27.01.11, 13:15
Bylam na ich stronie ...tyle ludzi zaginionych, dzieci...myslicie, ze zawsze sa to historie tragicznie zakonczone? Pytam sie, jak moze zginac male dziecko, gdziekolwiek z dziecmi wychodze to pilnuje jak oka w glowie, jaka to musi byc tragedia dla rodzicow...wyobrazic sobie nie moge.
Po co porywaja dzieci???? Czy naprawde moga istniec porwania na tle uzyskania organow?????
Ciezko mi w to uwierzyc. Kurcze, otrzasnac sie nie moge.
Obserwuj wątek
    • atowlasnieja Re: Zaginieni 27.01.11, 14:19
      Nie spuszczasz dzieci z oka? Nawet gdy kupujesz to trzymasz malca za rękę? W dzieciństwie zniknęłam mamie w sklepie z oczu: w obuwniczym mama poszła odłożyć niepasującą parę butów, ja ubierałam buty i nie poznałam pleców mamy w nowym płaszczu to poleciałam do drzwi żeby pilnować kiedy będzie wychodzić. Mama obleciała sklep ze trzy razy... Mama atała nie dalej niż dwa metry ode mnie i nie zauważyła jak ja jej "uciekam"
      • atowlasnieja Re: Zaginieni 27.01.11, 14:21
        Mama stała nie dalej niż dwa metry ode mnie i nie zauważyła jak ja jej "uciekam"
        • poppy_pi Re: Zaginieni 27.01.11, 14:25
          Mnie to zawsze przeraża i zadziwia...jak ktoś może tak po prostu zniknąć? Straszne sad
          • matsuda nie podniecaj się tak 27.01.11, 14:29
            wiele info na tej str nie jest już aktualnych- część dzieci się odnalazła ( wskazano miejsca pogrzebania) poza tym dzieci jak ludzie nie znikają- bliscy -znajomi pomagają i częściej jeśli już przeznaczane są do burdeli niż na narządy- to są miejskie legendy.
          • agatina8 Re: Zaginieni 27.01.11, 14:35
            poppy_pi napisała:

> Mnie to zawsze przeraża i zadziwia...jak ktoś może tak po prostu zniknąć? Stras
            > zne sad
            No wlasnie, jak? Nawet jak dziecko zniknie na chwile z oczu to zwykle zaraz sie odnajduje...ktos musi je porywac!! Czy na domniemane legendarne narzady, czy do burdeli (o Boze!)
      • agatina8 Re: Zaginieni 27.01.11, 14:31
        Rzadko biore dzieci na zakupy, ale jak juz to mlodszy do wozka, starszy ma sie trzymac wozka.
        Ponadto przeszkolony jest jak ma sie zachowac gdyby jakis oby mu cos proponowal i gdzie ma sie zglosic w razie zagubienia (do informacji) Chlopak ma 7 lat....
    • i_love_my_babies Re: Zaginieni 27.01.11, 21:21
      gros dzieci jest porywanych przez ojców-obcokrajowców
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka