mon781 16.08.05, 13:19 W ciagu tygodnia schudłam 5 kg waże teraz 52 kg nie czuje kompletnie glodu zmuszam sie zeby zjeść choc kromke chleba ale wszysko staje mi w gradle...boże co zażycie:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anatemka Re: Nerwica Depresja-DIETA CUD 16.08.05, 13:49 też tak miałam. Dopóki nie utyłam 8 kg Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Nerwica Depresja-DIETA CUD 16.08.05, 15:10 Ale za to jak zaczniesz brać leki to zobaczysz jak dużo zjesz a zwłaszcza leki przeciwdepresyjne Odpowiedz Link Zgłoś
feather Re: Nerwica Depresja-DIETA CUD 16.08.05, 18:46 Wrecz przeciwnie.im gorzej sie czuje tym wiecej jem, poza tym tyje przy odstawianiu seronilu - to juz pare razy robilam, zeby sprawdzic czy sie da bez lekow / nie da sie ;-] /. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Nerwica Depresja-DIETA CUD 16.08.05, 19:24 Jakto się nie da bez leków? Ja antydepresyjnych nie biorę ponad miesiąc i jest już dobrze.Chodzi ci o objawy odstawienne takie jak ból głowy i uczucie bycia chorym na grypę?Na to jest prosty sposób.Przez miesiąc po przestaniu przyjmowania leku zacznij brać melatoninę w aptece bez recepty.Zobaczysz po tygosdniu jaka ulga.Możesz też zażywać serię leków przeciwbólowych ale pamiętaj żeby po miesiącu odstawić to wszystko.Zobaczysz jakie to łatwe.Ulge daje też jakiś lek przeciwlękowy np. xanax ale od tego można się szybxciej uzależnić niż myślisz:P Odpowiedz Link Zgłoś
vinxxx Re: Nerwica Depresja-DIETA CUD 16.08.05, 20:57 ja 2 miesiace stracilam 12 kg ale potem zaczelam brac leki i przytylam 16:D dieta cud z efektem jo-jo:d Odpowiedz Link Zgłoś
onazg Re: Nerwica Depresja-DIETA CUD 17.08.05, 11:35 ale o to chodzi ze ja jestem w trakcie brania lekow biore juz 1,5 roku obecnie efectin er i nie chce jeśc jem na siłe w dawkach jak ptaszek.ciągły scisk w żoladku nie daje nic przełknąć... PS>Tak bez sensu teraz napisze kupiłam sobie królkia;) cudeńko normalne i znowu sie usmiecham ale tylko do niego Przynajmniej mam z kim pogadać;):) Odpowiedz Link Zgłoś
onazg Re: Nerwica Depresja-DIETA CUD 17.08.05, 11:36 mam dwa nicki tak w nawiasie;):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Nerwica Depresja-DIETA CUD 18.08.05, 10:18 A jaki ten drugi nick? Że zapytam nieśmiało....;-) Żyrafa a jamam jeden nick i 4 nogi. Ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś