14.12.10, 00:05
Sobie obejrzałam. Nie lubie horrorów ani filmów akcji - i dawno się tak dobrze nie bawiłam (wyjąwszy scenę w kościele, nie wiedzieć czemu nagle realistyczną) Czy ktoś tu jeszcze lubi filmy Rodrigueza? Te ostatnie (więc MAchete i Planet Terror) - innych niestety (?) nie znam.
Obserwuj wątek
    • echtom Re: Machete 14.12.10, 08:42
      Ja lubię "Desperado" - fajny czarny humor. Danny Trejo też tam gra wink
    • pitahaya1 Re: Machete 14.12.10, 08:45
      lubi, lubismile
      I ma w domusmile
    • gramwzielone Re: Machete 14.12.10, 09:40
      sin city - rewelacja
    • anias29 Re: Machete 14.12.10, 09:44
      Bardzo lubię, zwłaszcza El Mariachi/Desperado i Od zmierzchu do świtu smile
      Machety jeszcze nie widziałam.
    • aretahebanowska Re: Machete 14.12.10, 10:16
      Wszystkie filmy widziałam (nie jeden raz). Uwielbiam. Łykam Rodrigueza w całości. Do kompletu z Quentinem. Machete - miód dla oczu. Dopiero teraz uświadomiłam sobie ile to jest 5 m jelita big_grin.
    • marianna1970 Ohyda 14.12.10, 10:27
      Film dla chorych ludzi miłośników krwi i przemocy, wszystkie filmy tego reżysera nie nadają się do oglądania, Sin City wyłaczyłam po 15 minutach
    • drinkit Re: Machete 14.12.10, 10:45
      Tak, ja jestem wielkim miłośnikiem filmów całej tej bandy: Rdriguez, Tarantino, etc., ci sami aktorzy pojawiający się w różnych filmach, jatka. Uwielbiam to.
      • donkaczka Re: Machete 14.12.10, 10:58
        dolaczam sie, rodriguez i tarantino sa super
        a danny trejo, coz za paskuda smile
    • kropkacom Re: Machete 14.12.10, 10:55
      Lubię. Trzeba się po prostu wczuć konwencję big_grin Zaczynając od El Mariachi, poprzez Desperado, Cztery pokoje, Desperado 2, Od zmierzchu do świt a kończąc na Sin City. Machete nie widziałam.
    • shellerka Re: Machete 14.12.10, 12:13
      ja usnęłam zaraz po tym jak piękna naga lasencja wyjęła sobie z "zakamarków" maczetębig_grin
      potem było podobno jeszcze lepiej - jakiś trójkąt z matką i córką?
      zbyt "ambitne" kino jak dla mniebig_grin
    • anias29 obejrzałam wczoraj 29.12.10, 22:27
      Fajnebig_grin
      Czekam na II i III częśćbig_grin
      • wilowka Re: obejrzałam wczoraj 29.12.10, 22:42
        Małżonek oglądał w pierwszy dzień świąt, mówił, że mu się z bigosem komponuje big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka