bez_seller 16.04.10, 12:51 Czy Polska to Turcja? Politycy z zaniedbanymi wasami, z rozkoltunionymi brodami wygladaja prowincjonalnie, niechlujnie, wrecz prymitywnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angazetka Re: Po co te wasiska? 16.04.10, 12:52 Nie umiem sobie wyobrazić Komorowskiego bez wąsów. A Putra bez wąsów też nie był sobą Niektórym to pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mikas73 Re: Po co te wasiska? 16.04.10, 12:54 Znam dwóch osobnikow, którzy naszą takie wąsy dla zamaskowania...braku przedniego uzębienia... Odpowiedz Link Zgłoś
papalaya a co cię to obchodzi kto ma wąsy 16.04.10, 13:14 hrabino z wielkiego miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: a co cię to obchodzi kto ma wąsy 16.04.10, 13:20 papalaya napisała: > hrabino z wielkiego miasta... Napisalam juz, ze politycy wygladaja z tymi wasiskami jak buraki. Odpowiedz Link Zgłoś
papalaya Re: a co cię to obchodzi kto ma wąsy 16.04.10, 13:29 skkocz do najbliższej Biedronki, połoz głowe na wadze i wciśnij >burak<, potem pilnie śledź co ukazalo się na nalepce, wyniki mogą być zadziwiające czy twoich wałków wylewających się z przyciasnych biodrówek i odrostów na blondzie nikt nie skomentowal jako buraczanych? Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: a co cię to obchodzi kto ma wąsy 16.04.10, 13:37 papalaya napisała: > czy twoich wałków wylewających się z przyciasnych biodrówek i > odrostów na blondzie nikt nie skomentowal jako buraczanych? Ludzie ktorzy nas reprezentuja powinni wygladac schludnie, powinni miec czyste, eleganckie ubrania i powinni byc, jesli to mezczyzni, porzadnie ogoleni i ostrzyzeni. A ja widze, wlosy na kolnierzu, zaniedbane brody i wasiska wchodzace do ust. Odpowiedz Link Zgłoś
papalaya Re: a co cię to obchodzi kto ma wąsy 16.04.10, 13:44 jacy wyborcy, tacy ich reprezentanci początkująca fryzjerka? Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: a co cię to obchodzi kto ma wąsy 16.04.10, 14:00 papalaya napisała: > jacy wyborcy, tacy ich reprezentanci To mniej wiecej by sie zgadzalo. Odpowiedz Link Zgłoś
papalaya Re: a co cię to obchodzi kto ma wąsy 16.04.10, 14:10 no więc zabierz się za wałki i odrosty Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: a co cię to obchodzi kto ma wąsy 16.04.10, 19:30 Estetyce wąsów Wałęsy, Komorowskiego, Martyniuka czy Putry (ktoś jeszcze u nas ma - miał - wąsy?) nic nie mogę zarzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: a co cię to obchodzi kto ma wąsy 16.04.10, 23:50 był czas, że wasy Pana Putry były przesadne i budziły nieciekawe skojarzenia..na szczęscie zmienił ich wygląd przycinał krócej, nad ustami. Wąsy i broda (zadbane) mogą być taka sama ozdobą dla mężczyzny jak np. zadbane brwi dla kobiety a fryzury dla obu płci. Niektórzy mężczyżni z zarostem wyglądaja moim zdaniem lepiej niz bez niego np. aktor Kot (nie pamietam imienia, grał m.in. w "Niani")..bez wąsów wygląda jakby był "niekompletny".. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: a co cię to obchodzi kto ma wąsy 17.04.10, 01:15 Tomasz Kot. Lubię go z wąsami i bez Odpowiedz Link Zgłoś
mikas73 Re: a co cię to obchodzi kto ma wąsy 16.04.10, 13:29 papalaya napisała: > hrabino z wielkiego miasta... To do mnie było? Opisuję osoby, które stać na naprawę uzębienia i na wiele innych rzeczy, nie biednych, nie nieporadnych czy skrzywdzonych. Odpowiedziałam na pytanie. Do hrabiny to mi daleko, nie trafiłaś zupełnie, jeżeli chodzi o mnie.Nie musisz wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: Po co te wasiska? 16.04.10, 13:26 deodyma napisała: > ich sprawa. > Tobie nic do tego. Moja sprawa. Chcialabym, aby politycy wyzszego szczebla wygladali w miare mozliwosci "dyplomatycznie" - czysto i schludnie, a nie jak chlopki-roztropki. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Po co te wasiska? 16.04.10, 13:36 Czysto i schludnie nie ma wiele wspolnego z wasami Mozna je miec i wygladac schludnie, a mozna wygladac juz flejtuch bez. Fakt, ze wielu ma niezadbane, ale to co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: Po co te wasiska? 16.04.10, 13:50 cherry.coke napisała: > Czysto i schludnie nie ma wiele wspolnego z wasami Mozna je miec i wygladac > schludnie, a mozna wygladac juz flejtuch bez. > > Fakt, ze wielu ma niezadbane, ale to co innego... W Polsce, wasy i zaniedbanie ida w parze. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Po co te wasiska? 16.04.10, 14:10 Wałęsa ma bardzo estetycznie przycięte wąsy. Odpowiedz Link Zgłoś
papalaya no właśnie 16.04.10, 14:18 skąd lalka wyciągneła te niechlujne zarosty u polityków i jakie konkretnie przykłady potrafi przytoczyć... "bo w POLSCE niechlujstwo i wasy idą w parze"...kolejna zakochana w zagramanicy gdzie trawa bardziej zielona... "europejskie i stylowe" wąsy Aznara mnie np. tylko smieszą... Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Po co te wasiska? 16.04.10, 20:42 piotr wielki setki lat temu likwidował rosyjskie brody uchodzące za prostackie i prymitywne nakładając na nie podatki. pomysł wart powielenia... ale aktualny prezydent tak wąsaty, że aż nie ma co liczyć na powodzenie przedsięwzięcia Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Po co te wasiska? 17.04.10, 09:25 A co ma Turcja do wąsów polskich polityków? Odpowiedz Link Zgłoś