dzekus12 27.02.11, 22:39 Tak mnie natchnelo po przeczytaniu watku o "kiczowatych fryzurach" a wlasciwie jak zobaczylam wstawione tam zdjecie brazowej lali...TO DOPIERO KICZ!!!Naprawde jak widze takie solarowe-tipsiary to rzigac mi sie chce.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gemmavera Re: solarki i tipsiary.. 27.02.11, 22:42 dzekus12 napisał: > Napra > wde jak widze takie solarowe-tipsiary to rzigac mi sie chce.. Tak bardzo Ci się chce, że musiałaś założyć nowy wątek na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: solarki i tipsiary.. 27.02.11, 22:50 Tak bardzo Ci się chce, że musiałaś założyć nowy wątek na ten temat Nie ma się co dziwić. Poważna sprawa, poważny temat to zasługuje na osobny temat. Oj jak ja ich tych tapeciar i tipsiar nie cierpię, tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
pierdzacy.kot Re: solarki i tipsiary.. 27.02.11, 22:59 No jak smialas zalozyc taki watek, my tu tylko na powazne tematy rozmawiamy Zaraz sie zalamia posiadaczki tipsow i kontrastowej opalezny do platynowego blondu. No ale to kwestia gustu, przeciez w niektorych kregach taka jest uwazana za elegantke. Odpowiedz Link Zgłoś
dzekus12 Re: solarki i tipsiary.. 27.02.11, 23:46 Tylko co w tym eleganckiego?? A zastanawia mnie jedno; jak one se d...e wycieraja i znow mnie na wymioty zbiera.. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: solarki i tipsiary.. 27.02.11, 23:51 ale w tym nie ma nic trudnego tylko potem trzeba paznokcie wyczyścić... Odpowiedz Link Zgłoś
czastin_piber Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 08:02 no co Wy? takie ślicznotki kupy zdecydowanie nie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi111 Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 08:38 solarka, tipsy i do tego pełno różu lub panterki. Też mi się chce rzygać jak to widzę. Każdy ma czyste sumienie bo go nie używa Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 fuuu, czar bajry 28.02.11, 11:27 nie poznalam cie od tej ciemnej strony... Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 08:42 dzekus12 napisał: > Tylko co w tym eleganckiego?? A zastanawia mnie jedno; jak one se d...e wyciera > ja i znow mnie na wymioty zbiera.. Dla Twojej wiadomości wyciera mi się moją dupę fajnie ,tipsy mam już od dawna ale nie długie więc mi w niczym nie przeszkadzają.lepiej być zapuszczona larwą taka jak ty co ,skarbie Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi111 Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 08:46 ale są tipsy i tipsy. Te niezbyt długie bez kiczowatych wzorków, cyrkonii i brokatu czy różu jak dla mnie są ok. Każdy ma czyste sumienie bo go nie używa Odpowiedz Link Zgłoś
ewelsia Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 08:48 To wątek dobry dla gimnazjalistek. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 11:37 mnie tez nie podoba sie wyglad z solarium i dlugie tipsy z obrazkami. sama mam krotkie , aktualnie pomalowane paznokcie w kolorze fuksji ale zaraz ide zmywac lakier i malowac bezbarwnie. opalam sie tylko podaczas spacerow. boje sie przebarwien przez mocne opalanie. ale kremow z filtrem raczej nie uzywam. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 10:26 dzekus12 napisał: > Tjaaaaaaa mow mi larwa lol w pryszczach zapuszczona z paznokciami obgryzionymi cudo Odpowiedz Link Zgłoś
dzekus12 Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 11:41 Dodam jeszcze,ze mam wlosy pod pachami i nie ogolone nogi.... Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 11:45 dzekus12 napisał: > Dodam jeszcze,ze mam wlosy pod pachami i nie ogolone nogi.... to dopiero jest obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 09:51 Ja jestem odwrotnością tipsiary. Obgryzam paznokcie, mam krótkie i niezbyt ładne. A solarium niszczy skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 10:13 A ciebie dodatkowo szlag trafia, że takie solarowe tipsiary pięciokrotnie bardziej przykuwają uwagę niż ty - kobieta z klasą, amatorka krótkich pazurów i crocsów? dzekus12 napisał: > Tak mnie natchnelo po przeczytaniu watku o "kiczowatych fryzurach" a wlasciwie > jak zobaczylam wstawione tam zdjecie brazowej lali...TO DOPIERO KICZ!!!Napra > wde jak widze takie solarowe-tipsiary to rzigac mi sie chce.. Odpowiedz Link Zgłoś
dzekus12 Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 10:24 potworski napisał: > A ciebie dodatkowo szlag trafia, że takie solarowe tipsiary pięciokrotnie bardz > iej przykuwają uwagę niż ty - kobieta z klasą, amatorka krótkich pazurów i croc > sów? > > dzekus12 napisał: > > > Tak mnie natchnelo po przeczytaniu watku o "kiczowatych fryzurach" a wlas > ciwie > > jak zobaczylam wstawione tam zdjecie brazowej lali...TO DOPIERO KICZ!!!Na > pra > > wde jak widze takie solarowe-tipsiary to rzigac mi sie chce.. Tak ,ja bieda kobieta za ktora nikt sie nie oglada....Dobre Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 10:35 Spoko=ale może masz inne zalety?=np robisz dobre kopytka, albo potrafisz zrobić własnoręcznie ładne ozdoby choinkowe? dzekus12 napisał: > Tak ,ja bieda kobieta za ktora nikt sie nie oglada.... Odpowiedz Link Zgłoś
tully.makker Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 10:36 Odpowiadasz na: potworski napisał: > A ciebie dodatkowo szlag trafia, że takie solarowe tipsiary pięciokrotnie bardz > iej przykuwają uwagę niż ty - kobieta z klasą, amatorka krótkich pazurów i croc > sów? Hehe, moze i przykuwaja uwage dresow, ale to nie moj target, wiec zostawie im bez zalu te uwage, naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 10:41 Widzę, że ty też łykasz te teksty facetów=że za wypacykowanymi lalami oglądają się tylko dresy? tully.makker napisała: > Hehe, moze i przykuwaja uwage dresow Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 11:43 Tak, ja wręcz marzę o tym, żeby zostać chodzącym obiektem do wydymania (bo to nawet nie jest obiekt seksualny) dla facetów. Owszem, bardzo wielu mężczyzn chętnie dmuchnęłoby tipsiarę, choć wstydziliby się z nią potem pokazać na ulicy, nie mówiąc o poznaniu ze znajomymi. Po prostu marzenie Nie wiem, kiedy faceci zrozumieją, że strzepanie się na myśl o jakiejś pannie to doprawdy wątpliwy komplement, zwłaszcza, gdy owo trzepanie bywa jedyną o niej myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 13:44 Między spaloną na brąz, platynową pięknością, a zaniedbaną kuchtą jest jeszcze cała gama możliwości. Rozumiem, że Potworski ma do czynienia jedynie ze skrajnymi modelami - mamusia i żonka to pewnie zaniedbane kuchty, za to klusek dobrych nagotują, a na trasie głównie solaryczne tipsiary widuje, szkoda tylko, że trzeba im płacić, co? . Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 17:29 imasumak napisała: > Rozumiem, że Potworski ma do czynienia... Skąd u ciebie ta maniera rozpoczynania zdania od dowcipu? Odpowiedz Link Zgłoś
tully.makker Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 17:31 potworski napisał: > Widzę, że ty też łykasz te teksty facetów=że za wypacykowanymi lalami oglądają > się tylko dresy? Nic nie musze lykac - widze, kto sie za mna oglada, a kto nie i ta wiedza mi wystarcza. Choc w czasach poznonastoletnich przypial sie kiedys do mnie dres z aspiracjami do awansu spolecznego tak nachalnie, ze musialam mu powiedziec, ze jestem lesbijka, by sie w koncu odczepil. Odpowiedz Link Zgłoś
krapheika Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 17:35 Czyli przyciagasz dresy, czyzby asymetryczna blond fryzura czy cos zatailas? Odpowiedz Link Zgłoś
tully.makker Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 20:11 Az wyciagnelam zdjecia z okresu poznonastolatkowego, by przeprowadzic analize i kurcze, nie wiem, czym przyciagnelam tego dresa. Widze laske w stylu hippie, z ciemnymi rozpuszczonymi wlosami, w dlugiej czarnej spodnicy i w czarnej podkoszulce, bez makijazu... Moze to buyl jakis zboczony dres? Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 17:46 A to ty nosisz tipsy i jesteś bywalczynią solariów? Bo o takowych pisałem w poście, do którego się odnosisz. tully.makker napisała: > Nic nie musze lykac - widze, kto sie za mna oglada, a kto nie i ta wiedza mi wy > starcza. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 10:30 nie wiem, nie widzialam, ale jesli o mie chodzi, to spalone na braz kobiety, wygladaja paskudnie i to niezaleznie od wieku. jakby na to nie potrzec, taka solarka jednak postarza wateczek rozwinie sie pewnie do jakichs stu wpisow ( conajmniej) Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 10:30 i mialo byc-jesli o mnie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nightwish_1 Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 10:44 O kurka, a ja się nabijałam z mojej 14-letniej córki, że ma takie problemy i pierwsze co miała do powiedzenia o nowej koleżance z klasy to, że maniura z niej Nie żeby podobały mi się plastiki, ale bardziej mi wiszą niż odruchy wymiotne powodują. Obchodzi mnie jak ja wyglądam, a reszta niech se wygląda jak lubi. Zresztą nie podobają mi się tez za grube, za chude, brzydkie, zaniedbane, niestosownie do figury ubrane... gdybym chciała sobie tym głowę zawracać do tego stopnia, że rzygać bym miała to pawie by leciały na prawo i lewo co krok. Odpowiedz Link Zgłoś
aanna6 ja musze do psychologa 28.02.11, 11:43 takiego mam doła włosy asymetria i to wsciekły rudy solar raz na 2 tygodnie tipsy raz w miesiacu. ja chyba z innej planety jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
dzekus12 Re: ja musze do psychologa 28.02.11, 11:50 aanna6 napisała: > takiego mam doła > > włosy asymetria i to wsciekły rudy > solar raz na 2 tygodnie > tipsy raz w miesiacu. > ja chyba z innej planety jestem. Ruda asymetryczna DOBRZE DOBRANA I WYKONANA fryzura ok.a co do reszty juz pisalam Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: ja musze do psychologa 28.02.11, 13:16 rudy pasuje mi bardziej do alabastrowej cery. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 12:07 A ja nie znosze skolei skrajnego braku tolerancji, co niestety Polaków za bardzo wyróznia wśród innych nacji, zwłaszca jeśli chodzi o wyglad! Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 13:20 A mnie to gila. niech sobie kobiety robia co chca. chca nosic tipsy dlugosci joli rutowicz? a prosze bardzo. chca miec krotsze? a niech im na zdrowie wyjdzie. na wymioty mnie nie zbiera jak na nie patrze. czasem mnie zastanawia jak wyglada codziennosc z dlugimi pazurkami. ale to chwilowe i mi szybko mija. Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 16:02 Ludzie troche wiecej tolerancji..nie podoba mi sie rowniez taki styl, ale zeby pisac ze mi sie rzygac chce na widok takich ludzi?? no niech sobie zyja jak chca, ich styl i tyle..autorko masz jakis problem z akceptacja siebie, ze az z taka pogarda piszesz otakich dziewczynach? Odpowiedz Link Zgłoś
krapheika Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 17:04 Chidze co miesiac na solarium, fryzure mam symetryczna, kolor wlosow naturalny, zel polozony na naturalne paznokcie 2mm za opuszek i nie czuje sie z tym zle.Bardziej mnie raza osoby wyrazajace zero tolerancji dla kogos kto nie chce byc takie jak one ludzie nie wstydza sie ze mna pokazac wrecz przeciwnie straszne no nie Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 20:07 Ogarniasz różnicę między tym, co napisałaś a solariową tipsiarą? Bo chyba nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: solarki i tipsiary.. 28.02.11, 17:15 dobra. ja się staram ostatnio nie oceniać wyglądu innych kobiet. takie mam noworoczne postanowienie ale wczoraj byliśmy na spacerze w starym zoo i zobaczyłam tam coś, co mi zaparło dech. Rodzinka 2+1. Tatuś - umęczony życiem, widać, że kiedyś przystojniak (na oko 30-35 lat), w lichej, przykrótkiej kurteczce, dżinsach i obuwiu sportowym. i przy nim kroczy ONA - blondyna (naprawdę bardzo ale to bardzo ładna z twarzy i mega zgrabna) wysolariowana, biały blond na głowie, włosy długie za ramiona. kroczy dumnie i dostojnie, bowiem kroczy na 12 cm szpilkach. Takich cieńkich szpilkach, nie tam żadne słupki. Lakierowane kozaczki za kolano i do tego króciótki lakierowany płaszczyk wiązany w pasie. Przy nich biegał synek. Pierwsze co mi przyszło do głowy, że ona na pewno gdzieś w sklepie pracuje. I zaraz potem oczywiście samą siebie skarciłam i zaczęłam się wewnątrz siebie oskarżać o zazdrość. Po czym doszłam do wniosku, że w sumie, czemu nie mogłabym się tak ubrać i tak wyglądać. I potem pomyślałam, że aż tak desperacko nie muszę udowadniać sobie, że nadal jestem atrakcyjna. I że mój target napewno nie wyraziłby zainteresowania mną, gdybym tak wyglądała TAkie wewnętrzne dyskusje sama z sobą prowadziłam przez jakieś 15 minut Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 wole takie blondyny niz zaniedbane baby 28.02.11, 20:44 zaraz co ktos napisze, ze jestes plytka... a ja przypatruje sie ludziom i nawet jak cos negatywnego pomysle to zaraz upominam sama siebie, ze kazdy ma prawo wygladac jak chce a ze wyglada tandetnie lub smiesznie...hmm, jego sprawa. juz wole na takie takie blondyny patrzec bo widac, ze DBAJA o siebie i sie staraja niz na zaniedbane kobiety. ja urode mam przecietna ale zawsze dbalam o wizerunek. duzo pracy mnie to kosztuje:wlosy-fryzjer, kosmetyczka, manicure, pedicure, bieg po sklepach w poszukiwaniu odpowiednich ubran ale nie umiem przestac. moja mama taka byla i mam nadzieje, ze corka tez (o ile bedzie corka) a i syn tez moglby brac przyklad, ze trzeba o siebie Odpowiedz Link Zgłoś