02.10.10, 22:43

Oglądałyście jego wystąpienie?
Przyznam się że poruszane były kwestie często występujące na forumtongue_out
1 oddzielenie państwa od kościoła
2 niedofinansowywanie z budżetu kościołów.
3 dostęp do środków antykoncepcyjnych dla wszystkich- czyli tabletki za darmo
4 in vitro
i wiele innych jakże ważnych dla społeczeństwa spraw.

jestem pod wrażeniem...

Obserwuj wątek
    • lena_madzia Re: Palikot 02.10.10, 22:47
      A mnie on dalej kojarzy się głównie ze sztucznym penisem i koszulką z logo``jestem gejem``, no i z małpkami czy jak to sie nazywało

zwykły pajac, nie przekonuje mnie....
      • pade Re: Palikot 02.10.10, 22:51
        Tak to jest, jak się nie słucha tylko patrzy... to do leny_madziii

Mnie się podoba postulat wycofania religii ze szkół, jestem ZA
        • kepucha Re: Palikot 02.10.10, 22:58
          czekam na porządną centrolewicę w Polsce. może właśnie to teraz???...
          Pozdrawiam
          PS Dla mnie Palikot to zawsze był bardziej świadomy szyderca niż pajac, a przecież szydzić jest z czego.
        • kali_pso Re: Palikot 03.10.10, 10:22

hehehehe..było wielu przed Palikotem, którzy MÓWILI, to, co było zgodne z moimi przekonanianmi a ja ich SŁUCHAŁAM, i co? I wielkie NIC. Także argument o potrzebie przekładania tego, co sie słyszy nad tym, co się widzi lekko od czapy wydaje sięwinkp
          • pade Re: Palikot 03.10.10, 10:52
            oj nie zrozumiałaś kalipso, nie zrozumiałaśsmile
            ale wytłumaczę: niewiele osób wie, DLACZEGO Palikot machał gumowym penisem, przyniósł do studia świński ryj czy wychylał małpeczki
            większość zarejestrowała: Palikot-gumowy penis
            o upraszczanie mi chodziło
            tak więc Twoja krytyka lekko od czapysmile
    • elza78 Re: Palikot 02.10.10, 22:55
      a ja mam zdanie takie jak triss w drugim watku o palikocie, to nastepny wybieg PO majacy na celu odebranie wyborcow SLD..
      • czar_bajry Re: Palikot 02.10.10, 23:02
        może i tak pożyjemy zobaczymy.
        Chociaż ja mam nadzieję na nowe.
        • elza78 Re: Palikot 02.10.10, 23:06
          ja nadziei na nowe nie mam od 10 lat...
          triss dobrze prawi i podzielam jej zdanie w kwestii palikota, dogadali sie chlopaki
      • nangaparbat3 Re: Palikot 03.10.10, 12:47
        No i dobrze. Nie będę płakac nad SLD pod wodzą aparatczyka.
      • gaja78 Re: Palikot 04.10.10, 00:50
        elza78 napisała:

> a ja mam zdanie takie jak triss w drugim watku o palikocie, to nastepny wybieg
        > PO majacy na celu odebranie wyborcow SLD..
        >

A niech będzie i tak. Ważne, że dyskusja na tematy postulowane przez Palikota jest coraz głośniejsza. I jeśli te tematy mają robić za kiełbasę wyborczą, którą wyrywają sobie co najmniej dwa ugrupowania - to ja się cieszę. Bo to oznacza, że za 5 lat religii może już nie być na świadectwie - na przykład.
    • pade Re: Palikot 02.10.10, 23:04
      i utworzenie koalicji z PO
      jeśliby tylko mieli więcej do gadania niż PSL, to nie mam nic przeciwko
      • czar_bajry Re: Palikot 02.10.10, 23:09
        nawet jeśli się dogadali to jeżeli nowa partia będzie dążyła do oddzielenia państwa od kościoła - nie mam nic naprzeciwko.
        • elza78 Re: Palikot 02.10.10, 23:11
          tak bedzie dazyla jak gajowy do budowy 1000 km autostrad w 500 dni i podwyzek dla wojskowych smile
      • elza78 Re: Palikot 02.10.10, 23:09
        pade czy wy serio nie widzicie ze kolo daje kielbase jaka wyborcy SLD chetnie chcieliby "zjesc" ze to pod publiczke a dzialania dogadane wczesniej z donkiem maja wlasnie taka koalicje na celu? i z wywaleniem religii ze szkol i rozdzialem panstwa od kosciola i wszystkimi tymi bzdurami rzadzenie tych dwoch partii nie bedzie mialo nic wspolnego smile
        to gra o glosy niepelnosprytnych ktorym sie wydaje ze idzie nowe...
        • mandziola Re: Palikot 02.10.10, 23:19
          A mnie się wydaje, że kaczyński zwariował.. dziwne, że Ty nie masz takiego wrażenia..
          • elza78 Re: Palikot 02.10.10, 23:24
            mi sie w odniesieniu do palikota nic nie wydaje jestem tego niemal pewna tyle w temacie. co do kaczynskiego to nie o nim chyba mowa w watku co?
            • mandziola Re: Palikot 03.10.10, 00:39
              Dziwne.. ja chciałam łagodnie.. ale niech będzie - jestem pewna - Kaczyński zwariował.. Pomniki, ulice.. skwery, - POLEGLIsmile) Dziwne, że to nie wydaje Ci się śmieszne i z czapy wyjęte..
            • mandziola Re: Palikot 03.10.10, 00:40
              W watkach innych nie było mowy o podwyzce vat i PO a mimo to, tam tez pisałas na te teamty?smile
              • elza78 Re: Palikot 03.10.10, 16:47
                bo bylo to powiazane z tematem watku, ewentualna choroba psychiczna kaczynskiego nijak sie ma do partii palikota, chyba ze twoj mozdzek nie jest w stanie dostrzec braku korelacji tongue_out
        • pade Re: Palikot 02.10.10, 23:19
          miałyśmy nie rozmawiać,
          dlatego nawet podpięłam sie pod post założycielki a nie Twój, nie mam ochoty na personalne wycieczki
          ale odpowiem, myślisz, że Donek jest tak głupi, że sądzi, iż lemingi wszystko łykną?
          • elza78 Re: Palikot 02.10.10, 23:23
            donek nie jest glupi, lemingi tak big_grin
          • kali_pso Re: Palikot 03.10.10, 10:28
            myślisz, że Donek jest tak głupi, że sądzi, iż lemingi wszystko ł
            > ykną?

A od kiedy przeświadczenie, że kiełbasa wyborcza zawsze znajduje chętnych jest wyrazem głupoty- to się instynkt polityczny nazywawinkp
            • pade Re: Palikot 03.10.10, 11:01
              oj, i znowu to samosmile

kiełabasa wyborcza swoją drogą, a rzeczywistość swoją

powtórzę pytanie, ale inaczej: Czy Donek myśli, że lemingi nie zauważą pogorszenia swojej sytuacji i wbrew sobie dalej go będą popierać?
              • elza78 Re: Palikot 03.10.10, 21:06
                spoko koko, temat zastepczy sie znajdzie, krzyz sie skonczyl teraz sa dopalacze, jak dobrze pojdzie i do samorzadowych na nim pojada smile a lemingi nie zdaza jeszcze odczuc swojej dramatycznej sytuacji zyciowej po podwyzce watow pitow citow i innych dupereli smile
                wierni wyborcy PO nie-wiesniaki smile
        • czar_bajry Re: Palikot 03.10.10, 01:45
          pade czy wy serio nie widzicie ze kolo daje kielbase jaka wyborcy SLD chetnie c
          > hcieliby "zjesc" ze to pod publiczke a dzialania dogadane wczesniej z donkiem

przynajmniej on nie będzie potem tłumaczony że nie wie co mówił gdyż proch go otumaniłytongue_out
          Palikot zawsze był kontrowersyjny i walił między oczy i najczęściej było to to o czym rozmawiała "ulica" albo internauci.
          Nie zmienił nagle swoich poglądów ani wizerunku- niczego nie udaje jest jak jest.
          • elza78 Re: Palikot 03.10.10, 21:04
            serio jeszcze ci klapki z oczu nie opadly od 20 lat ze myslisz ze ktos z politykow ma zamiar cos zrobic dla plebsu, ze nie udaje (buhahaha) smile
            inicjatywa palikota nie ma wcale na celu polepszenia waszych bytow, ma na celu jedynie ratunek przed amputacja zloba od ryja niektorym niepopularnym politykom PO big_grin
            i poprzez koalicje z nowym wytworem samej PO.
            znana juz z innych podobnych incydentow strategia tongue_out
            • czar_bajry Re: Palikot 03.10.10, 21:10
              serio jeszcze ci klapki z oczu nie opadly od 20 lat ze myslisz ze ktos z polity
              > kow ma zamiar cos zrobic dla plebsu, ze nie udaje (buhahaha) smile

zacznę od tego iż nie uważam się za plebs, jeśli Ty tak myślisz o sobie to pozostaje mi tylko współczuć.

inicjatywa palikota nie ma wcale na celu polepszenia waszych bytow, ma na celu
              > jedynie ratunek przed amputacja zloba od ryja niektorym niepopularnym politykom
              > PO big_grin

A Ciebie to nie dotyczy? piszesz waszych bytów- mieszkasz w innym kraju?
              Reszta wypowiedzi także niezbyt dobrze świadczy o Twoim intelekcie.
              Czyżby wypomnienie proszków otumaniających Kaczora taką agresję w Tobie wyzwoliło?
              • elza78 Re: Palikot 04.10.10, 19:51
                nie jestem wyborca PO tymbardziej palikota nie uwazam wiec abym miala cokolwiek do tego wszystkiego dokladac od siebie, glosuje tak jak uwazam a tych ktorzy glosuja na wszystkoobiecujacych zlodziei uwazam za plebs tongue_out bo nie dbaja o Polske jedynie o to co dana formacja polityczna obieca dla ich interesow, nawet jesli pozniej ma w dupsku swoich wyborcow tongue_out
    • lena_madzia Re: Palikot 02.10.10, 23:11
      ja nie wierze żadnemu politykowi ani innemu Palikotowi.....wszyscy tylko dużo gadają...obiecanki cacanki a głupiemu radość....
    • mathiola Re: Palikot 02.10.10, 23:19
      Palikot mnie fascynuje, bo dokładnie wie, co robi. I konsekwentnie to robi, mając cel.
      A co już zrobi z tym, kiedy zrobi (bo zrobi), to nie wiem, mniemam, że jak zwykle skończy się na mądrych słówkach.
      Ale na razie mówi głosem ludu i jest blisko stworzenia własnej partii.
    • mara_jade73 Re: Palikot 03.10.10, 04:29
      Do mnie przemówi jak zmniejszy podatki.
    • abdullah_abdullah Re: Palikot 03.10.10, 06:32
      moim zdaniem RPP to dziecko Tuska a Palikot zostal wyslany na placowne o nowej nazwie w celu przejecia tych co PO zawiodlo i SLD mogloby omamic. Zroblili moze troche blad bo nawet jako domniemana sierota po PO zastanawialbym sie nad glosowaniem na nowy ruch ale cala ta menazeria: Kalisz, Sroda, Gretkowska - "mlody" socjaldemokrata i szurniete(przez grzecznosc) feministki. oddzielenie panstwa od kosciola - zgoda ale to co odstawili na wiecu to cos co zakrawa na wojujacy antyklerykalizm - to nie to tygrysy lubia najbardziej.
      • hexella Re: Palikot 03.10.10, 08:56
        abdullah_abdullah napisał:
        zgoda ale to co odstawili na wiecu to cos co zakrawa na wojujacy
        > antyklerykalizm - to nie to tygrysy lubia najbardziej.

a co proponujesz, wojnę podjazdową, kąsanie w łydkę, a potem ucieczkę z podkulonym ogonkiem z wrzaskiem "to nie ja, to on!"?
        Może czas przestać się bawić w poprawność i dobitnie pokazać kościołowi gdzie jest jego miejsce w państwie, bo do tej pory to kler właśnie nie miał oporów przed prowadzeniem jawnej polityki antyświeckiej i bezwstydnym czerpaniem profitów z własnej wszechobecności.
        • pade Re: Palikot 03.10.10, 11:04
          otóż to!
    • miska_malcova Re: Palikot 03.10.10, 09:01
      Palikot jaki jest każdy wie smile Jesli uda mu się wprowadzic nieco świeżego powietrza do zatęchniałego Sejmu - niech tak będzie.
    • kali_pso Re: Palikot 03.10.10, 10:26

heheheh...biedny Grzesiu, pewnie miał ciężką nocwink
      Cóż on już zbiera baty za pychę po kampanii wyborczej, za uciszanie Kalisza i innych...
      " miałeś ch...ie złoty róg, został ci się ino sznur"- powinien sobie to śpiewać do snu....
      • czar_bajry Re: Palikot 03.10.10, 10:32
        he he he co prawda to prawdasmile
        chociaż muszę przyznać że wcześniej o nim nie pomyślałam.
      • nangaparbat3 Re: Palikot 03.10.10, 12:50
        big_grin big_grin big_grin
    • marzeka1 Re: Palikot 03.10.10, 11:36
      Można być pod wrażeniem, ale nie wierzę, że uda mu się zrealizować te hasła, a rozbraja mnie hasło "zlikwidować senat", od tylu lat przy wyborach powraca PRZED, potem partia ma senatorów i....cisza.
      Nie wierzę w tabsy za darmo, bo niby kto miałby to pokrywać w 100%?- państwo z taaaakim deficytem?
      Hasła- nośne, populistyczne, ale na hasłowości i happeningu się skończy.
    • sadosia75 Re: Palikot 03.10.10, 11:47
      Ciekawie mowil. Oby na mowieniu sie nie skonczylo. Zastanawiam sie tylko czy pojawilo by sie stwierdzenie, ze Poncyliusz ( gdyby zrobil tak jak Palikot ) dogadal sie z Prezesem i chca stworzyc nowa koalicje na wypadek gdyby ( bron Boze ) wygrali?
      Co do Palikota to lubie faceta. Mowi czesto gesto to co mysli szary lud. Tak jak Henryka Krzywonos nie bala sie wstac i powiedziec, to moze teraz Palikot poza mowieniem jeszcze cos zrobi?
      Nawet gdyby to byla zaslona dymna Tuska to i tak o wiele lepsza w programie niz harpiowaty Jarkacz i jego partyjni koledzy.
    • ihanelma Re: Palikot 03.10.10, 12:23
      Jak polityk coś zaczyna rozdawać za darmo, włącza mi się dzwonek alarmowy tongue_out

Palikota lubię jako jajcarza i "Stańczyka" który mówił to, co innym na języku leżało a "nie mogli", ale programu szczerze mówiąc - póki co nie widzę.
      Partii nie założył, tylko stowarzyszenie. Ciekawe, czy starczy mu koncepcji i jaj, żeby pociągnąć wszystko dalej. Bo jak widać działacze chętni na nowa odsłonę są, a PO się wielu już "zmęczyła".
    • nangaparbat3 Re: Palikot 03.10.10, 12:54
      Lubię Palikota jako osobę, nawet bardzo, jako do polityka nie mam do niego zaufania, jest nieprzewidywalny.
      Poza tym, przy całym moim szacunku dla tych problemów (rozdział Kościoła od państwa, aborcja, antykoncepcja, in vitro, etc.) z punktu widzenia całości państwa i społeczeństwa to nie są sprawy pierwszorzędne.
      • pade Re: Palikot 03.10.10, 13:04
        Akurat opodatkowanie kleru, zaprzestanie dofinasowywania go oraz wyprowadzenie religii ze szkół bardzo by się społeczeństwu przysłużyło
        • nangaparbat3 Re: Palikot 03.10.10, 14:42
          Ależ oczywiście, tylko że to nie są sprawy najważniejsze.
          • hexella Re: Palikot 03.10.10, 15:16
            ale czy powinny leżeć odłogiem? Ile mozna czekać, aż przyjdzie na nie kolej i jak długo mozna się łudzić, że w ogóle kiedyś przyjdzie? Bo obserwacja sceny politycznej wskazuje, ze nigdy. Sprawy gospodarcze i społeczne IMO powinno się załatwiać równolegle, a na tym polu kompletny ugór.
    • kolezanka_filizanka Re: Palikot 03.10.10, 15:43
      zgadzam się z 3 pierwszymi punktami całym sercem, ale z ostatnim nie, in vitro nie powinno być finansowane z publicznych pieniędzy, a dlaczego? Bo państwo strzela sobie w stopę, bo zapomina się o adopcji, nie promuje się jej a przecież tyle dzieci na nią czeka, tyle dramatów się przez to rozgrywa w domach dziecka... i lubię Palikota, że nie boi się mówić tego co myśli...
    • katia.seitz Re: Palikot 03.10.10, 15:47
      Ja również czuję, że to jest ustawka mająca na celu odebranie elektoratu SLD. Zrobił się ostatnio klimat na antyklerykalizm (KK sam się o to postarał) i jakoś tą koniunkturę trzeba było zagospodarować.
      Pytanie, czy Palikot jest w tej kwestii bardziej wiarygodny niż SLD, skoro kilka lat temu wydawał konserwatywne czasopismo "Ozon" smile
      • guderianka Re: Palikot 03.10.10, 18:16
        Słuchałam z zainteresowaniem i z politowaniem bo się Palikot przed szereg wyrywa, na populiźmie i demagogii chce pojechac w obecnej Polsce nie ma na to żadnych szans. Mnie najbardziej ukłuło stwierdzenie, że 1% budżetu na kulture bo mamy 2% na armię a armia nas w wojnach nie uratowała ale kultura właśnie ! A potem dodał, że chce zlikwidowania religii ze szkoły.I jakoś zgubił w tym wszystkim fakt, że w Polsce religia nie jst tym samym co w innych krajach, że w Polsce ta religia to czesć kultury i tradycji , od wieków -i że nie ma szans i sensu marginalizować religii, spychać poza nawias, oddzielać drastycznie od Państwa. Mówił Palikot o tym, że ustawy aborcyjne i te o in vitro MOGĄ być zastosowane przez Polaków a nie MUSZĄ oi dlatego też nie są sprzeczne z nauką KK. A ja pytam w takim razie : czy dzieci MUSZĄ chodzić na religię w szkole?NIe MUSZĄ ale MOGĄ więc dlaczego to zabierac? Zwłaszcza że chca państwa przyjaznego-więc niech bedzie przyjazne dzieciakom by nie musiały zapylać na religię do koscioła po lekcjach. Zabrakło mi w jego postulatach skupienia się na tym, by np. zająć sie finansowanie nauczycieli do katechezy i religii, by byli opłacani nie przez MEN ale KK, zabrakło mi podatku kościelnego, zabrakło wprowadzenia religioznawstawa do szkół..Wielu rzeczy mi zabrakło..
        • czar_bajry Re: Palikot 03.10.10, 20:57
          A ja pytam w takim razie : czy dzieci MUSZĄ chodzić na religię w szkole?NIe MUSZĄ ale MOGĄ więc dlaczego to zabierac?

wiem że to wyrwane z kontekstu ale akurat religia w szkołach powraca jak bumerang.
          I faktycznie wychodzi że jednak muszą, przedmiot wlicz się do średniej i jest jeszcze presja otoczenia, mniej widoczna w klasach starszych ale tych młodszych jak najbardziej tak samo jak finansowanie księży- szkoła płaci a w kościele musieli by nauczać bezpłatnie a przynajmniej taka jest idea.
          Reszta tego co piszesz ma sens i pewnie takie pytania zadaje sobie wiele osób, każdy jednak liczy iż w końcu coś ulegnie zmianie, kiedyś kościół jako instytucja był spychany na margines żeby nie napisać prześladowany a teraz poszliśmy za bardzo w drugą stronę a ja bym chciała jakiejś równowagi i wkurza mnie materializm duchownych- oczywiście nie wszystkich ale jednak większości.
          • guderianka Re: Palikot 03.10.10, 21:38
            Czar-bajry - moja córka nie chodzi na religię. Jest teraz w IV klasie SP. Nie skarzy się na ostracyzm społeczny, nie jest wyszydzana ani też namawiana by chodzić na religię. Mój M też nie chodził na religię - i nie ma złych wspomnień, nikt mu nie dogryzał ani nie prześladował.
            Za to ja-wychowana w doktrynie KK- na religię chodziłam. I pamiętam przeklęte salki w zimowe wieczory, i przeklęte salki w wiosenne popołudnia, pamiętam slońce świecące przez okna i witraże i poważnego księdza, okropną okładke zeszytu, szlaczki i rysowane krzyże...brrrr.
            Finansowanie "usług" kościelnych to zupełnie inna kwestia która powinna być poruszana-a nie skupianie się na tym, by dzieci nie miały religii w szkole. Ciekawe dlaczego nie padlo- a czekałam- pytanie na temat funduszu kościelnego-alimentacyjnego, z którego łozy się na dzieci poczete przez księży.
    • gonia28b Re: Palikot 03.10.10, 22:11
      Zgodnie ze swoimi przekonaniami zawsze byłam za lewicą.
      Państwo jest za bardzo uzależnione od kościoła, w którym i tak dość zła się dzieje...
      religia w szkołach, w przedszkolach - po co to komu było???? tak źle było jak się na religię do salek przy kościele parafialnym chodziło? a teraz tylko ci którzy są rzeczywiście niewierzący są w pewien sposób dyskryminowani.
      A dofinansowywanie kościoła z budżetu państwa - ci "biedni" emeryci, mało to na tacy co niedziela (przynajmniej) zostawiają???
      Jak kto nie wierzy, to nie pozostaje nic innego jak z czystej ciekawości wybrać się na niedzielną mszę smile
      co środków antykoncepcyjnych, darmowe niekoniecznie, ale konieczność zachodzi wprowadzenia do szkół obowiązkowych lekcji wychwania seksualnego jak również skuteczne uświadomienie młodzieży.
      In Vitro - refundowane przynajmniej częściowo, jak najbardziej...

Nie rozumiem tego ślepego pędu do głosowania na PiS - tak ludzie są zaślepieni, że nie dostrzegają tej obłudy, hipokryzji i zaściankowości...
      Tym bardziej zatem nie rozumiem teraz tego olśnienia panem Palikotem - ale cóż, lepiej późno niż wcale smile
    • cherry.coke Re: Palikot 04.10.10, 00:44
      Jako sensowna duza partia to nie ma zadnych szans. Ale moze uda sie jako staly happening polityczny, bo nastroje wyczul bezblednie - moim zdaniem jednym z wazniejszych nastepstw historii smolenskiej bedzie to, ze Polska zobaczyla gliniane nogi Kosciola. Moze powstac taka nieduza partyjka ze stalym, paruprocentowym poparciem, na ktora ludzie glosuja, kiedy politycznie nie maja na kogo innego, a jest zgodna z ich swiatopogladem. W wielu panstwach na podobnych zasadach funkcjonuja Zieloni - bez szans na samodzielnosc, ale sa waznym sojusznikiem i w zamian za poparcie partii rzadzacej maja prawo do nadawania tematow swiatopogladowych.
    • annvangier Re: Palikot 04.10.10, 11:03
      gdyby z tym ruchem wystartował ktoś inny, moze i bym sie cieszyła, ale to Palikot, facet o ktorego miłosć własna przerasta wszystko inne, facet ktory ma parcie na szklo

a co do blazenady, gosciu w niepowazny sposob (gumowy penis) poruszył powazny problem (gwalt funkcjonariuszy na mlodych dziewczynach)- ludzie zapamiętali ,Palikota a kwestia wykorzystywania przez straz miejska czy policję róznych kobiet gdzies przepadl
      jesli tak skutecznie ma wygladac jego walka o swieckosc panstwa to ja dziekuje
    • lena_madzia Re: Palikot 04.10.10, 11:35
      halooooooo, czy był kiedy na sali polityk który spełnił choć w połowie swoje postulaty???
      Palikot to taki ziutek co to lubi robic duzo szumu, aby tylko był na językach ale czy co z tego wyniknie to śmem mocno wątpić.
    • bozydar_pijepies Re: Palikot - internet dla każdego 04.10.10, 13:04
      5) internet dla każdego,
      6) koniec z arogancją urzędasów,
      7) kasa na kulturę a nie wojsko...
      Palikot zrobił niezły czad. Trochę głupi plakat miał - wyglądał na nim jak ścigany, brakowało tylko podpisu WANTED jak na dzikim zachodzie.
      Ciekawe czy zdejmie okulary i powie po tym wszystkim: żartowałem, tak sobie tylko jaja robię.
      Swoją drogą, jak zobaczyłem Kalisza to sobie pomyślałem, że będzie transfer roku...
      • czar_bajry Re: Palikot - internet dla każdego 04.10.10, 15:47
        Kalisz od początku mówił że idzie jako gość i obserwator.
        • marzeka1 Re: Palikot - internet dla każdego 04.10.10, 21:32
          Mnie tam podobał się teks o brzuchatych biskupach z Kaliszem w tle.
          • fogito Re: Palikot - internet dla każdego 05.10.10, 06:53
            CHyba zagłosiuje na Polaikota w następnych wyborach, bo ten facet zaczyna być jedynym głosem rozsądku w naszym kraju. Paradoksalnie, czyż nie?
            • gabi683 Re: Palikot - internet dla każdego 05.10.10, 08:17
              Ja tam zagłosuje mówi prawdę nie odwraca kota ogonem ,nie czaruje .
              Dobrze dobrze bo nie którym to już w głowach króliczki jazdy robią .
              Choć nie które z Was mówiły ze burak że dureń że cham ja raczej miałam to gdzieś ,bo tych co mówią prosto w oczy się nie lubi a Ja właśnie między innymi tego człowieka szanuje.I nie ukrywam lobię Lublin i sentyment mam smile
              • fogito Re: Palikot - internet dla każdego 05.10.10, 12:24
                Ja też zawsze walę prosto z mostu... No może prawie zawsze. A Palikot, to chyba jedyny, który się chce zająć sprawami niezałatwialnymi. Potrzebny naszym rządzącym elektrowstrząs, więc go mają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka