mijaczek
07.03.11, 04:38
pominmy na chwile ile zarabiacie, na jakim stanowisku pracujecie i tak dalej i tak dalej...
jak wam sie pracuje w waszych firmach...? czy macie fajnych ludzi wokol siebie? czy dogadujecie sie z szefostwem? czy czujecie, ze firma idzie wam na reke w wielu kwestiach czy tez macie wrazenie, ze nikt was nie slucha...
ja pracuje dla sredniej wielkosci korporacji. w naszym biurze jest 200 osob podzielonych miedzy 2 dywizje, okolo 12 departamentow... w moim departamencie jest 6 osob nie liczac mojej szefowej, ktora jest znosna, choc ja osobiscie jej nie znosze... ale na zewnatrz oczywiscie jestem lojalna, etc...
generalnie "kultura czy tez atmosfera" w mojej firmie jest bardzo waznym elementem... rownowaga miedzy praca a rodzina jest bardzo wazna... ludzie pomagaja sobie, ale jeszcze bardziej udzielaja sie spoleczenstwu... moja firma zaangazowana jest w rozne programy charytatywne i edukacyjne... mimo tego, ze pracuje w ubezpieczeniach CEO mojej firmy jest przewodniczacym komitetu, ktory stara sie o organizacje zimowych igrzysk w Denver...
w pracy czesto odbywaja sie roznego rodzaju imprezy (teraz troche skromniejsze, bo wiadomo - ekonomia), ale generalnie nie mozna narzekac...
osobiscie jestem na takim etapie, ze czuje sie komfortowo w mojej pracy, nie chodze tam bojac sie o utrate pozycji, etc... ale nie lubie tego, co robie... no ale nie o tym mialo byc...
tak wiec - czy lubicie prace w swoich firmach?