fajny_tutek 19.10.10, 10:58 Jakie szkolenia najbardziej by Was interesowały: językowe, hobbystyczne, podnoszące kwalifikacje czy np. pozwalające na zmianę kwalifikacji? Odpowiedzi w miarę możliwości udzielajcie na pw. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: szkolenia - sonda 19.10.10, 11:02 tak ale jedyne szkolenia na ktore moglabym z maluchem to jakies ciekawe techniki plastyczne, zajecia muzyczne, czy ruchowe , kursy wspolnego gotowania czy pieczenia podnoszenie kwalifikacji z maluchem to jakies kosmos niemozliwy do zrealizowania Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: szkolenia - sonda 19.10.10, 11:17 ja to bym się chciała photoshopa nauczyć ale niekoniecznie z dzieckiem przy boku. Odpowiedz Link Zgłoś
fajny_tutek Re: szkolenia - sonda 19.10.10, 11:43 podczas szkoleń byłaby zapewniona opieka wykwalifikowanej kadry. Dzieciątka byłby pod dobrą opieką a Wy miałybyście możliwość dokształcenia się i jednocześnie być blisko maluchów. Odpowiedz Link Zgłoś
paolka_82 Re: szkolenia - sonda 19.10.10, 12:31 O nie, jedna z głównych zalet szkoleń (zwłaszcza wyjazdowych) jest fakt ederwania sie na jakiś czas od dzieci. Przynajmniej w moim przypadku, ale może jak któraś mniej wyrodna... Poza tym jak mam na takim szkoleniu podnosic swoje kwalifikacje, to nie mogą mnie zaprzątać mysli typu, co moje dziecię za ścianą robi. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: szkolenia - sonda 19.10.10, 13:11 Absolutnie nie. Nie chcę dziecka w pracy ani na szkoleniach (chyba że byłby to kurs kroju i szycia). Mam zbyt odpowiedzialny zawód wymagający skupienia - dla dzieci nie ma tam miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: szkolenia - sonda 19.10.10, 13:23 Tylko w przypadku gdybym musiała wybierać pomiędzy udziałem w szkoleniu a zajmowaniem się dzieckiem. A ponieważ na szkolenia chodzę wyłącznie służbowe, to nie mam tego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś