Dodaj do ulubionych

Kto będzie oglądał finał Top Model?

01.12.10, 10:57
Troszkę nie na temat, ale może oglądacie? Ja oglądam program (z mieszanymi uczuciami) co tydzień. Kto wygra?smile Moją faworytką jest Ola, ale niestety za niska na wybieg. I myślę, że wygra Ania, bo mam najlepsze warunki, w końcu to ona trafiła na wybieg w Mediolanie. A wy jak myślicie?
Obserwuj wątek
    • yoka1 Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 11:08
      też myślę ,że Ania.

Choć do ostatnego odcinka sądziłam, że wygra Kasia, a odpadła.

A jeszcze wczesnie miała faworytkę w Beacie, ale ona przed Kasią odpadła.

Oby nie Paulina!
    • 18_lipcowa1 Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 11:08
      ja
      kibicuje Oli
      zawsze moze byc fotomodelka
      • mika3_3 Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 11:17
        Właśnie, Ola też jest chyba najbardziej sympatyczna. Za Pauliną nie przepadam, no i ten brak języka ją dyskwalifikuje.
        Myślicie, że ten program pomoże dziewczynom? bo z tego co wiem, to żadna z modelek, które wygrały amerykański show, nie robi światowej kariery.
        • lilly_about Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 11:20
          Prawdopodobnie one nie marzą o światowej karierze, tylko o jakiejkolwiek: wybiegi, sesje do gazet itd. Co wy widzicie w tej Oli?
          • mika3_3 Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 11:29
            Ola ma ładną twarz, dobre wychodzi na zdjeciach. Ale nie do konca wiem, czy chce naprawde wygrac...np. tak jak chciała Kasia.
            Mi też się wydaje, że one wszystkie pewnie chcą zrobić pare okladek, sesji w kraju, raczej zadna nie będzie drugą Rubik.
    • lilly_about Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 11:13
      Mam nadzieję, że wygra Ania.
    • moofka Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 11:18
      z tej trojki najbardziej kibicuje ani
      dziwi mnie ze tak daleko zaszla szaromysia nijaka 'polina'
    • wiotka_trzpiotka Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 11:27
      na innym forum ktoś puścił spojlera, że Ola już wygrała
      pożyjemy- zobaczymy
      ja jestem fanką tego programu
      zawsze mi przyjemnie, że nie jestem modelką, ludzie mają gdzies czy jestem gruba czy chuda etc.
      • 18_lipcowa1 Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 11:40
        jak wygrała, jak finał jest NA ŻYWO

• aniorek Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 14:02
          18_lipcowa1 napisała:

> jak wygrała, jak finał jest NA ŻYWO

LOL! Ty myslisz, ze takie rzeczy nie sa ustalane z gory?? big_grin Taka duza, a taka naiwna...
          • kepucha Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 14:34
            To ja chyba też jestem duża i naiwna.
            Serio myślicie, że to ustawiają? Jaki by mieli w tym cel? Przecież to tylko program rozrywkowy i chodzi o kasę (z reklam, smsów, obojętnie na kogo oddanych). No chyba, że któraś z tych lasek to córka super ekstra ważnego kolesia i trzeba ją pchnąć. Tylko czemu przez taki program?
            Bez sensu.
          • deodyma Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 16:56

> LOL! Ty myslisz, ze takie rzeczy nie sa ustalane z gory?? big_grin Taka duza, a taka
            > naiwna...

przeciez trabia w zwiastunie o tym, ze final ma byc wlasnie na zywo, czyli od telewidzow bedzie zalezalo, ktora wygra.
            co do wygranej, rozne wersje juz slyszalam.
            mowili, ze wygrala Kaska, potem wiecznie uzalajaca sie nad soba Paulina, ktora chyba tylko z litosci przepuszczajabig_grin
    • kepucha Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 11:31
      Oglądam program od początku, też z mieszanymi uczuciami, niby to trochę żenujące, ale jednak fajnie się ogląda wink.
      Moją faworytką jest Ola - nie za głupia (choć czy za mądra to też nie wiem), fajne zdjęcia, figura, sympatyczna.
      Ania - warunki ma, ale jest jakaś taka głupkowata i średnio ładna twarz.
      Paulina - śliczna buzia, ale lepiej niech nie mówi, chyba, że ma coś więcej do zaoferowania niż swoje kompleksy.
      • lejdi111 Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 11:40
        Mi najbardziej podoba się Paulina ale jak się nie odzywa smile. Twarzyczkę ładną miała też Sonia i Pamela. Bardzo lubiłam Weronikę bo była taka pocieszna. Natomiast cieszę się bardzo, że odpadła Beata i Kasia. Nie były ani ładne ani sympatyczne.

Każdy ma czyste sumienie bo go nie używa
        • beata132 Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 11:51

Moje subiektywne zdanie.

Nie mogę patrzeć na Anię, ani jej słuchać, brrrr.
          Straszna jest. Wiem, ze się nie znam, że na fotkach wygląda w miarę ok, ale w realu jest straszna. Rozumiem, że modeling rządzi się swoimi prawami, ale Anka jest dla mnie po prostu głupkowatą panną z wkurzającym głosem. Sprawia wrażenie pustej panny. Gdybym miała oceniać tylko to, co widzę w tv, nigdy nie chciałabym się z nią bliżej poznać. Nie moja bajka.

Paulina ma twarz anioła, ale jest mega zakompleksiona.

IMHO żadna z nich nie zasługuje na finał.
          • mika3_3 Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 12:04
            A miałaś faworytki wśród tych, które odpadły? Któraś powinna wrocić?
    • peggy_su Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 12:05
      Nie oglądam na żywo bo nie mam tv. obejrzę sobie potem powtórkę na vod.
      Od początku kibicuję Ani, chciałabym żeby wygrała. Jest ładna i przeurocza i bardzo sympatyczna. To że komuś może się wydawać głupkowata - to przez nieśmiałość pewnie, nie zawsze wie co powiedzieć.

Ola też mi się bardzo podoba.
      Zdziwiło mnie odpadnięcie Kasi. Może przekombinowała tą swoją zaradnością?
      Natomiast gdyby wygrała Polina - zaczełabym wątpić w sens i w prawdziwość tego programu. Dziewczyna jest owszem, ładna, ale języka nie zna, nie potrafi nawet powiedzieć ile ma lat, poza tym robi z siebie sierote co mnie najbardziej wnerwia. Nie nadaje sie imo.
      • sofi84 Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 12:24
        noo niestety to polina wygrywa w sondzie na stronie tapmadl póki co
        • mika3_3 Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 12:50
          Polina podobna jest też faworytką bukmacherów, a gdzieś czytałam, że Tyszka stawia na Ole. W końcu on jest fotografem.Kasia dla mnie była za bardzo "hop do przodu"wink
          • lilly_about Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 12:52
            Ale to wlasnie Tyszka powiedział, że najlepsza i najbardziej perwersyjna sesja dla Glamour powstała z udziałem Pauliny. Jeśli ona nie wygra nigdy się nie dowiemy pewnie, jaki to rodzaj perwersjiwink
            • sofi84 Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 13:24
              ludziska zaglosuja na Pauline zeby zobaczyc ja bez majtek?smile)) gwarancja jakiejs rozrywki po wink
              • mika3_3 Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 14:31
                smile to nie pokażą wszystkich sesji dziś? mam nadzieję, że tak. PS Tyszka zrobił niezły PR Polinie przez to opowiadanie, że wyszło z niej zwierze na sesji. Ludzie chcą to teraz zobaczyć.
    • imogen0 Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 12:25
      Ola-najciekawsza z finałowej trójki
      Ania-taka pospolita do bólu
      Paulina-typ:przepraszam,że żyję...

No to stawiam na Olę...
      • sharpless6 Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 12:38
        Ja nie mam faworytki. Ideałem byłaby dziewczyna o wyglądzie Pauliny, charakterze i przebojowosci Kasi, i tego czegoś co miała Weronika.
        Mi z tej trójki podobają się w kolejności: Ola, Ania, Paulina.
    • lejdi111 Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 12:44
      A Ania Rubik to mi się wcale nie podoba.

Każdy ma czyste sumienie bo go nie używa
      • lilly_about Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 12:48
        Mi też. Z polskich modelek podobają mi się Magda Mielcarz i Kasia Smutniak.
      • landora Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 15:38
        Moim zdaniem Ania Rubik jest po prostu brzydka. W dodatku ma coś strasznie niesympatycznego w twarzy i wiecznie półotwarte usta.
        Zaraz się pewnie dowiem, ze jestem zazdrosna i chciałabym tak wyglądać. big_grin

Topmodel nie oglądam, obejrzałam sobie zdjęcia finalistek i żadna mi się nie podoba. Jeszcze ta
        Ola najładniejsza...
    • aurita Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 13:03
      Ja bede smile chyba najladniejsze zdjecia ma Ola, Paulina jest jakas bezbarwna, Ania nie podoba mi sie fizycznie ale chyba ma typ modelki (super komponowala sie z innymi na wybiegu). Beata mi sie tez nie podobala ale byla niezmiernie fotogeniczna i zaluje ze odpadla.
      Kasia jakos nie do konca do mnie przemawiala.
      Ogolnie fajne dziewczyny
    • justyna302 Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 13:18
      A Wam się nie myli Ola z Anią? Bo dla mnie one są podobne do złudzenia...
      • moofka Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 13:19
        ee wcale
        ola ma babojagowy pieprzyk
      • seniorita_24 [...] 01.12.10, 14:41
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • mika3_3 Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 17:43
          Tak wiele osób się zawiadło, jak Kasia odpadła. Dla mnie miała dziwna twarz, wlasciwie ciezko mi powiedziec czy ładna czy brzydka...dziwną. Ale chyba jest kilka modelek, które nie mają klasycznych rysów, tylko ciekawe twarze jak Lilly Cole.
    • w_miare_normalna Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 14:29
      Oglądam co tydzień. Z niecierpliwością czekam na finał. Liczę na Paulinę, ale myślę, że wygra Ania. Ola jest fajna.
    • chloe30 Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 14:40
      kurcze, nie wiem jak dajecie rade to oglądać, bo ja co tydzień próbuje i po 5 minutach wysiadam
      raz udało mi sie obejrzeć odcinek i tam jedna blondi żaliła sie, że nikt jej nie lubi
      i tak mi dzwoni że miała na imie Ania - czyzby doszła do finału?? No to reszta sie wściekła smile
      • marghe_72 Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 14:45
        Doszła, doszła.

Mnie najbardziej Ola pasuje. Jest b. fotogeniczna.
    • czustka Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 15:52
      Jedna ma ciężki dół , zbyt rozbudowane uda ( Ola)
      Druga ma koszmarną twarz ( Ania ) ta trzecia która pozostała wszystko w miarę w normie więc jej kibicuję.
      • ylunia78 naprawdę to oglądaciee??!!!! 01.12.10, 16:01
        przecież tego sie nie da oglądać....widziałam urywki chyba dwóch pierwszych odcinków i q..wica mnie brała.Ta pieprzy połowę po polski,połowę po angielsku....(przesiąknęła hehebig_grin )fotograf zjadł chyba wszystkie rozumy?
        No nic,ale ja szara myszka to na szoł-biznesie sie nie znamwink
        • pani_kasia Re: naprawdę to oglądaciee??!!!! 02.12.10, 11:12
          ylunia78 napisała:

> przecież tego sie nie da oglądać....widziałam urywki chyba dwóch pierwszych odc
          > inków i q..wica mnie brała.Ta pieprzy połowę po polski,połowę po angielsku....(
          > przesiąknęła hehebig_grin )fotograf zjadł chyba wszystkie rozumy?
          > No nic,ale ja szara myszka to na szoł-biznesie sie nie znamwink

Też tego nie oglądałam, widziałam tylko ze dwa pierwsze odcinki i to tylko dlatego że moja siostra się uparłatongue_out Dżoana działała mi na nerwy i ta jej polszczyzna... To jest dopiero MASAKRA!!! I jeszcze ten wszystko wiedzący fotograf, który wmawiał dziewczynom że są grube...
          Jedyne czego zazdroszczę tym dziewczynom to wzrost, bo ja 175 cm to w obcasach i kapeluszu mam big_grin big_grin big_grin
          A zwyciężczyni życzę wszystkiego dobrego smile
    • shellerka Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 16:45
      ja tak jak tysmile tyle ze obawiam sie ze jednak papierska wygra. dzisiaj slyszalam jak kaleczyla polski jezyk w ddtvn.
      czy ona wogole zdala mature?
    • deodyma Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 16:51
      najladniejsze dziewczyny poodpadaly juz praktycznbie na samym poczatku a teraz zostaly same szkieletory...
      w czym tu wybierac?
    • annvangier Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 18:16
      poniewaz ani to konkurs na osobowość telewizyjną- a były dziewczyny sympatyczniejsze i błyskotliwsze - ani konkurs piękności - tylko konkurs na modelkę - a nagarodą jest duży kontrakt to obstawiałabym jedną z dwóch - Ola, albo Ania

Paulina, coż jest najlładniejsza z nich ale czuje ze jest za mało:
      - profesjonalna (bała się współmodela bo ją kiedyś chłopak rzucił )
      -twarda,
      - błyskotliwa,
      - nie umie nic a nic po angielsku (w końcu to taki jezyk dzieki ktoremu dogadać się ma włoski projektant z francuskim fotografem i wegierską modelką- nie musi być perfekcyjna wymowa, wazne zeby byc komunikatywnym) - po Polsku tez słabo,
      jedyny powod dla ktorego tak długo została to dlatego że budzi kontrowersje i tyle bo były moim zdaniem fajniejsze ładniejsze- lu równie ładne i nie zawsze dobre podczas sesji dziewczyny jak:
      - młodziutka Pamela, Sonia, ta ruda Magda, druga Paulina czy Weronika, wszystkie ładniejsze i bardziej "przebojowe" od Pauliny -robiącej -zły PR -Zbąszynkowi

• sowa_hu_hu Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 22:35
        od początku podobała mi sie Ola... ale rzeczywiście jest jakaś taka nie mrawa...
        Anka chodzi najlepiej z nich i na zdjeciach tez nieźle wychodzi... ale jak sie wypowiada uncertain
        Paulina jest denerwująca z tymi swoimi opowiesciami o facetach...
    • marghe_72 Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 22:41
      aaaale nuuuda..
      Ani mówimy do widzenia
      • azomim Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 23:07
        co za porażka ten program na żywo!!

Węglarczyk trochę podniósł poziom intelektualny tego "widowiska", ale i tak ciężko było dotrwać do końca....
    • marghe_72 Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 23:07
      mam deja vu
      Mam talent mi sie z Top Model zlewa..
      Gra na uczuciach robi swoje.
      Miętkie serducho ma to nasze społeczenstwo
      • e_r_i_n Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 23:10
        Dokładnie tę samą refleksje po niezmiernie ambitnym programie mam wink
      • eremka Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 23:15
        to nie miękkie serducho, tylko próba dowartościowania się przez głosowanie na głupoli i kretynów (co zresztą pokazują też inne wybory) podobnych wyborcom
        jeszcze żeby ona miała "coś"
        życzę jej dużo szczęścia, najlepiej gdyby złapała szybko bogatego męża, to spełni sie jej marzenie kopciuszka tongue_out

---
        • erillzw Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 23:18
          Juz widze jak te glosy cokolwiek daly..
          Od dluzszego czasu bylo jasne, ze wyglada to emo cos bez charakteru ktore sie nakreca na jeki bo bedzie miala menza alkoholika (albo jest tak dobra aktorka) bo trzeba bylo zrobic kontrowersyjnosc w nudnym programie. Odrzucili wszystkie najfajniejsze laski i zostawili taka ktora poszczyci sie wygrana w tap madl i nic wiecej bo takiego emo nikt za granice nie wezmie.. i jeszcze ten brak angielskiego..
    • a.m.a Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 23:07
      no to masakra, ale nie moge krytykowac, bo nie wysylalam sms'ka tongue_out
      • w_miare_normalna Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 23:29
        A ja się cieszę. Jeśli to prawda z tą biedą w domu, nędzą to ja jej życzę wszystkiego najlepszego.Języka można się nauczyc w krótkim czasie,a wy dziewczyny więcej tolerancji.
        • zjawa1 Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 23:36
          Kobieto, to byl konkurs na Top Models a nie na ,,wzruszyla mnie Twoja historia". Co ma bieda do predyspozycji modelki? Trzeba byc obiektywnym, a nie sugerowac sie opowiesciami i skrajnym uzalaniem nad soba, co zreszta bylo nie do strawienia.
          • w_miare_normalna Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 23:40
            szczerze mówiąc-wali mnie to jaką ma sytuację w domu. Wg. Mnie jest piękną kobietą, mówi też ładnie. A to, że ma tyłozgięcie ? nie obchodzi mnie to. Moja mama mówi, że właśnie takie kobiety (ciemnowłose, amatorki, z krzywymi nogami)mają tym większe branie. Dlaczego tak jest ? Nie wiem. W każdym razie na pewno ma to cos.
            • zjawa1 Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 23:45
              To uwiez mi, ona nie bedzie miala ,,brania" na Mediolanskich pokazach! Jedyne do czego sie nadaje to do kilku reklamowek. W Modelingu nie chodzi o to zeby byc subiektywnie pieknym czy ladnym. Ania Rubik bez makijazu jest tez w miare przecietna kobieta. Mimo wszystko ma to cos, co kazda modelka pracujaca na swiatowych wybiegach miec powinna. To czego absolutnie nie ma Paulinkasmile A to, co mialy pozostale finalistki. To nie Miss polonia ale Top models. Zreszta nasze Polskie Miski tak zamo ,,,rewelacyjne" jak pierwsza top models.
              • estelka1 Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 02.12.10, 09:43
                Sprecyzuj, co masz na myśli mówiąc "to coś", które niby ma Ania Rubik. Bo jak dla mnie, to Ania jest całkiem przeciętną, do tego dramatycznie wychudzoną dziewczyną, która ma wadę wymowy i wkurzającą mnie manierę w mowie. Po angielsku mówi twardo z polskimi naleciałościami (co akurat mnie nie dziwi), a po polsku próbuje mówić z angielską wymową i akcentem, ale dość często się "zapomina" i mówi normalnie. Ale muszę przyznać, że na wybiegach prezentuje się ok w przeciwieństwie do tego, jak prezentuje się w solowych występach, typu wywiad smile A co do finalistek. Ania z Olą są dla mnie za mało wyraziste, takie same jak tysiąc innych modelek, blondynek. Nie do odróżnienia z tłumu. Paulina jest charakterystyczna, jeśli uda jej się przebić w świecie modelingu, będzie rozpoznawalna. Nie mniej muszę przyznać, że Ania świetnie prezentuje się na wybiegu i całkiem nieźle wychodzi na zdjęciach, chociaż na pewno nie jest takim kameleonem, jak Paulina. Ta znowu na wybiegach jest słaba, ale jej zdjęcia mnie zachwycają. Jej twarz i ciało genialnie pracują przed obiektywem. Ola, najsłabsza z całej trójki. Mimo, że dość ładna, jednak nijaka
                • myga Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 02.12.10, 10:20
                  Ola, najsłabsza z całej trójki. Mi
                  > mo, że dość ładna, jednak nijaka
                  _____-
                  zgdzam sie. Na wybiegu najlepsza Ania, na zdjeciach Paulina. Ola sztywna i nieladna, ten pypec na policzku bardzo ja szpeci.
          • myga Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 23:44
            Trzeba byc obiektywnym
            ________
            objektywnie Paulina duzo ladniejsza niz Ola z pypciem na policzku. Przy tym duzo bardziej naturalna. Jezyka sie nauczy w try miga. kibicowalam Ani, ale ciesze sie, ze nie wygrala ta sztywna Ola.
        • erillzw Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 23:44
          Ja ja moge tolerowac. Rzecz w tym, ze jej nikt nie stoleruje w swiecie mody big_grin
          • zjawa1 Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 23:47
            Dokladniesmile Agencja nawet nie bedzie wysylac jej na Castingismile Zal mi tego chopa, szefa agencji.... Ale muysi miec dola chlopak....
      • zjawa1 Masakra!!!!!!!! 01.12.10, 23:33
        Widzialyscie mine szefa Agencjismile? Zaszokoway podobnie jak ja! Jak ona wogole trafila do finalu? Co wzruszyla wszystkich swoimi tragi-farsami? Masakra! To ciagle uzalanie sie nad soba-cnotka nie wydymka, a jak przyszlo co, do czego to pierwsza najchetniej sie rozbierala. Do tego ta zbyt szeroka twarz i szczeka. Przeciez ona ma ewidentny tylozgryz! Chodzi po wybiegu jak Terminator, ruchy kanciaste, zero klasy i wdzieku. Jestem zaszokowana werdyktem. Szkoda pozostalych uczestniczek finalu, bo te nadawaly sie na wybieg w przeciwienstwie do biednej i pokrzywdzonej analfabetki. Kto ja wypusci po Mediolanskim wybiegu?
        • asia_i_p Re: Masakra!!!!!!!! 02.12.10, 06:38
          Podejrzewam, że brak charakteru może być zaletą - szef agencji i tak ma problem z wygrywającymi taki show, bo przeskakują z pozycji gwiazd na pozycję nowicjuszek - i taka sztuczka łatwiej się może udać z dziewczyną, która umie mniej, której błędy są bardziej oczywiste.
          I rzeczywiście jest bardzo ładna, choć rzeczywiście najmniej z nich wszystkich wygląda na modelkę (jak dla mnie modelka to ten charakterystyczny rozkołysany w ramionach chód, szkliste spojrzenie i twarz pokerzysty, przeważnie trójkątna).
        • deodyma Re: Masakra!!!!!!!! 02.12.10, 08:39
          co prawda finalu nie ogladalam i obejrze sobie dzis w necie, ale to wcale nie jest powiedziane, czy to dziewcze sie wybije na tle innych modelek i zaistnieje w ogole w swiecie mody...
          ze wygrala edycje, to naprawde nic jeszcze nie znaczy.
          • asiaiwona_1 Re: Masakra!!!!!!!! 02.12.10, 08:56
            a gdzie w necie obejrzysz? Bo na vod piszą, że finał jest niedostępny sad Chyba, że udostępnią w ciągu dnia...
            Co do wygranej - nie sądziłam, że Polina wygra. Sms-y chyba wysyłali ci sami co w Mam talent. Obie zwyciężczynie wzieły ludzi na litość. No bo co ma do modelingu bycie z biednej rodziny i martwienie się, że się będzie miało męża pijaka. W każdym razie wydaje mi się, że Polina "odbębni" ten wygrany kontrakt i śladu po niej nie będzie. Myślę, że pozostałe finalistki, zresztą reszta dziewczyn też, może ostatecznie zrobić większą karierę modelki niż ta która wygrała.
            • deodyma Re: Masakra!!!!!!!! 02.12.10, 08:57
              no wlasnie ogladalam zawsze na vod.onet.
              byc moze final udostepnia jeszcze.
            • yoka1 Re: Masakra!!!!!!!! 02.12.10, 09:00
              to tak, jak np. Idol, wcale ci ,którzy go wygrali nie robią zawrotnej kariery np. Alicja Jarosz. A ci, którzy odpadli dość szybko np. Ania Dąbrowska śpiewają, nagrywają, koncertują.
        • blekitny.zamek Re: Masakra!!!!!!!! 02.12.10, 09:24
          Dokładnie,podpisuje się pod tym,co napisałaś.
          ten szef agenci,wyraźnie powiedział,że ona jest za niska...
          moim zdaniem,jej kariera skończy się na okładce glamour.
          • yoka1 Re: Masakra!!!!!!!! 02.12.10, 09:30
            może sprzedaż się podniesie. W końcu się rozebrała, a na to jacyś "amatorzy" zawsze się znajdąwink
    • pamelia Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 23:35
      Kibicowałam Oli ale Paulina rzeczywiście była z nich najładniejsza. Ładna tak po prostu, bez charakteryzacji również. Na Olę i Anię pewnie na ulicy i bez makijażu nie zwróciła bym uwagi. A jak paulina będzie zdeterminowana, podstaw angielskiego szybko się nauczy - kontrakt ma zdaje się dwuletni, to sporo czasu a na pewno nie zostanie bez tłumacza. A potem, jak się sprawdzi i będzie jakieś "potem", to i z językiem sobie poradzi. Nic tak nie mobilizuje i nie przyspiesza nauki języka jak pobyt za granicą smile
      Co do jej poziomu intelektualnego się nie wypowiadam - nie znam jej na tyle blisko a nie każdy ma "lekkość w mówieniu" Wolę już jej słuchać niż A. Rubik uncertain
      • erillzw Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 01.12.10, 23:43
        Nie no plizzzz.. tlumacza??? hahahahah big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        Dwa lata to jest nic. Rok to ona bedzie pf budowac bo poza tym ze ma ladnie focie nikt jej na ta ksiezke nie wiezmie do pracy.. absrahujac od tego ze z takim brakiem charakteru agencja tez niechetnie bedzie ja wysylala na wyjazdy.. A nawet jak pojedzie to na bank nie bedzie siedziala tam rok czasu..
        • zjawa1 Chcialam jeszcze dodac.... 02.12.10, 00:08
          ze moja faworytka w tym konkursie byla ta dziewczyna:
          modelki.plejada.pl/3239,info,nicole_rosloniec,uczestniczki_detal.html
          I gdyby nie jej kontuzja i rezygnacja z programu zrobilaby wielka kariere na swiatowym rynku mody!
          • w_miare_normalna Re: Chcialam jeszcze dodac.... 02.12.10, 00:13
            Nicole-piękne długie nogi, ciepła, fajna dziewczyna. Tyle, że ta przerwa między zębami, która miała byc jej "paszportem" w światowym świecie mody taka jakaś naciągana .. MPamiętam, ze w gimnazjum miałam koleżankę, która miałą taką przerwę. Strasznie jej się wstydziła, jak się uśmiechała to zatykała usta .. Może postawa Nicole zmusi koleżankę do przemyśleń życiowych ..

https://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hesaqmnaa.png
            • zjawa1 Re: Chcialam jeszcze dodac.... 02.12.10, 00:22
              Wiesz, wg. mnie Nikola byla tak doskonala, ze wybaczam jej przerwe miedzy zebamismile Byla nie do pobicia, a pozostale dziewczyny daleko za nia....Niestety, wycofala sie z konkursusad
              • w_miare_normalna Re: Chcialam jeszcze dodac.... 02.12.10, 00:30
                Ale spójrz .. szła dziś normalnie. Może złym pomysłem było wycofanie jej z programu ?
                • erillzw Re: Chcialam jeszcze dodac.... 02.12.10, 01:18
                  A moze wlasnie dobrym bo wygrana Pauliny na tle naprawde dobrych kandydatek (Nicole wlasnie, Kasia, Ania nawet) bylaby jeszcze bardziej niesmaczna.

Poza tym przerwa (chociaz ja tego nie lubie) jest traktowana fetyszowo w swiecie mody. Patrz Kate Moss czy nasza polska Jac.
                • zjawa1 Re: Chcialam jeszcze dodac.... 02.12.10, 10:39
                  Mnie sie wydaje, ze jednak minimalnie lekko kulala. Zreszto minelo sporo czasu wiec i tak nie mialoby to wiekszego znaczenia-niestetysad Z tego co kojarze to czekal ja jakis zabieg. Nie sadze, zeby pozwoliki jej wrocic po miesiacu!
            • kepucha Re: Chcialam jeszcze dodac.... 02.12.10, 22:00
              Ooo, no szkoda, że musiała zrezygnować. Mogłaby wygrać tekstem w stylu naszej zwyciężczyni: chcę udowodnić, że nawet osoba ze szparą między zębami może zostać modelką. I wszystkie "szparzaste" by na nią głosowały wink.
    • aurita Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 02.12.10, 09:02
      ze wstydem sie przyznam ze ZASNELAM (ale to bylo nudne jak flaki z olejem) ale juz doczytalam ze wygrala Paulina. No coz. Vox populi wink
    • 18_lipcowa1 Po raz kolejny naród się zlitował. 02.12.10, 09:22
      i wygrała Polina.
      • kepucha Re: Po raz kolejny naród się zlitował. 02.12.10, 22:04
        Lubię programy rozrywkowe typu Top model, czy Mam talent chociażby dlatego, że można to traktować jako swego rodzaju eksperyment socjologiczny.
        Niestety (a może "stety") ostatnio się okazuje, że ja i społeczeństwo nie nadajemy na tych samych falach...
    • imogen0 Re: Kto będzie oglądał finał Top Model? 02.12.10, 09:48
      Paulina nie przebije się w świecie mody gdzie trzeba mieć twardy tyłek,biegać po castingach,szczekać po angielsku,być pewnym siebie,pchać się czasem drzwiami i oknami,stanąć i powiedzieć,,Tak-ja jestem najlepsza,,
      Takim typem była Kasia...
      Lepiej gdyby finalistkę wybierało jury niż konkurs sms...
      • yoka1 trzy finalistki w DDTVN 02.12.10, 10:44
        no i Paulina zabłysnęła.
        TVN: "Jakie masz plany na przuszłość?"

P: ""Chciałabym pojechać do Indii,.... To zawsze było moim marzeniem."

TVN: "Co chciałbyś tam ronić?"

P: "Pojeżdizć na słoniu.? (usmiech)

TVN: "............Chodziło nam o plany zawodowe........"
        • kali_pso Re: trzy finalistki w DDTVN 02.12.10, 12:48

No ale co można takiego robić w Indiach?;P
          Pytanie prowadzącego lekko od czapy..dokładnie tak samo bym zrozumiała..tylko oglądać tam bym chciała coś innego- nie przesadzajcie więc z tym pastwieniem się nad dziewczyną...

Niemniej- ona mi się w ogóle nie widziała..nie tak kojarzyły mi się modelki z wybiegu. uważam, że wygrać powinna któraś z pozostałych...jakoś tak bardziej modelowo wyglądały...
      • zjawa1 Dziewczyny badzmy szczere.... 02.12.10, 10:51
        Tu nie chodzi tylko o charakter danej kandydatki na modelke, choc oczywiscie tez jest wazny. Bowiem mozna sie ,,wyrobic" na kogos innego. Tutaj glownie chodzi o idealne proporcje ciala i twarzy. Nie chodzi tez o to, zeby byc najladniejszym bo to nie konkurs pieknosci. Ocenia sie obiektywne parametry, obliczalne matematyczniesmile A jesli modelka w dodatku jest sliczna to dodatkowy plus. Niestety Paulinka mimo tego, ze w oczach niektorych ludzi jes ,,sliczna" nie ma proporcjonalnych rysow twarzy. W dodatku jest za niska jak nadzisiejsze standardy Mediolanskie. 172 to o 4 cm. mniej zeby byc w minimum, a wiec 176 cm wzrostu! Nikt jej nie zatrudni do pokazu, bo jest za mala! Modelki na zachodnim rynku zaczynaja swoja kariere wlasnie od wygiegow. Z regoly glownie na nich pracuja. Czasmai te najwybitniejsze trafiaja na okladki i do reklam. Tam jest inny rynek niz u nas! Ktos napisal, ze Palukinka to kameleon po czym dodaal, ze ma charakterystyczna twarz. Sorry ale sam sobie zaprzeczyl. Paulinka absolutnie nie jest typem kameleona. Takim typem byla np. Ania czy Ola. Na kazdym zdjeciu wychodzily inaczej w dodatku roznie od tego jak wygladaja w rzeczywistosci. Wlasnie wielkim prblemem jest twarz Paulinki-zbyt charakterystyczna. Zadana szanujaca zagraniczna firma nie wezmie jej do swojej kampani reklamowej, jak juz raz cos zareklamuje. Z prostej przyczyny-To nie aktorka gdzie chodzi o jej rozpoznawalnosc dzieki czemu wzrasta sprzedaz, ale zwykla laska z charaktrystyczna buzia. W takim wypadku odbiorca bedzie kojarzyl laske ktora juz cos tam reklamowala, a nie konkretny produkt. A na koniec dodam, ze wg. mnie ta twarz ,,pekinczyka" pieska absolutnie sie nie podoba.
        • eremka Re: Dziewczyny badzmy szczere.... 02.12.10, 11:06
          podsumowując, program był nudny ...
          oglądałam początkowe castingi, ale byłam niemile zaskoczona wyborami "dziuri", bo szacowne to grono dobrało do programu taki zestaw, w którym tylko 4 dziewczyny (Ania, Nikola, Zuza i Ola/Beata) odpowiadały miedzynarodowym standardom (a jakie to standardy, to mozna sie zoriewntowac ogladając pokazy z fashion weeków czołowych kreatur wink mody ...

w ogóle największa porażką polskiej wersji top model jest skład "dziuri", a największą pomyłką jest tam obecność Korwin-Piotrowskiej ... zresztą duet Woliński/Tyszka (który wczoraj pochwalił się piżamą) równie denny ... moze Tyszka i jest bardzo dobrym fotografem, ale szołmenem to on jest jak z koziej doopy trąba ...
          niestety, mam przekonanie graniczące z pewnością, że w kolejnej wersji nic sie nie zmieni (w sensie na lepsze), gdyż:
          oglądalność była? była
          esemesy frunęli? frunęli
          wiec spoko wink

gdyby niedorobione jury wybrało kandydatki rokujące, masy musiałyby wybierać spośród nich ...
          o/t porównanie do pekińczyka wyjątkowo celne
          ---
          • yoka1 Re: Dziewczyny badzmy szczere.... 02.12.10, 11:16
            > w ogóle największa porażką polskiej wersji top model jest skład "dziuri", a naj
            > większą pomyłką jest tam obecność Korwin-Piotrowskiej ..

ja też nie rozumiałam dlaczego ta pani decyduje o tym, kto ma być modelką?
            W ogóle nie lubię tej pani. Strasznie przemądrzała.
        • estelka1 Re: Dziewczyny badzmy szczere.... 02.12.10, 11:22
          Nie uważam, żeby rozpoznawalność modelki wykluczała to, że jest ona kameleonem. Ostatecznie wszystkie modelki mające znane nazwiska, mają też znane twarze. To raczej jest dość logiczne. To, że Paulina jest kameleonem nie dla mnie nie podlega dyskusji. W zasadzie wszystkie jej zdjęcia pokazane w programie były dobre, bo ona dobrze weszła w rolę i oddała to, co zdjęcie miało przedstawiać. Anie była była od niej znacznie gorsza, o Oli nie wspomnę. To właśnie one wychodziły na wszystkich zdjęciach tak samo, miały problem z pokazaniem emocji, a nie Paulina. Przypomnij sobie choćby sztuczne, wymuszone z bólem uśmiechy w reklamie pasty do zębów. Jedna z nich nawet głośno mówiła o sztucznie usztywnionej szczęce. Chyba Ola, ale nie pamiętam dokładnie. No właśnie... to ten brak ich wyrazistości, nawet trudno mi powiedzieć która to była z nich. Za to na wybiegu, Ania rozkwitała; po prostu zawodowiec, czego niestety nie można powiedzieć o Paulinie. No i faktycznie, wzrost Pauliny może jej uniemożliwić karierę modelki wybiegowej. Co do matematycznie wyliczonych proporcji twarzy to zdania nie mam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka