rozamund 25.03.10, 18:54 Odczuwacie? Ja dzisiaj jestem tak zmęczona i senna, że ledwo trzymam otwarte oczy. Zwykłe zmęczenie, spadek ciśnienia, czy może owo osławione wiosenne przesilenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jkk74 Re: Przesilenie wiosenne 25.03.10, 18:57 ja miałam, trwało prawie 3 tygodnie... skończyło się ok 2 tyg temu... mogłam non stop spać... z dnia na dzień przeszło jak ręką odjął... Odpowiedz Link Zgłoś
martaad Re: Przesilenie wiosenne 25.03.10, 19:51 mam od jakiegoś tygodnia.normalnie masakra,trudno mi się skupić,jestem senna,ociężała i nic mi się nie chce.mam nadzieję,że to wkrótce minie bo szału mozna dostać! Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Przesilenie wiosenne 25.03.10, 21:20 oj miałam to...ze dwa i pół tygodnia mnie trzymało jak nigdy w całym moim życiu, wieczorami padałam wycieńczona na kanapę, bez możliwości ruchu członkami i z mega mdłościami. Przeszło tydzień temu i czuję się jak nowo narodzona, ale było ciężko Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Przesilenie wiosenne 25.03.10, 21:24 Tak. Od trzech dni nieustannie boli mnie głowa, mam koszmarny zjazd. Łykam witaminy i mam nadzieję, że to już niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Przesilenie wiosenne 25.03.10, 21:55 rozamund napisała: > Odczuwacie? > Ja dzisiaj jestem tak zmęczona i senna, że ledwo trzymam otwarte oczy. Zwykłe z > męczenie, spadek ciśnienia, czy może owo osławione wiosenne przesilenie? Też tak mam. Przesilenie. Odpowiedz Link Zgłoś
rozamund Re: Przesilenie wiosenne 25.03.10, 22:14 Intryguje mnie, skąd się to przesilenie bierze? Po prostu ze zmiany pór roku? Bo jakoś między jesienią a zimą, lub latem a jesienią jakoś tego nie odczuwam. Ciśnienie? zmiana frontów atmosferycznych? Jasny gwint, no nie wiem. Dla angielskojęzycznych, polecam celny post na blogu Polandian. polandian.home.pl/index.php/2010/03/01/the-pressure/ Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Przesilenie wiosenne 25.03.10, 23:03 Mnie sie dzisiaj przypomniało: zimą mi zimno, latem goraco, jesienią smutno, a wiosną źle. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Przesilenie wiosenne 26.03.10, 08:59 objawia sie na forum wysypem debilnych ankiet hehe Odpowiedz Link Zgłoś