Dodaj do ulubionych

K.K. inaczej :P

20.09.10, 19:02
Tyle już wątków psioczących na katolicyzm się pojawiło, że dla odmiany linkuję tu według mnie bardzo mądrą wypowiedź bp. Pieronka tongue_out Odnoście krzyża "smoleńskiego"
www.gadu-gadu.pl/5518881934539607856/bp-pieronek-nie-chodzi-o-krzyz-chodzi-o-dyktat-prezesa-pis1?utm_source=gg&utm_medium=main
Obserwuj wątek
    • sowa_hu_hu Re: K.K. inaczej :P 20.09.10, 19:10
      bardzo konkretnie smile

właśnie na tvn pokazują tych fanatyków... ,że mocherowe berety to rozumiem... ale ci młodzi ludzie... dramat...
      • czar_bajry Re: K.K. inaczej :P 21.09.10, 01:02
        Zawsze lubiłam Pieronkasmile
    • angazetka Re: K.K. inaczej :P 21.09.10, 08:43
      Mądrze prawi, tylko czemu dopiero teraz?
      • laminja Re: K.K. inaczej :P 21.09.10, 10:29
        wcześniej też mówił. Pieronek i Życiński.
        • ihanelma Re: K.K. inaczej :P 21.09.10, 11:17
          To nie są prawdziwi polscy biskupi wedle ultrakaczystów, także oni ich nie słuchają cool. Bo mają swoich prawdziwych księży.
    • laminja Re: K.K. inaczej :P 21.09.10, 10:28
      Wreszcie ktoś powiedział prawdę o J.K.
    • przeciwcialo Re: K.K. inaczej :P 21.09.10, 11:31
      Może niektórym otworzy to oczy.
      • iwoniaw Żartujesz, ci, którym to potrzebne 21.09.10, 12:22
        nie będą wszak słuchać jakichś łże-biskupów, skoro mają swoich Prawdziwych Księży i są w ogóle katolikami Bardziej. Szczerze mówiąc, czekam, kiedy schizma w polskim KK stanie się faktem, na który nie da się przymykać oczu. Wszak istnieje cała grupa ludzi mieniących się Prawdziwymi Polakami i Katolikami (w tym także osoby duchowne), którzy wcale nie ukrywają, że mają w du...żym poważaniu zarówno biskupów, którzy im nie pasują do ideolo, jak i samego papieża, który wszak jest jakimś niemieckim uzurpatorem, a nie Naszym Papieżem...
        • ihanelma Re: Żartujesz, ci, którym to potrzebne 21.09.10, 12:45
          Ja się zastanawiam, czy to będzie schizma cool. Bo w schiźmie buntownicy odchodzą i robią nowy kościół. A ci nasi geniusze są Prawdziwym Kościołem, także pewnie będą chcieli wyrzucać z niego innych łącznie z wspomnianym niemieckim papieżem.
      • czar_bajry Re: K.K. inaczej :P 21.09.10, 13:17
        Może niektórym otworzy to oczy.

Raczej bym na to nie liczyła.
    • piegowata9 Re: K.K. inaczej :P 21.09.10, 13:12
      Iuscogens w podróży poślubnej??? wink
      • czar_bajry Re: K.K. inaczej :P 21.09.10, 13:19
        Iuscogens w podróży poślubnej??? wink

Ona teraz dużo w nocy krzyczy więc już nie musi warczeć na forumsmirk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka