lejla81 17.02.11, 16:45 zauważyłyście? A ponoć kobiety (a zwłaszcza ematki) niczym się nie interesują i nic ciekawego do powiedzenia nie mają... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropkacom Re: wątki z emamy ciagle są na głównej 17.02.11, 16:52 Ciekawe czemu nie ma wątków z bezdzietnych? A tak poważnie, ktoś czuwa aby tematy wywołujące u rozmówców ekstremalne komentarze wyszły na światło dzienne. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: wątki z emamy ciagle są na głównej 18.02.11, 20:21 Albo z forum Wegetarianie lub Długie Karmienie Piersią, ciekawe nie? Odpowiedz Link Zgłoś
joasiek.1 Re: wątki z emamy ciagle są na głównej 17.02.11, 16:56 Też to zauważyłam jakiś czas temu. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola ale 17.02.11, 16:58 te wątki trafiają do rubryki "najciekawsze" a nie "najmądrzejsze" Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: wątki z emamy ciagle są na głównej 17.02.11, 22:37 Niespecjalnie mnie to cieszy, bo potem różni przyłażą i wstawiają durne komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: wątki z emamy ciagle są na głównej 17.02.11, 22:40 A gdzie jest ta "główna"? Link poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: wątki z emamy ciagle są na głównej 17.02.11, 22:43 > A gdzie jest ta "główna"? Link poproszę. jednym z powodow jest poziom dyskutantow Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: wątki z emamy ciagle są na głównej 17.02.11, 22:48 No cóż, ja mam zalinkowaną w zakładkach od wieków stronę edzieckową i nie bardzo sie orientuję w mapie całej gazety. A muszę? Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: wątki z emamy ciagle są na głównej 17.02.11, 23:02 Proszę www.gazeta.pl/0,0.html www.pustamiska.pl/index-3.php Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: wątki z emamy ciagle są na głównej 18.02.11, 11:02 Ale podałaś link do gównej strony gazety, na której nie ma odsyłaczy na stronę ematki, tylko na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Do autorki 18.02.11, 11:06 Rozumiem, że główna strona forum jest tutaj: forum.gazeta.pl/forum/0,0.html Ale gdzie na tej stronie widzisz odesłania do wątków z emamy? Chyba, że patrzysz na starą główną? Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Do autorki 18.02.11, 11:14 Wczoraj na głównej widziałam ze cztery wątki z emamy. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Do autorki 18.02.11, 11:38 Nie wiem, o co ci chodzi, ale własnie na głównej gazety są dwa wątki z ematki - o skórkach z pomidora i nieszczęsnych podpaskach chodzi o stronę główną GAZETY.PL, nie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Do autorki 18.02.11, 11:40 O, przepraszam, właśnie zobaczyłam trzeci.. trochę przeginają Odpowiedz Link Zgłoś
mikas73 Re: Do autorki 18.02.11, 11:41 jeszcze jest "Tuż przed seksem", głupawy, ale niech tam Odpowiedz Link Zgłoś
lena_madzia Re: wątki z emamy ciagle są na głównej 18.02.11, 10:51 ``gdzie jest ta główna?`` hehehehe wymiękłam Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: wątki z emamy ciagle są na głównej 18.02.11, 13:01 lejla81 napisała: > zauważyłyście? A ponoć kobiety (a zwłaszcza ematki) niczym się nie interesują i > nic ciekawego do powiedzenia nie mają... Nie podniecaj się tak, bo trafiają tam głównie wątki trollujące, podobnie z resztą jak na innych forach. Krzykliwe tematy mają przyciągnąć czytających i zwiększyć liczbę odsłon i nie mają nic wspólnego z zawartością merytoryczną forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lejla81 Re: wątki z emamy ciagle są na głównej 18.02.11, 14:46 Uwierz mi, że kompletnie mnie to nie podnieca, raczej trochę się zdziwiłam. Jak chcę sobie poobcowac z "treścią merytoryczną" to idę do czytelni, na forum natomiast oczekuję właśnie takich wątków - chwytliwych i interesujących. Ich mądrość jest dla mnie sprawą drugorzędną. Odpowiedz Link Zgłoś