Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie?

03.06.10, 21:35
Zniesmaczenie mnie ogarnęło i to dużesad
Obserwuj wątek
    • marychna31 Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 03.06.10, 21:50
      a konkretnie o co chodzi? O transparenty na przyjazd Komorowskiego z napisem
      "Komorowski przyjaciel Putina"? Ktoś popiera Komorowskiego a ktos nie.Dlaczego
      akurat Polonia miałaby być jednomyślna?
      • asia_i_p Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 04.06.10, 08:54
        Mnie niepokoi, że przyjaźń z premierem sąsiedniego państwa (pal diabli czy
        istniejąca) jest traktowana jako ewentualny zarzut.
    • cherry.coke Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 03.06.10, 21:56
      A dlaczego? Jedni popieraja, drudzy nie. Polityk musi miec twarda d... do tej
      pracy, nie beda go wszyscy kochac.

Dla mnie granice przekracza np. rzucanie jajkami (napasc fizyczna) albo
      koczowanie pod domem rodzinnym.
      • green-blue-eye Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 03.06.10, 21:59
        zgadzam sie ale dla mnie przekroczeniem jest takze podrzucenie na stol
        konferencyjny sztucznego penisa.
        • cherry.coke Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 03.06.10, 22:03
          To chyba zalezy, na ile taki penis jest dla kogos gorszacy, a na ile to zwykly
          glupi gadzet, cos tak aksamitne kajdanki smile
        • croyance Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 04.06.10, 15:35
          Cala Polonia podrzucila tego fiuta, czy jeden swir?
      • pade Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 03.06.10, 22:08
        hmm, nie widziałam jeszcze, ale może coś przeoczyłam, żeby podczas
        wiecu Pis-u albo spotkania J.K. z wyborcami zwolennicy PO wydzierali
        się i ubliżali prowadzącym
        • iuscogens Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 03.06.10, 22:13
          pade napisała:

> hmm, nie widziałam jeszcze, ale może coś przeoczyłam, żeby podczas
          > wiecu Pis-u albo spotkania J.K. z wyborcami zwolennicy PO wydzierali
          > się i ubliżali prowadzącym

to mało widziałaś wink
          • pade Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 03.06.10, 22:16
            oczywiście, Ty widziałaś więcej ode mnie...
            w takim razie proszę o linka, z chęcią obejrzę
          • cherry.coke Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 03.06.10, 22:18
            iuscogens napisał:

> pade napisała:
            >
            > > hmm, nie widziałam jeszcze, ale może coś przeoczyłam, żeby podczas
            > > wiecu Pis-u albo spotkania J.K. z wyborcami zwolennicy PO wydzierali
            > > się i ubliżali prowadzącym
            >
            > to mało widziałaś wink

A gdzie tak bylo?

Osobiscie nie slyszalam, ale nie o to chodzi. Nawet jesli druga strona jest
            grzeczniejsza, to uwazam, ze wznoszenie okrzykow i takie tam mieszcza sie w
            granicach zachowan politycznych (niekoniecznie dobrego smaku). Za obelgi powinno
            sie wyprowadzac, a za przekroczenia takie jak owa napasc jajem albo koczowanie
            pod prywatnym domem - karac.
        • erba Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 04.06.10, 00:07
          Przypomniało mi się "na gorąco", to przykład nie z wiecu wyborczego, ale haseł
          typu "Giertych do wora, wór do jeziora" na pewno nie wymyślali zwolennicy PISu.
          Myślę, że przy odrobinie wysiłku można znaleźć inne tego typu zachowania "na
          poziomie".
    • krejzimama Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 03.06.10, 21:59
      Wszędzie znajdzie się kilku debili.
      To byli typowi wyborcy kartofla.
      • narsen Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 03.06.10, 22:05
        Mam schizofrenię forumową. Muszę się zgodzić z Krejzi. Idę spać.
    • figrut Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 03.06.10, 22:30
      Stara prawda mówi "jaki prezydent, tacy wyborcy".
      • renata28 Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 03.06.10, 23:25
        Znaczy wyborcy Kaczyńskiego
    • elza78 Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 04.06.10, 09:37
      ale co was tak penis gorszy, jekos w wykonaniu palidurnia ktory swoja droga jest
      czyms wiecej niz tylko motlochem wyborczym jest przedstawicielem PO was nie
      gorszyl, wypowiedzi grypsujacego niesiolowskiego rowniez, i co nagle tak wam sie
      odwidzialo popieranie chamowy - czyzby moralnosc kalego big_grin
      popatrzcie w szeregi partii ktora popieracie tam rowniez znajdziecie przyklady
      prostactwa, co o tyle jest smutniejsze ze motlochowi mozna wiele wybaczyc,
      przedstawicielom naszego panstwa juz nie tongue_out
      • pade Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 04.06.10, 10:17
        Oczywiście już nie pamiętasz po co Palikot uzył penisa?
        To Ci przypomnę
        np. tu:

www.pardon.pl/artykul/1446/wibrator_w_sluzbie_palikota--

A w jakm celu zrobił to ten krzykacz z Londynu?
        Jesli chodzi o przekształcanie nazwisk i pisanie ich z małej
        litery...cóż, tylko o Tobie to świadczy.
        • cherry.coke Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 04.06.10, 11:01
          Ja pamietam doskonale, do czego sluzyl penis u Palikota. Zreszta gumowy penis
          mnie nie szokuje, znacznie bardziej szokuje mnie gwalcenie kobiet na komendzie.
          Natomiast mimo to byl to blad medialno-polityczny, bo Palikot powinien byl sobie
          zdac sprawe, ze jesli przyniesie wibrator na konferencje, to zapamietany
          zostanie jako ten od penisa, a nie ten od domagania sie sledztwa. Przynajmniej
          przez segment odbiorcow reprezentowany tu przez Elze, dla ktorych gwalty na
          komendzie sa problemem zbyt zlozonym.

Podobnie zreszta jak Komorowski, ktory codziennie musi sobie pluc w brode za
          niefortunne przytoczenie powiedzenia "polski lotnik poleci i na wrotach od
          stodoly" - wszyscy teraz cytuja je w ten sposob, a tak naprawde on przeciez
          mowil, ze to powiedzenie jest juz nieaktualne, bo sa F16. No ale to juz za
          skomplikowane.
          • elza78 Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 04.06.10, 13:32
            jasne komorek to wrecz obronca kobiet ucisnionych i poniewieranych wrecz...
            kaszalotow big_grin
            ludzie o cyzm wy gadacie big_grin
      • kali_pso Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 04.06.10, 15:01
        > ale co was tak penis gorszy, jekos w wykonaniu palidurnia ktory
        swoja droga jes
        > t
        > czyms wiecej niz tylko motlochem wyborczym jest przedstawicielem
        PO was nie
        > gorszyl

Nie wierzę, że to piszę- ale zgadzam się z Elząwink
        Na tym forum był kiedyś watek poświecony Palikotowi i wiekszość pań
        była za nim twierdząc, że przecież prawdę mówi..a teraz taki
        antypenisowy zwrot w akcji..hehehehe
    • pade Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 04.06.10, 10:20

Ten kometarz mi się podoba:

wyborcza.pl/1,75968,7971494,Cala_prawda_o_sztucznym_penisie_Palikota.html

ale to przecież GW, więc pewnie bzdury piszą

• krejzimama Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 04.06.10, 10:26
        Dziekuje Ci. że przypomniałaś w jakim kontekście użył Palikot ten
        wibrator i rewolwer podczas konferencji prasowej.
        • kubek0802 Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 04.06.10, 11:53
          Mnie bardziej dziwi postawa ochrony. Przecież Komorowski obecnie
          pełni obowiązki prezydenta, a ktoś jak gdyby nigdy nic podchodzi i
          czymś rzuca.
          • des4 brak klasy u Polonii 04.06.10, 14:53
            hołota, która nigdy się nie zbliży do wysublimowanego poziomu Zbycha
            Mira i Rycha, nie wspominając o wyrafinowanych kręgach WSI...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka