lilka69 25.04.10, 13:29 mogly zmienic? co nie znaczy, ze zakladam,ze obecne wam sie nie podoba. ja...lilka ( lilianna) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryzelda71 Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 25.04.10, 13:33 Bardzo podoba mi się moje imię. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 25.04.10, 13:35 Moje imię mi w zupełności wystarcza Wiem natomiast, jak chciałabym się nazywac, gdybym była facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
x.armide Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 25.04.10, 13:40 hmm moze jakies rosyjskie Natsza, Nina albo czeskie np Blanka Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 25.04.10, 13:39 Dawno temu - Marta lub Monika. Obecnie podoba mi się własne Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 25.04.10, 13:43 Mojego imienia za nic w świecie nie zamieniłabym na inne Kiedyś z niedowierzaniem czytałam wypociny foremek między innymi o moim imieniu, że jest obciachowe, nadawane przez patologię i "rodzice strasznie skrzywdzili dziecko takim imieniem" Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 25.04.10, 13:47 Figrut, zdradź, jak masz na imię, bo się zaciekawiłam Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 25.04.10, 13:59 Przecież ma w wizytówce. Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 25.04.10, 15:23 Faktycznie ma. Mnie się podoba Angela. Lubię rzadkie imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
x.armide Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 25.04.10, 13:47 no nie mow ze Nicola ci na imie... Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: figrut 25.04.10, 16:37 spodziwalam sie innego. zaskoczylas mnie.imie ok! obciachu nie ma. moim zdaniem. choc imie trzeba przyznac rzadkie. ale rzadkie dla mnie znaczy bardzo pozytywnie. moj syn ma bardzo rzadkie imie. ale zadna to nowosc z hameryki. stare, polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 25.04.10, 13:46 Nie lubię swojego imienia - Joanna. Wolałabym mieć na imię Agata, Dorota. Albo jakieś bardzo rzadkie, np. Klaudyna. Ciekawe - swoim córkom nie dałam tak na imię, sama się teraz zastanawiam, dlaczego właściwie Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 25.04.10, 13:50 joanna to bardzo ladne imie moim zdaniem! jedno z najladniejszych i tyle mozliwosci zdrobnien. choc fakt- popularne bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 25.04.10, 13:52 Kiedyś chciałam się nazywać Majka, Malina, Joanna miałam ciężki żal do rodziców za imię jakie dla mnie wybrali - Ewa Teraz jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 czar bajry 25.04.10, 13:54 to imie do ciebie pasuje. ewa jest jak dla mnie taktowna, zyczliwa, pracowita, sumienna. wydaje mi sie , ze ty taka jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry lilka69 25.04.10, 14:00 Dzięki Miłe to co napisałaś nie wiem czy taka jestem, czasami diabeł i złe we mnie wstępuje Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: lilka69 25.04.10, 14:05 mysle, ze jednak taka jestes. zrownowazona. to tez mi pasuje. nawet jesli piszesz o tym diable. no ale dosyc wazeliniarstwa. w nastepnym watku dla odmiany sie zderzymy! Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: lilka69 25.04.10, 15:40 lubię te nasze " zderzenia" Jesteś pierwszą osobą którą zapamiętałam z forum, nie była to e mama tylko chyba warszawa i jak ja Cię wtedy nie cierpiałam Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: lilka69 25.04.10, 16:41 chyba jednak to byla emama lub przedzskola lub male dziecko, wzglednie wowczas zlobki. na forum warszawa rzadko wchodze. ja jestem znana z tego, ze jestem calkowiecie oderwana od rzeczywistosci. w negatywnym sensie. szczegolnie wychodzi w rozmowach o pracy lub dzieciach. ale i w kazdym innym temacie. nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: lilka69 25.04.10, 21:04 ja jestem znana z tego, ze jestem calkowiecie oderwana od rzeczywistosci. w > negatywnym sensie. szczegolnie wychodzi w rozmowach o pracy lub dzieciach. ale > i > w kazdym innym temacie. > nieprawdaz? nie zaprzeczę czasami takie właśnie odnoszę wrażenie że się z choinki urwałaś Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: lilka69 25.04.10, 16:45 ja tez cie lubie. i inne osoby , z ktorymi zaciekle sie kloce i one mnie nie cierpia tez lubie i cenie. mam dystans do forum a niektorzy nie maja. choc mimo dystansu nie umiem zyc bez tego forum! Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: lilka69 25.04.10, 20:59 No dobra to ja też się przyznam że czasami mam wrażenie że jestem uzależniona od forum mogę nic nie napisać ale poczytać muszę Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Do Czar_bajry 25.04.10, 17:10 Cześć, imienniczko Też bardzo lubię swoje imię, choć w dzieciństwie chciałam się nazywać Diana, a później - Joanna. A teraz miło poczytać, jak ładnie nas Lilka opisała Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Do Czar_bajry 25.04.10, 20:55 he he cześć od razu milej się zrobiło jak sobie to przeczytałam Odpowiedz Link Zgłoś
chococino Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 25.04.10, 14:15 Kiedyś chciałam mieć na imię Gosia i takie imię wybrałam na bierzmowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 25.04.10, 14:20 moich imienniczek co prawda jak grzybow po deszczu, ale mnie sie moje imie podoba i na inne bym go nie zamienila Odpowiedz Link Zgłoś
elske Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 25.04.10, 15:02 Kiedy byłam dzieckiem, chciałam mieć na imię Katarzyna.Zazdrościłam mojej siostrze tego imienia. A pózniej nastała era Varius Manx i dzięki pani Lipnickiej moje imię zaczęło wzbudzać zainteresowanie wśród znajomych. Imię raczej rzadko spotykane.W Polsce poznałam 2 Anity, w czasach szkoły podstawowej.Pozniej juz nie spotkałam nikogo o tym imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 25.04.10, 14:50 Jakies krótkie niewyagające zdrabiania. Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 25.04.10, 15:03 Jak byłam mała i trochę starsza, to byłam zła, że mam tak na imię. A jak naucyciel mówił na mnie zdrobniale to strasznie mnie to wkurzało. Teraz się przyzwyczaiłam i może polubiłam, pewnie dlatego, że obecnie jest dość rzadkie. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle76 Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 25.04.10, 15:15 nie chciałabym zmieniac imienia Monika mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
jklk Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 25.04.10, 15:21 Chciałabym mieć na imię Karolina. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_beauty Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 25.04.10, 21:02 Jak byłam mała , chciałam mieć na imię Kasia ( jak moja koleżanka z przedszkola ) , a teraz podoba mi się moje imię; mam na imię Karolina. Odpowiedz Link Zgłoś
cygarietka Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 25.04.10, 21:40 Tez mam na imię Karolina. W podstawówce chciałam być Agatą, a teraz Karolina jest spoko, za to Agata paskudne. Jednak gusta się zmieniają Odpowiedz Link Zgłoś
green-blue-eye Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 25.04.10, 15:31 w zerowce mialam kolezanke bozene i tak prosilam mame zeby mnie nazywalana szczescie szybko mi przeszlo i moje imie bardzo mi sie podoba.dziekuje z calego serca bratu ktory sie uparl bo rodzice chcieli mi dac imie po babci(dali mi tak na drugie po namowach brata).dlugo sie nie przyznawalam do tego drugiego imienia Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 25.04.10, 15:39 Moje imię jest bardzo ładne i całkowicie mnie zadowala. No, chyba że np. Edeltrauda... Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: lilka 25.04.10, 17:08 a ja jestem Justyna i szczerze swojego imienia nie znoszę..kiedyś chciałam być Magdą ale później poznałam kilka babek o tym imieniu-i teraz bardzo źle mi się ono kojarzy. teraz mogłabym mieć na imię np. Natasza,Tatiana,Anika. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 25.04.10, 17:15 Kalina. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 25.04.10, 17:46 Bardzo, ale to bardzo podoba mi się moje imię! Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 25.04.10, 18:42 Emilia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzysia4 Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 25.04.10, 19:15 imię dla mnie wybrał mój brat i dla mnie jest ok lubie je bo i lubie mojego brata Odpowiedz Link Zgłoś
karra-mia Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 25.04.10, 21:19 Tak, jak mam teraz Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 26.04.10, 02:16 Mi sie b podobaja krótkie imiona: Ida, Nel, ale żadnego nie przeforsowałam dla córek. Odpowiedz Link Zgłoś
mikas73 Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 26.04.10, 07:23 Ja wreszcie swoje polubiłam i nie "czuję się" już z innym. Kiedy byłam mała ,było bardzo rzadkie.Nauczyciele wciąż je przekręcali. Właściwie to nie spotkałam osobiście nigdy innej dziewczyny o takim imieniu, jak moje. Moi byli teściowie przynajmniej raz na miesiąc analizowali skąd moja mama takie imie wynalazła. Teraz czasem je słyszę (kiedy mamy wołają swoje córeczki) i nie mogę się pozbyć uczucia, że to do mnie. Mój mąż używa do niego bardzo miłego zdrobnienia Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 26.04.10, 07:35 Mi tam się moje podoba ale ludzie maja problemy z pisaniem mojego imienia bo spora liczba ludzi pisze GABRYELA a ja mam na imię GABRIELA Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 26.04.10, 08:37 Sonia, Natasza, Nina, Maja. Bardzo zaluje, ze nie nazwalam mojej corki moim imieniem. Fajne to moje imie dla dziewczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
marina2 Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 26.04.10, 08:45 bym chciała mieć imię ,które nie wymaga literowania i tłumaczenia pisowni w każdej rejestracji w każdym urzędzie albo wręcz pisania na karteczce ,ale cóż nie zmienię.Tym bardziej,że przyjmując nazwisko Męża muszę literować cały pakiet. mogłabym być Marią-łatwo ,miło ,przyjemnie w każdym zakątku świata wszystko jasne) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: jak chcialybyscie miec na imie gdybyscie... 26.04.10, 09:06 albertyna arabela. a tak na powaznie to moje imnie mnie zadowala w 100%. nie chce innego. Odpowiedz Link Zgłoś