pade 03.06.10, 21:35 Zniesmaczenie mnie ogarnęło i to duże Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marychna31 Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 03.06.10, 21:50 a konkretnie o co chodzi? O transparenty na przyjazd Komorowskiego z napisem "Komorowski przyjaciel Putina"? Ktoś popiera Komorowskiego a ktos nie.Dlaczego akurat Polonia miałaby być jednomyślna? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 04.06.10, 08:54 Mnie niepokoi, że przyjaźń z premierem sąsiedniego państwa (pal diabli czy istniejąca) jest traktowana jako ewentualny zarzut. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 03.06.10, 21:56 A dlaczego? Jedni popieraja, drudzy nie. Polityk musi miec twarda d... do tej pracy, nie beda go wszyscy kochac. Dla mnie granice przekracza np. rzucanie jajkami (napasc fizyczna) albo koczowanie pod domem rodzinnym. Odpowiedz Link Zgłoś
green-blue-eye Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 03.06.10, 21:59 zgadzam sie ale dla mnie przekroczeniem jest takze podrzucenie na stol konferencyjny sztucznego penisa. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 03.06.10, 22:03 To chyba zalezy, na ile taki penis jest dla kogos gorszacy, a na ile to zwykly glupi gadzet, cos tak aksamitne kajdanki Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 04.06.10, 15:35 Cala Polonia podrzucila tego fiuta, czy jeden swir? Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 03.06.10, 22:08 hmm, nie widziałam jeszcze, ale może coś przeoczyłam, żeby podczas wiecu Pis-u albo spotkania J.K. z wyborcami zwolennicy PO wydzierali się i ubliżali prowadzącym Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 03.06.10, 22:13 pade napisała: > hmm, nie widziałam jeszcze, ale może coś przeoczyłam, żeby podczas > wiecu Pis-u albo spotkania J.K. z wyborcami zwolennicy PO wydzierali > się i ubliżali prowadzącym to mało widziałaś Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 03.06.10, 22:16 oczywiście, Ty widziałaś więcej ode mnie... w takim razie proszę o linka, z chęcią obejrzę Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 03.06.10, 22:18 iuscogens napisał: > pade napisała: > > > hmm, nie widziałam jeszcze, ale może coś przeoczyłam, żeby podczas > > wiecu Pis-u albo spotkania J.K. z wyborcami zwolennicy PO wydzierali > > się i ubliżali prowadzącym > > to mało widziałaś A gdzie tak bylo? Osobiscie nie slyszalam, ale nie o to chodzi. Nawet jesli druga strona jest grzeczniejsza, to uwazam, ze wznoszenie okrzykow i takie tam mieszcza sie w granicach zachowan politycznych (niekoniecznie dobrego smaku). Za obelgi powinno sie wyprowadzac, a za przekroczenia takie jak owa napasc jajem albo koczowanie pod prywatnym domem - karac. Odpowiedz Link Zgłoś
erba Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 04.06.10, 00:07 Przypomniało mi się "na gorąco", to przykład nie z wiecu wyborczego, ale haseł typu "Giertych do wora, wór do jeziora" na pewno nie wymyślali zwolennicy PISu. Myślę, że przy odrobinie wysiłku można znaleźć inne tego typu zachowania "na poziomie". Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 03.06.10, 21:59 Wszędzie znajdzie się kilku debili. To byli typowi wyborcy kartofla. Odpowiedz Link Zgłoś
narsen Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 03.06.10, 22:05 Mam schizofrenię forumową. Muszę się zgodzić z Krejzi. Idę spać. Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 03.06.10, 22:30 Stara prawda mówi "jaki prezydent, tacy wyborcy". Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 03.06.10, 23:25 Znaczy wyborcy Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 04.06.10, 09:37 ale co was tak penis gorszy, jekos w wykonaniu palidurnia ktory swoja droga jest czyms wiecej niz tylko motlochem wyborczym jest przedstawicielem PO was nie gorszyl, wypowiedzi grypsujacego niesiolowskiego rowniez, i co nagle tak wam sie odwidzialo popieranie chamowy - czyzby moralnosc kalego popatrzcie w szeregi partii ktora popieracie tam rowniez znajdziecie przyklady prostactwa, co o tyle jest smutniejsze ze motlochowi mozna wiele wybaczyc, przedstawicielom naszego panstwa juz nie Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 04.06.10, 10:17 Oczywiście już nie pamiętasz po co Palikot uzył penisa? To Ci przypomnę np. tu: www.pardon.pl/artykul/1446/wibrator_w_sluzbie_palikota-- A w jakm celu zrobił to ten krzykacz z Londynu? Jesli chodzi o przekształcanie nazwisk i pisanie ich z małej litery...cóż, tylko o Tobie to świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 04.06.10, 11:01 Ja pamietam doskonale, do czego sluzyl penis u Palikota. Zreszta gumowy penis mnie nie szokuje, znacznie bardziej szokuje mnie gwalcenie kobiet na komendzie. Natomiast mimo to byl to blad medialno-polityczny, bo Palikot powinien byl sobie zdac sprawe, ze jesli przyniesie wibrator na konferencje, to zapamietany zostanie jako ten od penisa, a nie ten od domagania sie sledztwa. Przynajmniej przez segment odbiorcow reprezentowany tu przez Elze, dla ktorych gwalty na komendzie sa problemem zbyt zlozonym. Podobnie zreszta jak Komorowski, ktory codziennie musi sobie pluc w brode za niefortunne przytoczenie powiedzenia "polski lotnik poleci i na wrotach od stodoly" - wszyscy teraz cytuja je w ten sposob, a tak naprawde on przeciez mowil, ze to powiedzenie jest juz nieaktualne, bo sa F16. No ale to juz za skomplikowane. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 04.06.10, 13:32 jasne komorek to wrecz obronca kobiet ucisnionych i poniewieranych wrecz... kaszalotow ludzie o cyzm wy gadacie Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 04.06.10, 15:01 > ale co was tak penis gorszy, jekos w wykonaniu palidurnia ktory swoja droga jes > t > czyms wiecej niz tylko motlochem wyborczym jest przedstawicielem PO was nie > gorszyl Nie wierzę, że to piszę- ale zgadzam się z Elzą Na tym forum był kiedyś watek poświecony Palikotowi i wiekszość pań była za nim twierdząc, że przecież prawdę mówi..a teraz taki antypenisowy zwrot w akcji..hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 04.06.10, 10:20 Ten kometarz mi się podoba: wyborcza.pl/1,75968,7971494,Cala_prawda_o_sztucznym_penisie_Palikota.html ale to przecież GW, więc pewnie bzdury piszą Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 04.06.10, 10:26 Dziekuje Ci. że przypomniałaś w jakim kontekście użył Palikot ten wibrator i rewolwer podczas konferencji prasowej. Odpowiedz Link Zgłoś
kubek0802 Re: Co sądzicie o zachowaniu polonii w Londynie? 04.06.10, 11:53 Mnie bardziej dziwi postawa ochrony. Przecież Komorowski obecnie pełni obowiązki prezydenta, a ktoś jak gdyby nigdy nic podchodzi i czymś rzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 brak klasy u Polonii 04.06.10, 14:53 hołota, która nigdy się nie zbliży do wysublimowanego poziomu Zbycha Mira i Rycha, nie wspominając o wyrafinowanych kręgach WSI... Odpowiedz Link Zgłoś