszą być głąbami i brudasami, nie muszą też zaniedbywać dzieci, a w niektórych dziedzinach wiedzą przerastają ludzi z wyższym wykształceniem (pasja). To wychowanie i olewactwo, a nie wykształcenie sprawia, że w takich domach jest tak, jak widać na załączonym obrazku. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 00:26 Czar_bajry, ludzie po podstawówce nie muszą być głąbami i brudasami, nie muszą > też zaniedbywać dzieci, a w niektórych dziedzinach wiedzą przerastają ludzi z > wyższym wykształceniem (pasja). To wychowanie i olewactwo, a nie wykształcenie > sprawia, że w takich domach jest tak, jak widać na załączonym obrazku. Racja, nie chciałam nikogo obrazić, po obejrzeniu zdjęć byłam ciekawa jakie środowisko a na nk szkoły widać. Masakra jeśli chodzi o mieszkanie, zastanawia mnie czy ludzie wystawiający takie zdjęcia nie widzą całej tej otoczki? Rozumiem że można być biednym i nie mieć luksusów ale mieszkać w takim bajzlu. Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_my_babies Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 00:33 a koleś wygląda jak na wiecznej bani, szok! te ściany, ta szmata zamiast szyby w drzwiach, to łóżeczko! Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 09:48 > Racja, nie chciałam nikogo obrazić, po obejrzeniu zdjęć byłam ciekawa jakie środowisko a na nk szkoły widać. Widać tylko te szkoły, do których się człowiek zapisze - bardzo wiele osób ma tylko podstawówkę lub podstawówkę i liceum na n-k, choć kończyli też studia (patrz - ja). Zatem to jeszcze o niczym nie świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 10:00 angazetka napisała: > Widać tylko te szkoły, do których się człowiek zapisze - bardzo > wiele osób ma tylko podstawówkę lub podstawówkę i liceum na n-k, > choć kończyli też studia (patrz - ja). Zatem to jeszcze o niczym nie > świadczy. ok ok Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 10:05 To było w związku z potencjalną patologią popodstawówkową Odpowiedz Link Zgłoś
pu-fa Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 00:34 yhhhhhhhhhhyyyyy bez komentarza nie kazdy ma wypas,ale np zdjecie w lazience to se chlopina mogl darowac ;| Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_my_babies Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 00:47 o ja p******ę, łazienka powaliła mnie na kolana! nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy leżą rozwaleni na taborecie w brudnych skarpetach, zamiast pójść do sklepu po puszkę farby i wałek i ruszyć d****o do roboty, no NIGDY!!! no ale cóż, taki urok naszego społeczeństwa w związku z czym wiele domów, podwórek i miast wygląda tak jak wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 01:11 to fakt design łazienki robi wrażenie A facet to jakiś ekshibicjonista wiecznie gołym torsem i owłosionymi pachami świeci albo żonka w czerwonym bikini no i ta kąpiel Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 01:21 bo to pomorzanie, niegliz to ich stan naturalny - przynajmniej latem Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 02:26 nasza-klasa.pl/profile/26548634/gallery/album/2/60 Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Wszystko to jakies smutne jest..... 02.12.09, 02:33 Zobaczcie to: nasza-klasa.pl/profile/26548634/gallery/album/2/35 Odpowiedz Link Zgłoś
kamyczek_0 Re: Wszystko to jakies smutne jest..... 02.12.09, 09:31 nasza-klasa.pl/profile/26548634/gallery/album/2/34 Nie mam pojęcia, co Pana śmieszy w tym zdjęciu Co do bajzlu to nie oceniam. Tylko nie umieszczałabym fotek prezentujących taki stan rzeczy. Każdy czym innym się zachwyca. Komentarze znajomych równie denne jak zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
parasol-ka Re: Wszystko to jakies smutne jest..... 03.12.09, 04:33 Kobieta wyglada, jakby spodziewala sie, ze lada chwila gosc jej przylozy.... Odpowiedz Link Zgłoś
becitka87 Re: Wszystko to jakies smutne jest..... 05.12.09, 08:38 To samo pomyślałam .... Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 03:31 O rany, biedak będzie się jutro zastanawiał skąd ta liczba wyświetleń. Chłop prosty jak konstrukcja cepa, ale mimo wszystko po przejrzeniu innych zdjęć, wydaje mi się, że swoją żonę i dzieci naprawdę kocha (mimo tych odrapanych ścian, koszmarnej łazienki i wódki na stole) Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 07:57 To samo sobie pomyslalam...dobrze chociaz, ze dzieci usmiechniete i widac, ze maja co jesc. D. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_me Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 09:25 tez chciałam to napisać, widać, że pomimo tej otoczki rodzinka szczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 08:23 a mnie sie zrobilo nieprzyjemnie chlopu dobrze z geby patrzy,dzieciaki fajne zadbane naprawde wszystkie tu mieszkaja w palacach w windsorze i nigdy po prostu nigdy wodki sledziem nie zakasily Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 09:23 dzieciaki fajne zadbane No najstarsza zęby jak perełki. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 09:29 moofka napisała: > a mnie sie zrobilo nieprzyjemnie > chlopu dobrze z geby patrzy,dzieciaki fajne zadbane > naprawde wszystkie tu mieszkaja w palacach w windsorze i nigdy po prostu nigdy > wodki sledziem nie zakasily moofka zakąsiły i popiły ale na nk się nie chwaliły > Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 09:34 no wiesz ja tez mam same takie ęą na nk nie przy wodce ze sledziem co nie znaczy ze nie zazywam od czasu do czasu ostatecznie z mopem tez nie mam ale uwierz ze mnie korci Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 09:52 wierzę, mnie czasami też Ale jakby ktoś wywlókł takie na nk to ..... wolę takie ą,ę A tak na poważnie jak robię zdjęcie to zawsze zwracam uwagę na otoczenie jakoś paskudna otoczka do mnie nie przemawia i dotyczy to wszystkiego zdjęć na aukcję czy do albumu rodzinnego i jak kupuje np. na allegro i znajdę coś atrakcyjnego a w tle zdjęcia syf i malaria to odpuszczam ale dużo ludzi nie zwraca uwagi na to co w tle widać Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 09:58 no wiadomo ze tak zdjecia z syfem sa po prostu brzydkie i ja takich nie upubliczniam niemniej jednak wspolne klepanie o tym kto ma jak w chalupie to takie fuj, moherowe i malomiasteczkowe nawet jezeli nowoczesnie i online ostatecznie na fotoforum wnetrza sam sie nie podlozyl jest obiektem ocen i dyskusji mimo woli i checi razem ze swoja zona w czerwonym bikini, dziecmi, butelkami, lazienka i nagim wlochatym torsem to chyba nie jest w porzadku Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 10:05 Jest obiektem ocen bo takie zdjęcia wystawił a niektóre z nich pretendują do super zdjęcia, więc chyba chłopina wiedział na co się decyduje i że zdjęcia mogą być komentowane. Tak się zastanawiam co by do nas napisał jakby poczytał sobie ten wątek i posty pod nim Odpowiedz Link Zgłoś
twanda Re: Jestem w szoku, znowu NK 05.12.09, 08:04 Mnie też. Jak się obejrzy pozostałe zdjęcia, nie tylko te dwa z linka, to wychodzi obraz szczęśliwej rodziny z uśmiechniętymi i zadbanymi dziećmi. A wygląd domu - nie nam oceniać, wiadomo, że można by było choćby te ściany pomalować, ale trudno, chyba lepiej w takim otoczeniu, a szczęśliwe, niż w pięknym domu ze znęcającymi się rodzicami. Znajdźcie lepiej do piętnowania kogoś, kto dzieciom krzywdę robi, bo jakoś na tych zdjęciach widać tylko radość w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Jestem w szoku, znowu NK 05.12.09, 13:02 Uśmiech w oczach? Zadbane dzieci? żarty sobie robisz czy może inne zdjęcia oglądasz? Żona wygląda jakby się obawiała że w każdej chwili po łbie może zarobić, na żadnym zdjęciu się nie uśmiecha a oczy ma puste. Dzieci jak dzieci ale szczęścia w oczach raczej nie widać i tego zadbania też nie. Ja wiem że dziecko jak brudne to szczęśliwe ale tu to chyba lekkie przegięcie. Nikt nie ocenia czy oni biedni czy nie tylko to że brudasy a tacy biedni to chyba nie są takie akwarium jak na zdjęciach to ładną kasę kosztuje i tam jakoś posprzątane jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Jestem w szoku, znowu NK 05.12.09, 13:34 > Żona wygląda jakby się obawiała że w każdej chwili po łbie może zarobić, na > żadnym zdjęciu się nie uśmiecha a oczy ma puste. > Dzieci jak dzieci ale szczęścia w oczach raczej nie widać i tego zadbania też n > ie. Ja jestem w szoku że ty sobie te zdjęcia tak dokładnie przeglądnęłaś żeby wyłapać że gdzieś ktoś ma oczy puste (jak się to rozpoznaje?) czy zadbane akwarium. I teraz tak, albo ci się nudzi albo albo masz jakiś głębszy problem. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Jestem w szoku, znowu NK 05.12.09, 13:46 I jeszcze, nie wszyscy wyglądają, mają domy, rodziny jak ze świątecznego niemieckiego katalogu domu wysyłkowego. Nie oznacza to że są z marszu gorszymi rodzicami czy złymi ludźmi. Litości, czasami trzeba spojrzeć odrobinę dalej niż własny wylizany pokoik w apartamentowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Jestem w szoku, znowu NK 05.12.09, 14:13 > Ja jestem w szoku że ty sobie te zdjęcia tak dokładnie przeglądnęłaś żeby wyłap > ać że gdzieś ktoś ma oczy puste (jak się to rozpoznaje?) czy zadbane akwarium. > I teraz tak, albo ci się nudzi albo albo masz jakiś głębszy problem. Jeśli już coś oglądam to widzę co tam jest i zawsze wyłapuję szczegóły,po co patrzeć i nie widzieć? jeśli mam robić cokolwiek na pół gwizdka - to szkoda mojej fatygi. A Ty kropko czepiasz się dla samej zasady czepiania. I gratuluję głębokiej analizy mojej osoby a diagnozę postaw sobie sama na pewno będzie trafna. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Jestem w szoku, znowu NK 05.12.09, 14:30 > Jeśli już coś oglądam to widzę co tam jest i zawsze wyłapuję szczegóły,po co > patrzeć i nie widzieć? jeśli mam robić cokolwiek na pół gwizdka - to szkoda > mojej fatygi. No, ja się dziwie że się fatygowałaś właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
makazuga1 Re: Jestem w szoku, znowu NK 05.12.09, 12:16 Zadbane? Proszę Cię! Popatrz na te brudne ubrania które maja na sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 08:46 no szok, szok to straszne w dorosłym życiu dowiedzieć się że ludzie różnie mieszkają, nie wstydzą się tego i jeszcze mają internet do tego Odpowiedz Link Zgłoś
exotique Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 08:57 szyba w drzwiach sklejona tasma klejaca. Zakryta kawalkiem materialu. Nie, bym sie czepiala, ale wystarczy lekko trzasnac drzwiami i ta szyba moze komus krzywde zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 09:05 to napisz do niego i mu cos poradz Odpowiedz Link Zgłoś
e.logan Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 09:08 Rozumiem ze nie wszyscy w palacach mieszkaja Ok. Ale zeby w takim syfie??..Nie czepiam sie wódy, petow ani niczego - zyja jak chca ale ten syf to juz przesada. Pewnie ze nie trzeba malowac zmywanyli , dulux czy innymi.Ale zwykle wapno , do bielenia scian. To tylko i jedynie zwykle niechlujstwo. Brudasy i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 09:19 no i syf maja no i z co tego? sa przez to gorszymi ludzmi? najstraszniejszy smierdzacy syf jaki kiedykolwiek w zyciu widzialam byl w chalupie znanego poety, jego cudownej cieplej zony i siedmiu kotow oprocz kotow oboje z wysokimi tytulami naukowymi naprawde nie kazdy przyklada wage do krochamlonych serweteczek sama cenie sobie lad, porzadek i czytuje anthee turner do poduszki ale daleka jestem od oceniania co ma kto w lazience i co z tego wynika Odpowiedz Link Zgłoś
e.logan Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 09:31 > ale daleka jestem od oceniania co ma kto w lazience > i co z tego wynika No widzisz a ja jestem inna. Moofka bałagan moze zdarzyc sie kazdemu.Ale tam na scianach plesn rosnie.Ludzie sie nie wstydza tego i dokumentuja to na zdjeciach w NK. Czyli co normalna rzeczywistosc. Pomiedzy krochmalonymi serwetkami a ich syfem jest jeszcze cala masa sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 09:35 aaaaa to o to chodzi ze wstydzic sie maja Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 09:48 e.logan napisała: > A powinni byc dumni?.. jak 5 lat temu kupilismy wlasne mieszkanie za wszystkie posiadane naonczas pieniadze to dopozyczalismy ostatnie grosiki zeby starczylo na notariusza maz pracowal informatykiem na panstwowym urzedzie ja bylam bez pracy dziecko mialo pol roku mieszkanie bylo w stanie koszmarniutkim cale w naklejkach radia maryja odswiezylismy najtansza farba zeby dalo sie wejsc i sprowadzilismy bylismy mlodzi biedni i przeszczesliwi ze swoje mamy jak ogladam zdjecia to tez nie sa interiery z katalogu i ja sie i owszem wtedy bardzo wstydzilam a teraz ogladam te zdjecia i mysle ze glupia bylam bo i niby czego Odpowiedz Link Zgłoś
e.logan Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 09:59 No ale nie publikowalas ich w necie prawda?.. gdyby sie wstydzili tych scian , tego sfu to by nie publikowali ich.Sprawdzilam 6,5kg wapna malarskiego to 7,50. Mozna poprostu wybielic sciany . Jak nie ma kasy na kolor i byloby napewno o niebo lepiej.No ale przede wszystkim trzeba chciec. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 10:01 ach no oczywiscie ze tak mozna tez porobic piekne kuchenne pojemniczki z pustych puszek po rybie jak anthea radzi duzo mozna no i co z tego ostatecznie im nie przeszkadza i wyladaja na zadowolonych Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 10:05 e.logan napisała: > No ale nie publikowalas ich w necie prawda?.. to ostatecznei chodzi o to ze ma czy o to ze smie sie nie wstydzic? przypomina mi sie watek z magla ocen moj pie...ik cudownyyyyy > gdyby sie wstydzili tych scian , tego sfu to by nie publikowali > ich.Sprawdzilam 6,5kg wapna malarskiego to 7,50. Mozna poprostu > wybielic sciany . Jak nie ma kasy na kolor i byloby napewno o niebo > lepiej.No ale przede wszystkim trzeba chciec. > > Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 09:36 a czego się mają wstydzić jak w takich domach wyrośli i takie przestrzenie w ich otoczeniu to normalka? mnie się to też nie podoba, obrzydza i w sumie wywołuje żal i współczucie że dzieci przez kalkę styl życia i bycia powielą, ale żeby się szokować? na podwieczorkach w takich miejscach nie bywam, ale po ulicy chodzę i widzę ludzi bynajmniej nie wyglądających jakby się Galerii Krakowskiej ubierali gdzieś i jakoś po swojemu muszą mieszkać, to chyba oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
e.logan Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 09:40 TAk jak dla mnie powinni sie wstydzic, ze mieszkaja w takim syfie. Biednie nie znaczy w brudzie. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 13:41 moofka napisała: > najstraszniejszy smierdzacy syf jaki kiedykolwiek w zyciu widzialam byl w chalupie znanego poety Ale ten pan ze zdjec na poete raczej nie wyglada..... . Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 14:30 Jak nie poeta jak poeta? I to jeszcze wrażliwy na piękno: nasza-klasa.pl/profile/26548634/gallery/album/2/94 Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 09:20 dzieci nie wygladaja na nieszczesliwe czy zaniedbane widac ze ynteligencja to to nie jest, ale na mordercow dzieci mi nie wygladaja a moja chata ( do remontu) gorzej wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
anulkau Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 10:50 a mnie zastanawia po chol...ę ten koleś na każdym zdjęciu ten opasły, sadlasty, obrośnięty bęben wystawia?? i ten łańcuch na szyi... Koszmar to jest dla mnie!! Łazienka mnie również poraziła. Nie wyobrażam sobie życia z małymi dziećmi w takich warunkach... Odpowiedz Link Zgłoś
mondovi Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 09:42 a ja jestem w szoku, że tak się ekscytujecie mieszkaniem obcego faceta. tak wam przeszkadza pleśń na ścianach, no to polećcie mu jakiś środek do czyszczenia. ale nie, lepiej sobie pogadać o łomach po podstawówce. jak zawsze wszystkie matki ąę, pewnie nawet nie przypuszczały, że nie wszyscy mieszkają w wymuskanych wnętrzach. naprawdę wiecie coś o ludziach, czy forum to dla was cały świat? Odpowiedz Link Zgłoś
e.logan Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 09:54 Ales nam powiedziala. No tak teraz to nic tylko dumnym byc gdy plesn wybije gdzies i nawet nie tknac ja szata badz srodkiem na plesn .To nic ze własnie plesn wytwarzaja jeden z najbardziej toksycznych substancji , szczegolnie szkodliwych dla dzieci. Nic bede dumna bo w koncu czego sie tu wstydzic , ze sciery w lape nie chce mi sie wziasc by posprzatac.Ze zamiast sciany wymalowac w necie wole siedziec. Ech.. Odpowiedz Link Zgłoś
mondovi Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 10:01 albo nie rozumiesz, albo nie chcesz rozumieć. naprawdę myślisz, że facet się zawstydzi, bo go obgadałyście na forum? to chociaż mu linka do tego wątku wyslij. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Jestem w szoku, znowu NK 03.12.09, 10:30 mondovi napisała: > albo nie rozumiesz, albo nie chcesz rozumieć. naprawdę myślisz, że facet się > zawstydzi, bo go obgadałyście na forum? to chociaż mu linka do tego wątku wysli > j. a ja mu tego linka podeslalam do forum i poradzilam , zeby gaslerie zablokowal, bo sie z niego i jego rodziny w necie nasmiewaja. trzeba miec naprawde kupe czasu, zeby siedziec na forum, ogladac czyjes fotki na NK i obrabiac komus dupe. niedobrze sie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 09:51 no i zdjecie usunieto, wiec nie zdarzylam sobie poopatrzec na PATOLOGIE Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 09:58 Teraz emamy na NK grasują? Nieźle Księżniczki forumowe będą uczyć gawiedź jak żyć. I o ile do dymu, flachy na stole w porywach bym się przyczepiła tak do tych nieszczęsnych ścian nigdy. A zdjęcie jak zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 13:28 A ja do ścian,bo czymże jest flacha na stole? Odpowiedz Link Zgłoś
inkol8 Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 21:58 deodyma napisała: > mialo byc, nie zdazylam zdąrzyłam czy zdążyłam? A tak na serio moja oczywiście ulubiona forumiczka zapewne życia nie zna, nazywając wszystko patologią Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Jestem w szoku, znowu NK 03.12.09, 10:21 inkol8 napisał: > deodyma napisała: > > > mialo byc, nie zdazylam > > zdąrzyłam czy zdążyłam? > A tak na serio moja oczywiście ulubiona forumiczka zapewne życia nie zna, > nazywając wszystko patologią a ty jak zwykle malo kumaty ta "patologia" to ironia byla, jakbys nie wiedzial, wiec cie oswiecam Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 deodyma 02.12.09, 09:56 Zdjęcie nie jest usunięte, też mi się tak wyświetliło. Wejdz w całą galerię. Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 09:55 A ja jestem w szoku, że was szokują takie zdjęcia. Mogą zniesmaczyć, ale szokować? Odpowiedz Link Zgłoś
baba06 Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 09:56 mam znajomego, ma maturę i doktorat, a na naszej klasie zapisany jest tylko do podstawówki Odpowiedz Link Zgłoś
karra-mia Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 10:03 no nie przestanie mnie dziwić to, ze ludzie biegają po cudzych profilach tylko i wyłacznie w celu skomentowania tego czy innego zdjęcia Szkoda mi czasu, no i kim ja jestem, zeby oceniać kogoś, jak mieszka, jakie ma dzieci, jak wygląda i czy jest inteligentny. Po zdjęciach to widac? Ja bym sobie tak obejrzała progil osoby, komentującej te inne profile, ciekawe co tam widać... Odpowiedz Link Zgłoś
kamyczek_0 Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 12:47 karra-mia napisała: >Ja bym sobie tak obejrzała progil osoby, komentującej te inne profile, ciekawe co tam widać... U mnie nic nie widać, bo nie po to zalogowałam się na NK, żeby pokazywać swoje potomstwo, chatę, fotki z wakacji,itp. NK to portal do odnalezienia znajomych ze szkoły (lub dawno niewidzianych ludzi, z którymi stracono kontakt) i ewen.utrzymywania z nimi znajomości. Nikt nie ocenia dzieci ,ich wyglądu. Stwierdzamy fakty na podstawie zdjęć - wóda, fajki, zabawy z puszką po browarze. Żenada i tyle. Może Pan się zastanowi, może nie zanim następnym razem załaduje takie zdjęcia. >jak wygląda i czy jest inteligentny Inteligentny to on nie jest. Inteligentna osoba (wykształcenie nie gra roli oczywiście) nie pozwoliłaby małemu dziecko lizać puszki po piwie. Co wyliżesz to twoje. Tak to wygląda. Takie są fakty na w/w fotkach. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 13:26 A ty wiesz,że to puszka po piwie,a nie z? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 haha przyznac sie emamusie 02.12.09, 10:06 ktora to tu z tesciowa mieszka, bo nawet na taka rudere jej nie stac_ Odpowiedz Link Zgłoś
kamyczek_0 Re: haha przyznac sie emamusie 02.12.09, 12:56 >ktora to tu z tesciowa mieszka, bo nawet na taka rudere jej nie stac_ Gdybym mieszkała w jak to nazywasz sama ruderze to nie zwalniało by mnie z obowiązku dbania o potomstwo, utrzymywania porządku. Mieszkanie z teściową / bez teściowej czyt.sama nie ma wpływu. Zapewniam cię, że w ruderze też można żyć schludnie. Przykład: rodzina dość uboga. Czysto, dzieci zadbane. Luksusów nie ma, porządek jest. Stan majątkowy nie gra roli. Osobiście wolę odwiedzić ich niż tzw. "ludzi na poziomie"(kasa się zgadza, nie głupi) gdzie można się do podłogi przykleić i z tłustej szklanki kawę wypić. Na samo wspomnienie ciary mi przechodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: haha przyznac sie emamusie 02.12.09, 14:01 18_lipcowa1 napisała: > ktora to tu z tesciowa mieszka, bo nawet na taka rudere jej nie stac_ Ja w jednym budynku z teściową mieszkam. Nie zmienia to faktu, że swoje włożyliśmy w strych który dostaliśmy do zamieszkania, o ile go sobie przerobimy na mieszkanie. Też mieliśmy podrapane i brudne ściany. Trudno utrzymać perfekcyjną czystość, kiedy cały czas prace remontowe się toczą. Jednak moje choć podrapane i brudne, do 1/10 takiego stanu nie doszły. Miałam "łazienkę" czyli z świeżo zalanej posadzki wystającą rurę do szamba i na szybko zamontowany kran na ścianie z desek strychowych, ale takiego syfu się nie dorobiłam. Nawet posadzkę z cementu można było zamieść, a z desek na ścianie pajęczynę sprzątnąć. Mam do tej pory starą wannę wstawioną, ale choć ma odprysk na emalii i ma chyba z 20 lat, to jest czysta bez syfu z kilku kąpieli. Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi111 Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 10:24 a mnie najbardziej przeraziła ta łazienka, sznurki z praniem w pokojach i te firany nie prane od wieków. Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_my_babies Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 11:00 ja uważam że to wstyd, że nie można szmat poskładać tylko wpierdzielić je do łóżeczka, pod łóżeczko i obok.że nie chce się wyprać firanki i pomalować ściany. Wstyd i tyle. dzieci może i kochane, ale jaki przyład ci rodzice im dają??? potem rosną takie niechluje, którym burdel i syf nie przeszkadza, więc wywalą skórkę od banana prosto pod nogi, peta na wycieraczce, a pies jak się z***a na środku chodnika, to tam już to parujące g***o zosanie, a ja wjadę w nie wózkiem, który potem muszę wciągnąć do domu. A potem wszyscy narzekają na brudne ulice, sąsiada-syfiarza za płotem czy dziury w jezdni. No ale cóż, najważniejsze, żebyśmy byli szczęśliwi, no nie? A pomyśleć, że gdyby co drugi taki człowiek wziął puszkę farby do ręki i pomalował zardzewiałe ogrodzenie swojego domu, od razu krajobraz wyglądałby inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 11:19 > A potem wszyscy narzekają na brudne ulice, sąsiada-syfiarza za > płotem czy dziury w jezdni. > No ale cóż, najważniejsze, żebyśmy byli szczęśliwi, no nie? Ty poważnie myślisz że syfiarze to tylko z "takich" domów się wywodzą? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 11:24 o ja cie i dziurawe drogi to tez jego wina? Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 11:38 zrobilo mi sie naprawde zal tego chlopiny... Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi111 Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 12:13 sueellen napisała: > zrobilo mi sie naprawde zal tego chlopiny... Dlaczego jego? Mi żal tych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 12:15 lejdi111 napisała: > sueellen napisała: > > > zrobilo mi sie naprawde zal tego chlopiny... > > Dlaczego jego? Mi żal tych dzieci. to wyslij im lego na swieta taki bezplodny zal nikomu niepotrzebny jest Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 17:10 sueellen napisała: > zrobilo mi sie naprawde zal tego chlopiny... Mnie też. Mieszkanie nie wygląda za dobrze, ale takie obrabianie dupy jest dopiero obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja_ala Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 17:16 mile to nie jest, fakt, ale moze pan przejrzy na oczy, moze ruszy tylek i cos zmieni bo jednak taki stan mieszkania nie jest ogolnie przyjetym standardem... Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 17:33 Ale, wiesz, ja bym nie wlazła na czyjś profil i nie napisała właścicielowi, że mieszka w chlewie. Facet o rady nie prosił, a buractwem jest się z radami pchać, jak nie proszą. I to tak dla samej przyjemności sprawienia komuś przykrości, jakim trzeba być człowiekiem? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja_ala Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 17:50 a tu masz racje,ale moze nie bylo to z checi dowalenia, a raczej otworzenia oczu... widzialam te komantarze pod jakims zdjeciem na jego profilu, ktos je napisal z konta fikcyjnego-wielka mi sztuka...ale jak juz tak sie stalo to moze bedzie z tego jakis plus. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 17:56 > napisal z konta fikcyjnego-wielka mi sztuka...ale jak juz tak sie > stalo to moze bedzie z tego jakis plus. Jaki? Facet profil pewnie zablokuje. I słusznie z resztą. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja_ala Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 17:59 a moze pojdzie za rada i odnowi mieszkanie bo jezeli tylko zablokuje konto to faktycznie na prozno jakas emama sie tam napisala :p Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 18:31 > na prozno jakas emama sie tam > napisala :p Nie miała prawa w ogóle pod tymi zdjęciami cokolwiek pisać. Ratunku!! Raz że dziecinada, dwa że bezczelność. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 18:42 kropkacom napisała: > Nie miała prawa w ogóle pod tymi zdjęciami cokolwiek pisać. Ratunku!! Raz że > dziecinada, dwa że bezczelność. Może dziecinada i bezczelność ale prawo dodania komentarza pod zdjęciem miała takie samo jak Ty dodanie swojej wypowiedzi na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 18:54 Ok, powinnam napisać "prawo" a nie prawo Co i tak niewiele zmienia w sensie tego co zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja_ala Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 18:42 ale to nie moja wina,ze ktos tak postapil,poza tym profil moze kazdy zobaczyc i skomentowac...szkoda tylko, ze zabraklo odwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
travka1 Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 11:44 widzialam,ze dostal kilka rad co poczac ze swoim zyciem-zapewne robota emamy:p ale juz skasowal i zdjecie z lazienka tez zniknelo...a tak- nie mam co robic Odpowiedz Link Zgłoś
kamyczek_0 Re: Jestem w szoku, znowu NK 02.12.09, 12:32 Widać, że w portfelu się nie przelewa. Jednak można byłoby pomalować mieszkanie, posprzątać. Ok, brak kasy, ale na bibkę skądś musiał wziąć kasę (żarcie, wóda, do tego fajki-na każdej prawie fotce). Nie mówię o remoncie (bo pewnie ich nie stać), ale tak jak mówię zeskrobać tapetę, zagruntować ściany, pomalować, posprzątać chatę. Koszty malowania = koszty 2 imprez (taka na oko). BTW, "syfiarze" (takie określenie padło, więc użyję) występują w każdym przedziale majątkowym. Niższy status społeczny nie jest usprawiedliwieniem (równie dobrze nie jest zaszufladkowaniem: bieda=syf). To się wynosi z domu rodzinnego. Tyle. Można żyć biednie,ale schludnie. Odpowiedz Link Zgłoś
be_em ale przepraszam o co ten szum? 02.12.09, 13:31 co jest na tych zdjęciach takiego, że oburza? podrapane ściany? szok, niedopuszczalne i karalne powinno być. ciuchy na kanapach? przerażające i naganne. podpisy z błędami - nic tylko ukamienować. ludzie z papierosem i wódka? rzeczywiście - nieludzkie i niespotykane. naprawdę nie dostrzegacie nic więcej? że jak człek zamieszcza zdjęcia rodziny to znaczy, że kocha, że dumny, że chce się pochwalić? że jak stara się żone/połowę umieścić w ramkach z serduszkami i różami to jest wyraz jego uczucia? że skoro jest z chrześnicą i siostrzeńcem to oznacza dobry kontakt z rodziną? aaa... tak... jest gruby i fotografuje się bez koszulki..a skoro jest gruby i bez koszulki i na dodatek ma włosy pod pachami, obdrapane ściany, łańcuch i pali to koniecznie ale to koniecznie niech się wypisze z NK, nie dzieli uwiecznionymi chwilami dla niego ciepłymi i fajnymi ze swoimi znajomymi, bo obce baby obgadają go na 100 wpisów na forum emama.. KOSZMAR dziewczyny. I to wy powinniście się WSTYDZIĆ. Nie on. AMEN. Odpowiedz Link Zgłoś
travka1 Re: ale przepraszam o co ten szum? 02.12.09, 13:47 zartujesz sobie? ja bym nawet nie chciala isc do nich na kawe, bo bym chyba pawia walnela...to on niech sie wstydzi,ze w takim brudzie zyje.Nie jeden post byl o tym,ze mozna skromnie ale czysto...zamiast zone w ramke to by jej te sciany pomalowal-chociaz ona pewnie taka sama-ja bym mojemu glowe suszyla dzien i noc-nie moglabym zyc w czyms takim...jej pewnie nie przeszkadza...pewnie sa przyzwyczajeni , moze nawet mysla,ze to norma, dzieci tez tak beda myslaly, a jak pojda do szkoly, zaczna chodzic do kolegow to bedzie im wstyd zaprosic kogos do domu pewnie... Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: ale przepraszam o co ten szum? 02.12.09, 13:47 ja bym nawet nie chciala isc do nich na kawe Luzik,nie zaproszą hehe Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: ale przepraszam o co ten szum? 02.12.09, 14:05 ale nikt Cię do nich na kawę nie zaprosi poza tym, każdy żyje jak chce, po co się wtrącać w czyjeś życie? miarą człowieka są jego ściany? no proszę Cię... ważne, że z syna dumny, że córkę kocha, żonę, że dzieci uśmiechnięte... to się liczy. Znam sytuację rodzin na wsi, bywam w domach gdzie ludzie z bydłem za ścianą mieszkają i w dupie mam te ściany, dziurawe podłogi i popękane szyby. Grunt, że są rodziną, kochają się i dbają o siebie wzajemnie. Jaki Ty tam syf i brud widzisz? Gdzie? Gnój na stole? Pety w talerzach? Odpowiedz Link Zgłoś
travka1 Re: ale przepraszam o co ten szum? 02.12.09, 14:19 dobrze,ze mnie uswiadomilas z ta kawa... >miarą człowieka są jego ściany? ty sobie jaja robisz?? Trudno rob, ale jak komus takie otoczenie w domu nie przeszkadza to wybacz, ale swidczy to o nim i zebys 100 postow wyprodukowala- inaczej nie bedzie >Grunt, że są rodziną, kochają się i dbają o siebie wzajemnie z tym dbaniem to nie przesadzaj, bo omawiany pan to chyba srednio dba o rodzine, skoro nie zapewni im lepszych warunkow, poza tym sama miloscia to czlowiek za dlugo nie pociagnie... Jaki Ty tam syf i > brud widzisz? Gdzie? Gnój na stole? Pety w talerzach? nie no porzadek na medal, super warunki, zamien sie z nimi, jak ci tak odpowiada... Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: ale przepraszam o co ten szum? 02.12.09, 14:23 skoro miarą miłości ojca i męża jest lokum w jakim się mieszka to przez pierwsze lata małżeństwa byłam widocznie niekochana po 10 latach mąż mnie pokochał miłością obsesyjną bo mi wyłożył marmury i hiszpańską terakotę daj spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
travka1 Re: ale przepraszam o co ten szum? 02.12.09, 14:26 dokladnie ...daj spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
kamyczek_0 Re: be_em 02.12.09, 16:20 >> ważne, że z syna dumny, że córkę kocha, żonę, że dzieci uśmiechnięte... to się liczy. Masz rację.Tatuś tak kocha dziecko , że oferuje mu super "zabawki".Ot to tylko puszka po piwie lub z nim. Spox. Nic takiego, każdy pozwala bawić się dziecku puszeczką. No to może powinien dla zabawy dać dzieciakowi butelkę po wódzie, albo czekaj, czekaj niech odkręci. Będzie większy ubaw. Obejrzyj jeszcze raz fotki i przeanalizuj swoją wypowiedź. Jeżeli to nie jest czarny humor to gratuluję podejścia do tej sprawy. Mam pomysł be_em kup swoim latoroślą/li działkę trawy. Mięciutka, fajny kolor. Zabawa będzie przednia. Boże... Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: be_em 03.12.09, 09:17 Twoje nigdy się puszkami nie bawiły? żałuj przednia zabawa jest tak samo, jak butelkami po coli, opakowaniami po jajkach etc. nie nam oceniać czym bawi się dziecko, gdzie, i komu co pasuje, dopóki krzywda się dzieciom nie dzieje... dlaczego ktoś ma komuś dyktować jak ma żyć, jakie ma mieć ściany i zabawki? Zresztą dyskusja bezcelowa, ja zdania nie zmienię Ty też Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
e.logan Re: be_em 03.12.09, 10:12 Jakie ty glupoty wypisujesz byleby tylko postawic na swoim. Odpowiedz Link Zgłoś
trautlusia Re: ale przepraszam o co ten szum? 02.12.09, 14:15 absolutnie popieram Amen emamy sie dowartościuja bo ktoś ma gorzej i można go obsmarować Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: ale przepraszam o co ten szum? 02.12.09, 14:22 Ma gorzej i nie zdaje sobie z tego sprawy,dobrze ze ematki uświadomią. Ciekawe ile za radą moofki klocki dzieciom pośle,albo zrzutę na farbę zrobi.Pewnie nikt... Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: ale przepraszam o co ten szum? 02.12.09, 16:56 be_em napisała: > co jest na tych zdjęciach takiego, że oburza? podrapane ściany? szok, > niedopuszczalne i karalne powinno być. ciuchy na kanapach? przerażające i > naganne. podpisy z błędami - nic tylko ukamienować. ludzie z papierosem i wódka > ? Wszystko jest dla ludzi ale połączenie wódy, papierosów i dzieci chyba jakoś w parze nie idzie. Chyba że na zasadzie to flacha( mleko) i to flacha( wóda). Też wyprawiam różne imprezy rodzinne oraz chodzę na takowe do innych , jest tam alkohol i papierosy ale jakoś inaczej to wygląda a fajki zawsze ale to zawsze w innym pomieszczeniu niż dzieci. I zawsze jak gości zapraszam to mam posprzątane w innym wypadku chyba pod ziemie ze wstydu bym się zapadła Podrapane ściany - bardzo delikatnie powiedziane że jak człek zamieszcza zdjęcia rodziny to znaczy, że kocha, że dumny, że chce > się pochwalić? że jak stara się żone/połowę umieścić w ramkach z serduszkami i > różami to jest wyraz jego uczucia? że skoro jest z chrześnicą i siostrzeńcem to > oznacza dobry kontakt z rodziną? Jakoś nie widzę związku między kochaniem a zamieszczaniem zdjęć rodziny, żona w ramce z serduszkiem i czerwonym bikini- to też ma być dowód uczucia? wybacz ale jakoś tego nie kumam. Jestem kochana i mąż jest dumny z dzieci ale gwarantuję Ci że nigdy nie zamieścił by takich zdjęć w necie. A zdjęcie z siostrzeńcem i chrześnicą ma odzwierciedlać dobry kontakt z rodziną? Trochę to pokrętne aaa... tak... jest gruby i fotografuje się bez > koszulki..a skoro jest gruby i bez koszulki i na dodatek ma włosy pod pachami, > obdrapane ściany, łańcuch i pali to koniecznie ale to koniecznie niech się > wypisze z NK, nie dzieli uwiecznionymi chwilami dla niego ciepłymi i fajnymi ze > swoimi znajomymi, bo obce baby obgadają go na 100 wpisów na forum emama. Jeśli ktoś zamieszcza zdjęcia w sieci to chyba powinien się liczyć z krytyką a nie tylko z zachwytem? KOSZMAR dziewczyny. I to wy powinniście się WSTYDZIĆ. Nie on. > AMEN. A niby czego mamy się wstydzić? Nie to właśnie ludzie którzy mają w d.... warunki w jakich żyją powinni się wstydzić i g.... ma do tego czy się kochają czy nie bo ja jakoś miłości tam nie widzę, widzę tylko zmęczoną kobietę która na Żadnym zdjęciu się nie uśmiecha a za to ma bardzo smutne oczy. Jak już któraś napisała tu nie chodzi o biedę i brak kasy tylko właśnie o to otoczenie te ściany i ten grzyb o ten brud wychodzący z każdego kąta. Posprzątać można nawet bez kasy. Nie trzeba mieszkać w pałacu mieć marmurów i hiszpańskiej terakoty ale wystarczy trochę wody, szczotka i mydło. I niestety warunki w jakich mieszkają świadczą o nich. Jeszcze raz napiszę skoro zamieszcza się zdjęcia i opinie w necie to trzeba się liczyć z tym że sporo osób może je obejrzeć i wyrazić swoje zdanie, niekoniecznie pochlebne. Odpowiedz Link Zgłoś