Dodaj do ulubionych

Jak wyglada Wasza niedziela ?

20.02.11, 10:33
Pytam bo u nas tak.
Wstaje pierwsza,w domu cisza bo reszta śpi..
Posiedze z kawką przy kompie,pooglądam DDtvn.
A potem zabieram się za obiad.
Po obiedzie czasami gdzieś wyskoczymy ale najchętniej spędzamy niedziele w domku.
Obserwuj wątek
    • kropkacom Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 10:36
      Nie mamy tak, że każdą niedzielę spędzamy identycznie.
      • emila.dudek Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 11:03
        Właśnie skończyłam myć panele....
        • heca7 Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 11:07
          Najierw śpimy długo. Potem jemy sniadanie. Jedno lub dwoje dzieci jest na weekend u babci ( same się umawiają wink ). Za godzinę jedziemy do Muzeum Narodowego.
          Ja nie znoszę siedzieć w wekendy w domu. Zawsze gdzieś mnie nosismile
          • terrtt Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 15:14
            Pobudka na mszę na 11.00, po kościele jeździmy autkiem pozwiedzać okolicę ot tak, dla sportu. Potem wracamy dla domu, jemy obiad ok. 13, TV i sprzątanie po obiedzie, a następnie kawa na ławę i długie godziny rodzinnych rozmów... Jak jest ładna pogoda to gdzieś jedziemy w teren pospacerować sobie do woli. Wieczorkiem ok. 18 kończy się weekend i zaczyna przygotowywanie do następnego dnia pracy, a od 20 cała rodzinka siedzi przed telewizorem i ogląda film.
        • zona_mi emila.dudek 20.02.11, 20:38
          Proszę zmienić/zmniejszyć sygnaturkę:
          forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2451881.html
          Może na losową?
    • sadosia75 Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 11:07
      jak sa dzieci w domu to z dziecmi.
      jak nie ma dzieci ( jak dzis ) to tak jak czlowiek potrafi najlepiej czyli leni sie az mu boczki bola smile
      • iuscogens Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 11:17
        U mnie leniwie. Męża dziś nie ma niestety, więc leżę w łózku podjadam kanapki razowe z tofu i czytam "Ofiarę w środku zimy" na przemian z Rzepą i trochę po necie szperam. Niby mam sporo rzeczy do zrobienia, ale mi się nie chce. Potem z psami wyjdę na spacer, a wieczorem do kościoła.
        • ylunia78 Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 11:24
          nas obudziły dzieciwink wstaliśmy,wypiliśmy kawkę,ja zafarbowałam sobie włosy i teraz odczekuję te 40min przy kompiewink
          Potem robimy obiadek,może jakieś wyjście na spacer,potem znajomi do nas,lub my do znajomych.Wieczorkiem do kościoła,bo teraz na 12tą już się nie wyrobięwinkAle każda niedziela jest inna,bo czasami jeździmy do rodziców.
          Czekam na wiosnę co będziemy całe wee poza domem(ach)
          • krapheika Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 11:38
            Kazda niedziela jest innasmile wyprwailam dzieci z domu, tzn meza i synabig_grin maja wrocic dopiero na obiad, poszli na mega dluuuuuuugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii spacer, a ja postanowilam wreszcie przekopac piwnicebig_grin do teraz nikt tam nie zagladal od smierci dziadkow.Bylam ostatnio wstawic karton i przy okazji znalazlam komplet super pieknych sztuccow (teraz podobne ponad 100euro kosztuja)nigdy nie uzywanych, lampe z mosiadzu, plecak jeszcze w opakowaniu ze sklepu.Zachecona tym co znalazlam postanowilam teraz dokladnie zlustrowac stan posiadaniasmile m mowi, ze jego babcia to chowala kase w roznych dziwnych miejscach,wiec mam szukac pod tym katemsmile)) zadziwiajace co czlowiek moze znalezc w takiej piwnicy.Wyruszam wiec na poszukiwanie skarbowbig_grin nie obrazilabym sie za jakiegos tysiaka w pudelku po ciasteczkachbig_grin
    • potworski Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 11:43
      I nie masz czasem ochoty odpocząć od tych wszystkich fascynujących niedzielnych przygód?

leon992 napisała:

> Pytam bo u nas tak.
      > Wstaje pierwsza,w domu cisza bo reszta śpi..
      > Posiedze z kawką przy kompie,pooglądam DDtvn.
      > A potem zabieram się za obiad.
      > Po obiedzie czasami gdzieś wyskoczymy ale najchętniej spędzamy niedziele w domk
      > u.
      • leon992 Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 11:49
        potworski napisał:

> I nie masz czasem ochoty odpocząć od tych wszystkich fascynujących niedzielnych
        > przygód?
        >

Nie,natomiast chętnie poznam twoje fascynujące przygody.
        • potworski Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 11:57
          leon992 napisała:

> Nie,natomiast chętnie poznam twoje fascynujące przygody.

Ja podobnie jak ty lubię żyć pełną piersią i co rusz wprowadzać w swoje życie dodatkowe elementy pikanterii=dziś np postanowiłem, że (tu proszę czytelników o słabych nerwach o wyjście) pomieszam herbatę w drugą stronę=tj zgodnie z ruchem wskazówek zegara i sprawdzę co się stanie. Na szczęście nie stało się nic, ale powiem ci, że adrenalinka buzowała jak woda w czajniku. Pomyślałem sobie, że jak już tak sobie żyję na krawędzi to pójdę za ciosem i obejrzę dzisiaj Teleexpress=jak nie wierzysz to daj znać=wkleję ci parę fotek, żebyś nie myślała, że wcale nie jestem taki odważny i np oglądałem kredens.
          • sadosia75 Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 12:18
            Nie to, ze Cie podpuszczam czy cos...
            Ale!
            Po pierwsze przesadziles z herbata! prosze mi udowodnic, ze zamieszales w druga strone i nic sie nie stalo. wybacz ale ja w to nie wierze. ja jestem swiecie przekonana, ze wybuchnie .
            Po drugie juz przemilcze watpliwy fakt obejrzenia Teleexpresu! ja nie wierze w to, ze Ty TVP1 w ogole obejrzysz. tak odwaznych ludzi na swiecie nie ma!

Jak widzisz Potworski klamac na ematce nie warto wink my Cie rozszyfrujemy natychmiast!
            • anaisanais96 Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 16:53
              no wiesz Teleexpress ogląda ok.7 mln ludzi więc jednak są tacy na świecie.
      • andaba Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 11:53
        Wstajemy, robimy śniadanie, idziemy do kościoła, po powrocie kawa/herbata, potem troche zabawy z dziecakami, ewentualnie wyjście na cmentarz jak pogoda dopisuje, obiad, i każdy robi co chce, albo co musi (musi dotyczy głównie młodziezy szkolnej, która nazajutrz ma po 7-8 lekcji). Kolacja, mycie garów i czas wolny.

Dzisiaj porządek dnia został zbaurzony, bo mi cos wlazło w korzonki i nie mogę się ruszać, przejście 2 km do kościoła przekraczasło moje mozliwości, nie wspominając o trzymaniu na rękach najmłodszej przez całą mszę, która lubi widzieć wszystko wokół. Mąż na dniówce, więc ja z małą zostałam w domu. Po przygotowaniu obiadu, przeczytaniu 15 książeczek włączyłam komputer, wydrukowałam kolorowankę i oddałam się relaksowi smile
        • najma78 Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 12:12
          Ta niedziela akurat zaczela sie nietypowo, bo w kazda niedziele przed 9.00 z przyjaciolka jedziemy na squasha lub badminton, ale doznala kontuzji na piatkowym wiec dzis nie pojechalysmysad Potem, maz idzie z corka do kosciola, a pozniej to roznie albo jedziemy zobaczyc cos ciekawego, czasem spotykamy sie ze znajomymi, czasem robimy cos fajnego, zasada jest jedna - niedziela to czas spedzany rodzinnie i na przyjemnosciach. Maz po powrocie z kosciola zrobi grilla, posiedzimy troche w ogrodzie, choc pochmurno , ale w miare cieplo i nie padasmile a potem zobaczymy. Dzieci maja tydzien plus nastepny poniedzialek wakacji szkolnych i ja tez bo pracuje w szkolesmile wiec planuje jak milo spedzic czas, maz wezmie moze ze 2 dni urlopu, bedzie fajnie.
    • xxe-lka Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 12:15
      Nie mam jakiegoś tardycyjnego modelu niedzielnego. Zawsze jest nieco inaczej
      Choć zazwyczaj jemy późne, duuuże śniadanie
      Dziś po sniadaniu był śnieżny spacer, potem obiad, po obiedzie mamy gości i tyle niedzieli
    • mamati3 Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 12:25
      Ranek zawsze taki sam tzn.późno wstajemy, jemy śniadanie, idziemy do kościoła. A popołudnie różnie, dzisiaj będziemy korzystać z uroków zimy, jedziemy poszaleć na nartach smile
    • lykaena Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 12:46
      Wstaję wczesnie,bo nie lubię długo spać - i tylko to chyba łączy ze sobą moje niedziele.

Dzisiaj np. przychodzą na obiad moi rodzice, zaraz zabieram się za gotowanie.
      Jak już rodzice przyjdą to idziemy na sanki, żeby nabrać apetytu, bo obiad szykuje się obfity wink
      Rano byłam w sklepie po majeranek, który nagle się skończył.
      Teraz kończę suszyć paznokcie, popijając herbatę.
      Mąż ogląda sanki czy tam bobsleje, później będzie pastował buty.
      Chłopak ma sjestę, jak się obudzi to będzie już dziadek = szaleństwo.
      Wieczorem mam do zrobienia jedną rzecz na jutro do pracy.
      Później zagram z mężem w szachy, napijemy się wina.

Następna niedziela pewnie będzie całkiem inna...
      • moniowiec Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 13:29
        pobodka (niekoniecznie chće ale musze bo dzieć marudzi), mleko, dla dziecia, śniadanie, ubranie i zaganianie dziecia do ubrania sie, wychodzimy do koscioła, na mszy z bananem na ustach śpiewa mi "osama osama na wysokości" (niezamierzenie, h nie wymawia i śmieszności wychodzą big_grin), wracamy i zahaczamy o sklep i czasem plac zabaw (zależnie od pory roku), do domu, 2gie sniadanie, drzemka (moja czesm tez), pobudka, obiad, zabawa (a ja komp), mycie, kolacja, ząbki, siku, pampers, buzi, lulu, potem już błogie lenistwo big_grin
    • leeloo2002 Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 12:46
      Mąż robi śniadanie rodzinne, ja mu czasami pomagam, a czasami nie smile
      Jemy tak z godzinę, bez pośpiechu.
      Potem usiłujemy ubrać dzieci i wyjsc z domu - zazwyczaj jakis spacer, albo basen, albo coś atrakcyjnego dla dorosłych i dzieci.
      Potem jemy obiado- kolację na miescie, wracamy do domu i ...już wieczór
      • tymczasowasowa Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 13:17
        Pracuję bo wtedy mi czas nie przecieka między palcami.
    • myelegans Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 13:01
      Wstaje wczesniej, ide biegac z ludzmi w klubu (w zimie narty, bo syn jezdzi w klubie i czesto ma zawody), pozniej lunch, pobycie z rodzina, po poludniu basen, spacer, wyjscie do znajmomych, obiadokolacja i tyle.
    • mantha Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 13:04
      Co tydzien w piatek modle sie zeby na niedziele nic nie wypadalo i zebym mogla doslownie zgnic w domu, koniec koncow zdarza sie to z raz na kwartal, bo zawsze wypada COS, przy czym wizyta u mojej mamy ktora mieszka 2 kroki ode mnie jest w tych rzeczach czysta przyjemnoscia, bo chociaz raz w tygodniu ktos mi poda obiad pod nos i jeszcze dokarmi i jeszcze da na wynos i jeszcze zrobi kawe i herbate - dla mnie to jest luksus smile jak jest cieplo staram sie caly dzien spedzac na powietrzu, mieszkamy blisko lasku wiec zazwyczaj tam robimy sobie cos a'la piknik.
      bywa tez tak, ze wypoczeta po sobocie (kiedy to jestem mega wymeczona po calym tygodniu pracy) mam wene na jakies dziwne porzadki, ale to akurat lubie, aha i nigdy w niedziele nie gotuje - tutaj jestem twarda i nieprzejednana - choc ten jeden dzien mam swiety spokoj od garow ktorych szczerze nie znosze.
    • suzi09 Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 13:07
      A ja jeszcze się nawet nie ubrałam. Nastawiłam pranie i popijam szampanasmile Taka to u mnie niedzielasmile
    • hejterzyna Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 13:08
      budze sie jak jeszcze wszyscy spia, dzieki czemu moge sie w spokoju pomodlic.
      pozniej idziemy cala rodzina do kosciola.
      wracamy, zjadamy sniadanie. kazdy robi na co ma ochote.
      czesto ogladamy transmisje w mszy swietej w tv.
      popoludniu idziemy na spacer i czasami tez do takiego drugiego kosciola, pozniej do domu i obiad z cala rodzina.
      wieczorem jak mam jeszcze sile to ide uczestniczyc w mszy swietej, a jak nie to modle sie w swoim pokoju.
      o 20 staram sie juz byc w lozku i ide spac.
      • irys.p Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 13:26
        Jak to się dzieje?
        Wokół tyle chamstwa, draństwa, zdzierstwa a tu prawie każdy chodzi do kościoła i czyni to z radością."Dziwny ten Świat" - nasz polski. He he.
    • zuzanka79 Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 13:32
      Wszystko zależy od tego jak pracuje i czy pracuje mąż. Bo są cztery wersje na niedzielę : zmiana ranna, popołudniowa, nocna i wolne wink
      • akseinga Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 15:05
        To dokładnie tak jak u nas. Dzisiaj np. maż ma na popołudniu więc rano był z młodą na spacerze, a popołdnie spędzamy same i robimy sobie babski dzień. Dobre jedzenie, peeling, maseczka ( to ja ) itp. potem zagramy w jakąś grę.
    • barbaraonly Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 13:38
      My zawsze staramy sie gdzies wyjsc cala rodzina, albo rano, albo po obiedzie.
    • rosapulchra-0 Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 13:51
      totalne lenistwo, obiad, jakieś centrum handlowe albo muzeum, albo jedno i drugie, jeszcze nie zdecydowaliśmy, film pewnie jakiś obejrzymy, wieczorem do kościoła, a potem wieczorne ablucje przedsenne smile
      • tomojnowynick Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 14:35
        U nas święto,bo mąż pierwszy raz od pięciu tygodni ma wolny dzień! Wstałam o szóstej (nie lubię długo spać) przygotowałam śniadanie i podszykowałam obiadek,potem rowerek-45 minut. O dziewiątej wstali moi mężczyźni,odśnieżyli wspólnie ogród,potem poszli na sanki. Niedawno zjedliśmy obiad i zaraz jedziemy na salę zabaw,potem faceci idą na basen a ja na siłownię. Zjedziemy pewnie ok.siódmej,zrobię kolację,chwila zabawy,mały spać a my....miło spędzimy wieczórwink
        • rosapulchra-0 Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 15:03
          po 45-minutowym rowerku i czasie spędzonym w siłowni to by mnie łyżeczką z podłogi skrobali, nie byłabym w stanie czegokolwiek zrobić, nawet kupy big_grinbig_grinbig_grin
    • hektor_wektor Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 15:00
      > Po obiedzie czasami gdzieś wyskoczymy ale najchętniej spędzamy niedziele w
      > domku.

Ja uwielbiam spędzać niedzielę w domusiu. Domusiu, domusieńku. Wstaję z łóżeczka, piję kaweczkę i później spędzam dzień w domusiu. Bez dzieciaczków i żonusi.
      • mimiorny Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 16:25
        wstaje około 11, śniadanie ,pije herbate,potem książka przy herbacie,siedzienie przy kompie ..z herbatą w ręku,moze i obejrzę potem jakiegoś kloca w telewizorni..pociągając herbatę...smile ..z kubka..
    • niku2011 - 9 wstaliśmy. 20.02.11, 15:56
      Śniadanie, szwendanie się, kawa
      -11.40 - Malta Ski czyli godzina na nartach

- 14.00 - Szybki obiad

- 15.00 - przeglądam net wink

- 16.00 - wpada znajomy

- 18.00 - żona do nauki, ja coś poczytam

- 20.00 - film jakiś
      • heca7 Re: - 9 wstaliśmy. 20.02.11, 16:23
        No i wróciłam z tego Muzeumwink Jestem zawiedzona wystawą "Chcemy być nowocześni". Więcej eksponatów to bym znalazła w domu rodziców i sąsiadówwink To co było, warte obejrzenia ale za mało, za mało! Byłam jakiś czas temu na wystawie w Zamku Królweskim bodajże lata 20-30 i obejrzałam bez porównania więcej.
        Tylko mój mąż jest biedny bo on o całym tygodniu w pracy chciałby więcej pomieszkać w domuwink
    • sueellen Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 16:12
      Obudzila mnie moja mala o szarym swicie. Przez drzwi widze slabe swiatlo z pokoju naprzeciwko i klikanie klawiatury. Moj m znów nie polozył się dzisiaj w nocy spać. Wczoraj do 23:00 retuszowałam mu zdjęcia, potem on przejał długopis (cyfrowy, zamiast myszy). Jeszcze nie skończył?
      - My Loooove!, can you take the baby?
      M zabrał dzieciaka, dał jej butlę mleka i kiedy ponownie się obudziłam oboje spali obok mnie. Zeszłam na doł, zrobiłam sobie śniadanie, zajrzałam na forum, sprawdzilam czy pranie wyschlo. Nie wyschło. Bedzie wisiało jeszcze całą niedzielę. Zrobiłam zakupy przez internet, mała się obudzila, dalam jej sniadanie, wzielam konewkę z wodą i poszlam budzić swojego m bo na 11:00 miał umówionego fryzjera. Błagal o litośc, konewke więc odstawiłam, obie z córką skakałyśmy po nim, otworzyłam okno i ściagnęlam koldre. Złapałam za nogi i próbowałam zwlec z lózka. Po 5 min walki udało mi sie go ściagnąc na podłogę, wtedy wstał, powalił mnie na lózko, przygniotł i nie powolił sie ruszyc. Mala po nas skakała i odprawiała jakies rytualne tance buszmeńskie, w koncu dorwalam konewkę i wylałam jej zawartośc na jego plecy. Ostatecznie do fryzjera spóźnił się 20min. A teraz zamiast o tym pisać, powinnam gotowac wreszcie obiad ale straaaaaasznie mi się nie chce. Chyba zadzwonie po chinszczyzne...
    • stackwaddy Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 16:28
      Anal, anal, anal...Anal do znudzenia.
    • dpp.maketing Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 16:37
      Ja spędzam z dziewczyną. Często zasypiamy.
      A wieczorem - ona musi się przygotować do pracy, a ja bardzo często na ostatnią chwilę wydaję odcinek ###_*.dpp, no bo rano o 5 "Gwarek" smile...
      • sueellen Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 16:39
        znow watek na glównej czy co?
    • krolikotapir Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 16:53
      Czy ktokolwiek na tym forum cokolwiek CZYTA? (pomijajac oczywiscie etykiety na piwie, kawie i pieluchach?) Bo tak z ciekawosci przejrzalem wpisy i wzmianke o lekturze znalazlem w...jednym.
      • sueellen Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 16:59
        Ja czytam ale niegdy w niedzielę. Czytam (książki, gazety) w dni powszednie miedzy 07:25 a 07:55 i potem miedzy 19:10 a 19:40... czyli w drodze do i z pracy
      • andaba Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 17:13
        Oczywiście!
        Czas wolny w moim wypadku to albo komputer, albo książka, albo robótka. Zdecydowanie najwięcej czasu spędzam na czytaniu. Własnie skończyłam książkę, przyniosłam sobie drugą, i odgoniłam córkę od zabawki, żeby zajrzeć, co na forum słychać smile
      • shellerka Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 19:30
        ja czytamsmile rano skończyłam Idiotkę H. Bakuły, a potem zaczęłam i jestem teraz mniej więcej w jednej trzeciej "Sklepik z marzeniami" S. Kinga.
      • dorry Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 20:47
        Ja przeważnie czytam w "międzyczasie" i z doskoku: wieczorem w łazience po umyciu się (uwielbiam siedzieć na fotelu w ciepłej łazience), jak gdzieś na coś czekam (ostatnio u mechanika samochodowego), rano, jeśli uda mi się za wcześnie wstać. Nie mogłabym zarezerwować większości dnia na czytanie - wg mnie szkoda na to czasu.
    • dzoaann Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 17:19
      wstaje pierwszy syn starszy i maz, szykuja sie do szkoly polskiej( mieszakmy w dublinie) gdzie maz syna zawozi. P{otem wstaje mlodszy syn i ja z cora. wyprawiam mlodszego i jego tez maz odwozi do szkoly i jedzie wtedy na zakupy. Ja mam chwile dla siebie i wlaczam plytke z fitnesem, a mala sie bawi kolo mnie.
      Jak skoncze cwiczenia to akurat maz wraca i szykujemy obiad. Potem ja jade po chlopcow i przywoze ich ze szkoly, a maz spedza chwilke z corka. Potem obiad, a potem relakssmile zalezy od sil i ochoty- kanapa lub spacersmile
    • oldbay Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 19:03
      W niedzielę rano mąż zwykle wstaje wcześnie i zabiera naszego niemowlaczka do innego pokoju, żebym mogła chociaż jeden dzień w tygodniu dłużej pospać. Potem robimy śniadanko, pijemy kawę, czytamy wiadomości, leniuchujemy. Po południu jedziemy albo do parku albo na plażę na parę godzin, potem dobry obiad i znowu lenistwo. W weekendy mąż spędza więcej czasu z dzieckiem więc ja mogę odpocząć i zebrać siły na nastepny tydzień.
    • antekcwaniak Bardzo ambitnie !!! 20.02.11, 19:28
      Dosadniej komentować nie trzeba !
    • ewa_mama_jasia Re: Jak wyglada Wasza niedziela ? 20.02.11, 20:10
      Dziecko wstaje rano, bawi sie samo (nareszcie, po 5 latach ). Ten, kto wstaje pierwszy (mąż czy ja) robi kawę, pijemy, dziecko je sniadanie. Potem albo idę z małym do kościoła ( mąż ma wtedy wolne) albo idziemy całą trójką do teatru lub filharmonii (dziś była kolej na filharmonię). Po południu albo bawimy sie z młodym w domu, albo idziemy na spacer. Dziś mąż z synem pojechali na narty, a ja mam wolne. Trochę posprzątałam, trochę poczytałam, ugotowałąm zupę i takie tam. Ale zaraz wrócą i tyle będzie wolnego smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka