stefaninka 02.04.10, 20:11 zastanawiam się nad zakupem chusty, jednak zastanawia mnie jak sobie radzicie i w czym/jak nosicie. Butelke, pieluche. Chusta, torebka wydaje mi się dużo. Może mi się tylko wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karra-mia Re: do mam "chustowych" 02.04.10, 20:37 forum.gazeta.pl/forum/f,44603,Kawalek_szmaty_chusty_i_.html tu zapytaj Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: do mam "chustowych" 02.04.10, 21:16 duza torba na ramie u mnie sie sprawdzala czasem dziewczyny nosza plecaczki to chyba tez dobre Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.t Re: do mam "chustowych" 02.04.10, 21:59 u mnie butelka co prawda odpada ( chyba ze z woda, dla mnie), ale czy z chusta czy nie, z torba problemu nie ma - w koncu rece masz wolne jak zamotana jestes!! ( czy to chusta, czy jeszcze lepiej egonomiczne nosidlo nosidla.com.pl/pl,category,88181,nosidla,ergonomiczne.html (# * Manduca * Bondolino * Marsupi Plus * ONO * Scootababy * Mei - Favorite * AngelPack * Sleepy Nico * Connecta * Action Baby * Yamo * Alpino) uzywam tej samej torby na dugim pasku na ramie ( albo jeszcze dluzszym na skos - jesli lekka) - tej samej co przy wozku. z wozkiem - owszem nosic nie trzeba torby, ale z chusta - wolne rece, i wczedzie wejde , wszedzie sie przecisne Odpowiedz Link Zgłoś