• ania.rene Re: Kawa 07.03.11, 13:42
      lubię ale pić nie mogę.

po kawie mam "trzęsawki" boli mnie brzuch i latam do toalety sad

mam niskie ciśnienie ale po kawie czuję się za bardzo pobudzona aż nawet nerwowa
      • aggy80 Re: Kawa 07.03.11, 13:43
        lubie, 5 razy w tyg co najmniej smile
    • leeloo2002 Re: Kawa 07.03.11, 18:23
      jestem uzależniona od espresso, ale w ciąży ograniczam.
      Natomiast nie pije rozpuszczalnej - ma dla mnie obrzydliwy smak
      • myelegans Re: Kawa 07.03.11, 18:44
        Mocna z duza iloscia mleka, nieslodzona, albo latte, w domu robie w weekendy, w tygodniu albo ze Starbucksa albo DD.
        Nie jestem koneserka, ale taka mocno prazona lubie. Kawe pije jedna, rano, ale za to duza objetosciowo. Nie wiem, czy mnie pobudza, nie czuje, raczej rytual. I musi byc goraca.
        Na sniadanie pije kawe, pierwszy posilek to lunch o 12. Wiem, wiem, sniadanie najwazniejsze, ale mnie kawa syci.
    • przeciwcialo Re: Kawa 07.03.11, 20:07
      Pije bo lubię.
    • kagrami Re: Kawa 07.03.11, 21:23
      Kocham kawę ale to przez reklamę. Przyznaję się: jest to jedyny produkt którego reklamy na mnie działaja w 100%. Ten aromat i magia chwili smile)) Tak jak moja mama lubiła palić ze względu na dymek tak ja kocham kawę z powodu tej otoczki: domowe ciepło, relaks,...

W pracy to już poranny rytułał. Pyszna kawa z ekspresu w dobrym towarzystwie. W domu piję tylko ja ale za to pyszną aromatyczną z pianką. Nie, nie dodaję żadnych sztucznych aromatów, tylko dolewam mleko, czasem słodzę.

A jeśli chodzi o obudzenie - to tez na mnie nie działa kofeina w tej postaci. Nie mogę spać po czerwonej herbacie, ale po kawie raczej tak.
    • madzioreck Re: Kawa 08.03.11, 02:46
      Nie pobudza mnie, mogę wyżłopać 3 kawy i pójść spać, ale lubię, więc piję dużo kawy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka