pina_colada88 13.10.10, 18:47 Najprawdopodobniej będę pisać o Was pracę magisterską Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angazetka Re: Strzeżcie się 13.10.10, 18:55 Oooooo, a o czym dokładnie? I na jakim kierunku? Odpowiedz Link Zgłoś
pina_colada88 Re: Strzeżcie się 13.10.10, 19:19 Jeszcze się nie zdecydowałam do końca czy będę o tym pisać. Ale jeśli się zdecyduję to praca będzie dotyczyć opinii wyrażanych w internecie, anonimowości, o tym że wszyscy są specjalistami od wszystkiego. Oraz aspekty psychologiczne takiego zjawiska. Kierunek- informacja naukowa i bibliotekoznawstwo Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Strzeżcie się 13.10.10, 19:52 O, ciekawe - to na bibliotekoznawstwie uczą psychologii? Odpowiedz Link Zgłoś
braktalentu Re: Strzeżcie się 14.10.10, 09:54 "wszyscy są specjalistami od wszystkiego" Gówno prawda. JA! jestem specjalistą od wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Strzeżcie się 13.10.10, 19:50 i słusznie lepszej pracy magisterskiej nie napiszesz choć ja jednak radziłabym książkę na ten temat napisać - hit murowany Odpowiedz Link Zgłoś
pina_colada88 Re: Strzeżcie się 13.10.10, 20:01 daisy, wbrew pozorom informacja naukowa i bibliotekoznawstwo łączy w sobie wiele dziedzin- jest interdyscyplinarna. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Strzeżcie się 13.10.10, 20:34 No ale psychologii to chyba na BIN jednak nie uczą? Odpowiedz Link Zgłoś
pina_colada88 Re: Strzeżcie się 13.10.10, 21:01 daisy- może psychologii nie, ale pedagogiki tak. Żeby pracować w szkole jako bibliotekarz trzeba zrobić albo studia albo kurs pedagogiczny. A co do psychologi. Chyba w jakimś syllabusie widziałam psychologię- my akurat nie mieliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Strzeżcie się 13.10.10, 21:04 pina_colada88 napisała: > daisy- może psychologii nie, ale pedagogiki tak. > Żeby pracować w szkole jako bibliotekarz trzeba zrobić albo studia albo kurs pe > dagogiczny. i ja bym jeszcze jakis konkret dorobila do tego bibliotekoznastwa zeby bylo za co zyc miedzy czytaniem ksiazek i informowaniem naukowym tipsy jakies albo prawo jazdy na tira fajny kierunek ale chyba szalenie ciezko po nim robote znalezc ? > A co do psychologi. > Chyba w jakimś syllabusie widziałam psychologię- my akurat nie mieliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Strzeżcie się 14.10.10, 09:08 Wbrew pozorom wybór tematu pracy na bibliotekoznawstwie jest baaardzo szeroki, nie takie kwiatki widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Drżę z przerażenia. 13.10.10, 20:01 Ale jak już napiszesz, to podasz nam linka? Odpowiedz Link Zgłoś
fajnykotek Re: Strzeżcie się 14.10.10, 10:03 To jeszcze załóż sobie kilka nicków i zapodawaj tematy w stylu trampoinki na forum . Odpowiedz Link Zgłoś