czar_bajry 27.05.10, 23:11 a raczej koncert był u mnie Z balkonu miałam świetny widok na scenę i jeszcze lepszy odsłuch Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martishia7 Re: Byłam na koncercie AC/DC 27.05.10, 23:47 A ja k%#@a myślałam, że dzisiaj do domu z roboty to już nie dojadę. I nie moglam dojść co to za okoliczność. 16 czerwca powtórka Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Byłam na koncercie AC/DC 28.05.10, 00:00 Jako że nie mam 400 zeta luzem też chyba będę ratować się balkonem Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Byłam na koncercie AC/DC 28.05.10, 00:25 ja nawet jak bym miała to raczej na nich bym się nie wybrała zresztą AC/DC też nie mój klimat W tym wypadku trochę sentymentu we mnie jest, pamiętam że jako szczeniara w 4 podstawowej oglądałam napisy na murach i bardzo mi się spodobało szczególnie błyskawica więc zaczęłam wypisywać w zeszytach nazwę zespołu kompletnie nie mając pojęcia o nich i ich muzyce Za pomazane zeszyty miałam szlaban Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Byłam na koncercie AC/DC 28.05.10, 00:50 He he Dobre. Ja odziedziczyłam wielkie logo wymazane na drzwiach w spadku po bracie <razem z pokojem>. www.youtube.com/watch?v=a5BjIVS04jk Odpowiedz Link Zgłoś
byakhee Re: Byłam na koncercie AC/DC 28.05.10, 17:20 Trzeba sie bylo tlumaczyc, ze to zeszyt to techniki - wiesz, prad staly /prad zmienny Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Byłam na koncercie AC/DC 28.05.10, 23:50 Ja sceny nie widziałam, ale słyszałam wszystko. Co prawda bardziej mnie interesował support, niż właściwy bohater wieczoru, ale i tak było nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
majka003 Re: Byłam na koncercie AC/DC 29.05.10, 11:11 Mój mąż też chciał pojechać,ale niestety nie dostał urlopu,ale teraz 9 czerwca jest w Danii Ac/DC i jedzieChoć bilety znacznie droższe bo tam w przeliczeniu na polskie zł to od 1200-1500 Ale niech ma raz na kilka lat taką przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś