czar_bajry 02.04.10, 22:50 mokrego dyngusa oraz samych radości, mniej wrednych teściowych, zawistnych szwagierek za to mężów pomocnych Dziewczynki dużo zdrówka i pieniążków, dzieci grzecznych, zdrowych i czego tylko sobie zażyczycie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szyszunia11 Re: Smacznego jajka i 02.04.10, 23:08 to ja się dołaczę jajek w nadmiarze nie lubię ani polewania wodą. za to życzę tego, czego sobie - zycia w obfitości i nowego spotkania ze Zmartwychwstałym dla Was i Waszych rodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_my_babies Re: Smacznego jajka i 02.04.10, 23:09 nawzajem zapas Ranigastu jest, można grzeszyć Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Smacznego jajka i 03.04.10, 15:46 nawzajem, choć mi teraz daleko do świętowania - mam od cholery roboty, bo w drugi dzień Świąt mam urodziny i chyba tego dnia o 17 padnę twarzą w talerz Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry sanrio 05.04.10, 00:38 Wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin a w ten talerz mam nadzieję ze wpadniesz na skutek dobrej zabawy a nie przepracowania Odpowiedz Link Zgłoś