el_jot 21.05.10, 22:21 Wymiękam przy nowej reklamie Axe z SZycem. Nie lubię go ani mi się zbytnio nie podoba, ale w tej reklamie jest dla mnie powalająco uroczy. No i ta piosenkaMoże któraś z WAs wie kto śpiewa tę piosenkę albo jej tytuł? Macie swoje ulubione reklamy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madic Re: Ulubione reklamy 21.05.10, 22:26 No ba! Ja w ogóle uwielbiam reklamy. Ostatni hit: Lipton Ice Tea z Hugh Jackmanem. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Ulubione reklamy 21.05.10, 22:29 Ostatnio reklamy Leroy Merlin, o prysznicu i oczku wodnym Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Ulubione reklamy 21.05.10, 22:31 Tak Knorr- karkówka tylko ostatnio nie leci Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: Ulubione reklamy 21.05.10, 22:31 z obecnie lecacych w TV uwielbiam reklamę jakichś telefonów chyba "dla mojej Krysi najlepszy zestaw poproszę" czy jakos tak. Swietnie zagrana - ci gapie, ta durnowata minka Krysi, ten dumny pan - cudo Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Ulubione reklamy 22.05.10, 19:20 Mnie też bardzo się ona podoba - zagrana po mistrzowsku. Krysia taka ufna, polegająca na swoim mężczyźnie i ta trójka na końcu, udająca, że się nie gapi )) Odpowiedz Link Zgłoś
pesteczkaija Re: Ulubione reklamy 23.05.10, 02:09 mi też sie podoba ta reklama i ta piosnka znacie może tytuł?? Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Ulubione reklamy 21.05.10, 22:38 Ach, zapomniałam. Wszystkie reklamy Plusa z kabaretem Mumio, wszystkie bez wyjątku Odpowiedz Link Zgłoś
mewa000 Re: Ulubione reklamy 21.05.10, 22:45 el_jot napisała: > Ach, zapomniałam. Wszystkie reklamy Plusa z kabaretem Mumio, > wszystkie bez wyjątku Ooo tak!!! Mały głód też jest fajny Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatuszek80 Re: Ulubione reklamy 25.05.10, 11:03 A mnie sie podoba reklama plusa; -widze,ze markize ten tętent nudzi... -.... -to może ja markizie włosów do uszu napcham? -Eustachy!!! -Przepraszam,pukli.. Jakos tak to leciało,heheheeh ,lubie te reklame,wogóle wszystkie w ich wykonaniu.no i jeszcze reklamy biedronki,np ta gdzie ogórek przy ogródkowym grillu zwraca się do niechętnych na tego grila ziemniaków"dobra ,dzisiaj wam sie upiecze"i ten brecht ogórka na koncu bezcenny hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Ulubione reklamy 22.05.10, 18:02 Ze starszych bardzo lubiłam reklamę Cyfry+ z marchewką i reklamę Dog in the Fog z angielską pogodą. I generalnie podoba mi się "międzynarodowa" kampania reklamowa Tyskiego. A, i Renault miewa dość wdzięczne reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Ulubione reklamy 22.05.10, 18:13 Animacyjnym majstersztykiem są dla mnie zawsze reklamy aut...ostatnio nr 1 - reklama Peugota. I lubię jeszcze tą ze "Sru" Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Ulubione reklamy 22.05.10, 19:26 Reklama ubezpieczyciela z drwalami w samochodzie! Te sweterki, te twarze, kierowca taki malutki, świetna Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Ulubione reklamy 22.05.10, 19:35 heca7 napisała: > Reklama ubezpieczyciela z drwalami w samochodzie! Te sweterki, te twarze, > kierowca taki malutki, świetna O tak ta reklama wymiata Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Ulubione reklamy 25.05.10, 20:18 Tak, na tej reklamie to z mężem się recholimy. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: Ulubione reklamy 22.05.10, 21:09 a ja lubię reklamy Biedronki-te z gadającymi sztućcami,jajkami itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kulawa.stonka Re: Ulubione reklamy 22.05.10, 21:33 O tak! Reklamy Biedronki są cudne! kiełbasa z "oczami" na grillu jest super Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: Ulubione reklamy 23.05.10, 00:01 tu kilka moich ulubionych, choc zadnej nie da sie zobaczyc w tv : www.youtube.com/watch?v=NwBE1l6QexU www.youtube.com/watch?v=rdZ8kgRsSCs www.youtube.com/watch?v=QfHILEAJReo www.youtube.com/watch?v=nLNPdZPSII0 jeszcze pare innych, ale nie potrafie ich teraz znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
pesteczkaija Re: Ulubione reklamy 23.05.10, 02:18 jak dla mnie sprite ma dobre reklamy a zwłaszcza ta ostatnia z imprezka i babcia: "...niby nic a tak to się zaczęło..." reksona-mecz piłkarski i sędzia w roli głównej biedronka tez ma dobre Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: Ulubione reklamy 24.05.10, 13:43 "It's not what your girlfriend says!" "Eustachy!... pukli!" Peugeot "Tonight" Och, i zamieram, jak widzę tę afgankę... www.youtube.com/watch?v=F9t-CZlkCjs Odpowiedz Link Zgłoś
estragonka Re: Ulubione reklamy 24.05.10, 14:29 ostatnio przyciagnela moja uwage reklama jakiejs sieci telefonicznej (cos nwoego zwiazanego z platnoscia karta? telefonem?) jak facet opowiada jak zapomnial o rocznicy czegos tam, a na koncu taki biedny misio z taka rozbrajajaca sierotowoscia mowi 'i wiecie co...? nabrali mnie, bo to prima aprilis byl! o_O' - swietnie to mowi, zawsze mi sie chce smiac. Odpowiedz Link Zgłoś
piegowata9 Re: Ulubione reklamy 24.05.10, 17:09 Ostatnio śmieję się przy: Heniuuu, przewróć boczek!!! Lubię reklamy z Mannem, ale to głównie dlatego, że lubię samego Manna. Do szału natomiast doprowadza mnie spot Danio "mama, tu nie ma nic do jedzenia!" z pełną lodówką. Uważam, że to lekka degeneracja, ale ja niedzisiejsza chyba jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
pesteczkaija Re: Ulubione reklamy 25.05.10, 00:22 ja też nie lubię reklam danio serek dla dzieci a np wychodzi babka zawinięta w ręczniku z wanny Odpowiedz Link Zgłoś
ywwy Re: Ulubione reklamy 25.05.10, 06:58 ja to jestem do tyłu z reklamami, bo ich nie oglądam, choć czasem żałuję, jakaś perełka się trafi. Ostatnio zwróciłam uwagę na zabawną scenkę erotyczną między młodymi, potem wkracza tata, a na końcu mina dziewczyny! McDonalds... Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Ulubione reklamy 25.05.10, 09:51 el_jot napisała: > Wymiękam przy nowej reklamie Axe z SZycem. Nie lubię go ani mi się > zbytnio nie podoba, ale w tej reklamie jest dla mnie powalająco > uroczy. Ojjj, tak! Naprawdę słodziak - i też się dziwię czemu, bo do tej pory nigdy nic specjalnego w Szycu nie widziałam (poza tym, że jest dobrym aktorem). Odpowiedz Link Zgłoś
krokre Re: Ulubione reklamy 25.05.10, 11:04 Najlepsze sa te z BIEDRONKI: "Heniuuuu jak się zarumieni to przewróć boczek - Juuuuuuuuuuuużżżżżżżż I z piwem LECH. Jak kobitki otwierają drzwi i widzą ubrania i piszczą i nagle słysza krzyk Panów którzy otwieraja drzwi i widzą co duuuuuuuuużo Lecha Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatuszek80 Re: Ulubione reklamy 25.05.10, 11:07 krokre napisała: > Najlepsze sa te z BIEDRONKI: "Heniuuuu jak się zarumieni to przewróć boczek - > Juuuuuuuuuuuużżżżżżżż To jest chyba reklama reala ale moze sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
krokre Re: Ulubione reklamy 25.05.10, 11:19 Ani ja ani ty nie mamy racji. Właśnie sobie uprzytomniałam że ta reklama z Heniem i boczkiem to reklama TESCO Odpowiedz Link Zgłoś
krokre Re: Ulubione reklamy 25.05.10, 11:21 TU jest link do tej reklamy i innych TESCO - superowe są bella28.pinger.pl/m/2999023/reklamy-ach-te-reklamy-p-p Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: Ulubione reklamy 25.05.10, 19:13 krokre napisała: > I z piwem LECH. Jak kobitki otwierają drzwi i widzą ubrania i piszczą i nagle > słysza krzyk Panów którzy otwieraja drzwi i widzą co duuuuuuuuużo Lecha To jest reklama heinekena, więc nie mogą widzieć lecha ) Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Ulubione reklamy 25.05.10, 19:17 Dla mnie ostatnio jest hitem reklama Sprite - ta z imprezką i rozbieranym pokerem z babciami Odpowiedz Link Zgłoś
krokre Re: Ulubione reklamy 25.05.10, 19:56 gemmavera napisała: > krokre napisała: > > > I z piwem LECH. Jak kobitki otwierają drzwi i widzą ubrania i piszczą i n > agle > > słysza krzyk Panów którzy otwieraja drzwi i widzą co duuuuuuuuużo Lecha : > -D > > To jest reklama heinekena, więc nie mogą widzieć lecha ) > Hehehe toz mi sie wszystkie reklamy pomyliły w takim razie Najpierw Biedronkę z Tesco teraz Lecha z Henkiem ups.... W każdym bądź razie wiecie o co chodzi. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
pulcino3 Re: Ulubione reklamy 25.05.10, 22:12 don't kill the music -MTV www.maxior.pl/film/92686/Skad_sie_biora_dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: Ulubione reklamy 26.05.10, 07:11 krokre napisała: > Hehehe toz mi sie wszystkie reklamy pomyliły w takim razie Najpierw > Biedronkę z Tesco teraz Lecha z Henkiem ups.... To tylko potwierdza, że ciekawe, zabawne i zaskakujące reklamy często bywają nieskuteczne. ) Lepiej spełniają swoją funkcję (w sensie uczą nas rozpoznawać daną markę) denerwujące reklamy w stylu "pan domu zachlapał koszulę sosem pomidorowym, a pani domu wyprała ją w proszku X i koszula znów jest śnieżnobiała". Tego typu reklamy są nudne i nie mają w sobie nic zaskakującego czy zabawnego, ale dzięki temu nie odwracają uwagi potencjalnego klienta od produktu. Wtłaczają nam za to do głowy nazwę produktu wraz z prostym przekazem, że jest to produkt najlepszy na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś