Dodaj do ulubionych

Typ urody kobiecej - Mam Talent

29.11.10, 09:35
Która kobieta z tego programu zachwyciła Was urodą. Sabinę Jeżkę określona jako piękność odbieram przeciwnie (krzywe nogi i żabie rysy) ale bardzo podobała mi się Karina która weszła do programu w zastęstwie i niestety do finału nie przeszła.
Obserwuj wątek
    • insomnia0 Re: Typ urody kobiecej - Mam Talent 29.11.10, 09:41
      Zupełnie nie na temat..ale ta edycja "talentu " przypominała mi Idola lub szansę na sukcescrying(
      Jury jakoś tak dziwnie wybralo niemal wszyscy to byli solisci.. jak dla mnie nie było z kogo wybierać..
      Dlatego cieszę się że wygrało dzieckosmile

https://suwaczki.maluchy.pl/li-37215.png
      • sadosia75 Re: Typ urody kobiecej - Mam Talent 29.11.10, 09:47
        Wg. mnie wygrac powinni Me Mysel and I.
        Swietni sa. a dziecko... coz. poruszylo serca widzow to i wygralo. watpie, zeby zrobila jakas salona kariere.
    • moofka Re: Typ urody kobiecej - Mam Talent 29.11.10, 09:47
      mnie sie bardzo podobala
      bila od niej sila, zmyslowosc, zdrowie i witalnosc chociaz do klasycznej pieknosci jej daleko
      mojemu mezu natomiast absolutnie - stwierdzil ze wielka jest koniowata i ma usmiech do dolu
      chlopy sa dziwne
      podobala mi sie tez spiewajaca kasia blondyneczka
      • 18_lipcowa1 Re: Typ urody kobiecej - Mam Talent 29.11.10, 10:08
        > mojemu mezu natomiast absolutnie - stwierdzil ze wielka jest koniowata i ma usm
        > iech do dolu

coś w tym jest
        bo mój znajomy ktory oglądał to z nami powiedzial, że ma głęboką szczękę wink))))
        • kaamilka Re: Typ urody kobiecej - Mam Talent 29.11.10, 11:40
          czasem taka głęboka szczęka się przydaje wink
      • echo1111 Re: Typ urody kobiecej - Mam Talent 29.11.10, 18:18
        Uśmiech do dołu - niektórym kąciki zjeżdżają w dół przy uśmiechu - np u Jandy-taki charakterystyczny uśmiech
    • 18_lipcowa1 Re: Typ urody kobiecej - Mam Talent 29.11.10, 09:47
      Sabina to typ który nie jest klasyczną pięknością ale ''ma coś w sobie''. Na bank na brak adoratorów nie narzeka.
      Figurę ma piekną i wczoraj wyglądała prześlicznie.
    • morgen_stern Re: Typ urody kobiecej - Mam Talent 29.11.10, 09:48
      Sabina JeSZka.
      • matsuda Re: Typ urody kobiecej - Mam Talent 29.11.10, 09:54
        Mymy salf and I i jeszcze taka ruda, nie weszła do półfinałów- śpewała jackson5- recepcjonistka.

• gazeta_mi_placi Re: Typ urody kobiecej - Mam Talent 29.11.10, 10:12
      Pokażcie swoje ryje, na pewno ryj którejś z Was będzie albo koniowaty albo z nierównym zgryzem albo żabowaty a figura "puszysta".
      Dajcie, pośmiejmy się forumowe piękności big_grin
      • mona_mayfair Re: Typ urody kobiecej - Mam Talent 29.11.10, 10:17
        Mnie tam sie żadna jakoś specjalnie nie podobała, ale szkoda tej rudej recepcjonistki, fajnie śpiewała. A Ty gazeta jak masz ochotę, idź sie pośmiać do mojej wizytówki.
      • lili-2008 Re: Typ urody kobiecej - Mam Talent 30.11.10, 09:42
        O gazecia się odezwała... Kochana, ryj to może Ty masz. Na ogół ludzie mają jednak twarzwink
    • lilly_about Re: Typ urody kobiecej - Mam Talent 29.11.10, 10:39
      Sabina jest ładna, zgrabna, wyglądała pięknie i ma w sobie coś takiego, że chce się na nią patrzeć. I w dodatku pięknie śpiewa. Liczyłam na to, że będzie w finałowej trójce.
    • imasumak Re: Typ urody kobiecej - Mam Talent 29.11.10, 10:45
      Sabina Jeżka (Jeszka?) w ogóle mi się nie podobała, jakaś taka kobylasta jest i ma uśmiech rekina, choć zdaje sobie sprawę, że jest atrakcyjną dziewczyną.
      Kasia jest ładna, ale to jeszcze dziewczątko smile
      Karina, ta która odpadła choć pięknością nie jest, ma mnóstwo kobiecego wdzięku i ciepła smile
      Niewątpliwą pięknością, gdyby zrzuciła z 20 kg, byłaby Kamila Karmela, niestety kilogramy dodają sporo lat.
      • lilly_about Re: Typ urody kobiecej - Mam Talent 29.11.10, 10:51
        A która to Karina? Ta Kasia, to mi urodą przypominała aktorkę, co gra w serialu na polsacie, Zając się nazywa chyba.
        • setia Re: Typ urody kobiecej - Mam Talent 29.11.10, 11:00
          www.youtube.com/watch?v=XXGYpZ1cEI0
          KaLina Kasprzak - dużo bardziej w moim typie niż Sabina, chociaż beznadziejnie się ubrała na casting.
        • imasumak Re: Typ urody kobiecej - Mam Talent 29.11.10, 12:48
          A mnie Kasia ewidentnie przypomina Kożuchowską smile
          A Karina to jest TA smile
      • echo1111 Re: Typ urody kobiecej - Mam Talent 30.11.10, 13:59
        Tak Karmela ma przesłodkie dołeczki, tylko niestety figurka pączusia smile
    • mariolka55 Re: Typ urody kobiecej - Mam Talent 29.11.10, 12:45
      Kasia blondynka,Sochacka czy jakos tak
      bardzo delikatna uroda i figura i bardzo sympatyczna/miła twarz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka