Dodaj do ulubionych

na ploty zapraszam:)

19.03.11, 15:56

www.plotek.pl/plotek/51,79592,9284748.html?i=0

kurczę chyba stara już jestem, bo jakoś tej mody nijak nie widzęsad no nic mi się nie podobasad

a wy jak? coś byście chciały przemycić z tej mody na swoje podwórko?
Obserwuj wątek
    • lykaena Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 16:01
      Mnie się podoba sukienka Agaty Załęckiej(przyznam nie wiedziałam nawet kto zacz) - jeden z moich ulubionych fasonów, a także mój kolor ,no i mnie nie byłoby w niej mdło -oczywiście inne dodatki.

A co się stało z szyją Majki Jeżowskiej ??
      • lykaena Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 16:05
        O! A Ania Wyszkoni ma taką samą fryzurę+kolor włosów jak ja, dziś też jestem tak uczesana(zwykle raczej w górę lub z grzywką na czoło)więc wyglądam identycznie, oczywiście ja jestem ładniejsza big_grin
    • nangaparbat3 Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 16:17
      Wląsciwie można pomyśleć, że to konkurs na wpadke miesiąca. Ale dwie suknie bardzo mi się podobają: Mili Jovovic i Magdy Różdżki.
    • gupia_rzona Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 16:26
      Różdżka i Góralczyk, ale to dlatego, że ja wiecznie w czerni. Różdżka ma bardzo ciekawy naszyjnik, lubię grube kryjące rajstopy do sukienek zimą, brawo. Chociaż bombka już powoli wychodzi z mody. Na plus jednak smile
      Góralczyk - faktycznie włożyłabym do tej kreacji eleganckie szpilki zamiast kozaków, i włożyłabym bardziej szczęśliwy krój kurtki. Bardziej dopasowana i dłuższą nieco. Ale p[ołączenie tej kiecki ze skórą to fajny pomysł. Gdyby to była marynarka ze skóry taka jaką mam akuratnie w szafie, to byłaby dla mnie pełnia szczęścia w tym stroju smile

Ot se poplotkowałam
    • a.va Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 16:29
      Boże kochany, co ta Horodyńska na siebie włożyła? Ten, kto pisał komentarz po zdjęciem, jest ślepy? Jak na to patrzę, to sporo określeń przychodzi mi do głowy, ale na pewno nie "znakomicie".
    • kali_pso Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 16:34

Mnie się podobają pomarańczowe dodatki- sama mam torebkę na wiosnę w takim kolorze..do granatowego płaszcza, czy kobaltowej apaszki pasuje znakomicie. Pomarańcza rządzismile
      • nangaparbat3 Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 17:26
        Ja mam buty smile
    • gagunia Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 16:40
      Na eleganckie wyjścia noszę sukienki i buty w stylu Magdy Modrej.
      Na imprezy i wyjścia ze znajomymi w stylu Góralczyk chadzam, ale prezentuję się znacznie lepiej tongue_out Ona ma brzydką kurtkę i buty nie na tą imprezę. Moim zdaniem kiepsko jej to wyszło.
    • sokhna Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 16:44
      Mnie tez sie nic nie podoba...

ale jedno jest w tym wszystkim dobre. Wychodzi na to, ze cokolwiek czlowiek na siebie wlozy bedzie pasowalo i super wygladalo big_grin Tak wiec od dzis nie bede sie martwic o moja garderobe smile Bede wkladac rzeczy po prostu losowo!
    • leeloo2002 Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 16:55
      Najbardziej się uśmiałam przy opisach (bo te 3 stylizacje to masakra):

Ewa Pacuła postawiła na koronkową kreację. Złoty blond jej włosów i złota torebka idealnie pasowały do tej stylizacji.

Joanna Horodyńska ostatnio lubi bawić się kolorami.(...) Różowa spódnica i ciekawa bluzka wyglądały znakomicie (...)

KAPIF.PL/KAPIF

Beata Tadla w czarnej wąskiej kreacji. Prezenterka również postawiła na pomarańczowy dodatek i super! Bardzo dobry zestaw.
      • kkokos Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 17:03
        a ja się zawsze zastanawiam, co to za idiotyczny zwyczaj pokazywania się z gołymi nogami i gołymi stopami między listopadem a majem. za oknem hulały mrozy, a prawdziwie eleganckie kobiety z gołymi nogami. tu za oknem plus cztery, a prawdziwie eleganckie kobiety w sandałkach.
        zawsze mi się wydawało, że elegancka kobieta to kobieta ubrana adekwatnie sytuacji, a nijak nie mogę zrozumieć, jak gołe nogi w sandałkach i mini są adekwatne do grudnia...
        • adwarp Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 17:14
          do tej elegancki o której myślisz, to jeszcze bardzo daleko tym paniomsmile, one nawet nie są dobrze ubranesad,może modnie, ale czy dobrze?

• joana.mz Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 17:31
            już nie raz zastanawiałam się n ad tymi gołymi nogami/stopami. Jak one docierają na te imprezy?
            • adwarp Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 17:45
              "Jak one docierają na te imprezy?"

schodzą prosto z domu do garażu, wsiadają w auto, podjeżdżają i da radę wytrzymać..., bo za tym juz kiedyś o tym pisałam, to są "gwiazdy", a one swiecą światłem własnym, więc im zawsze gorącosmile
              • heca7 Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 18:28
                Pacuła wygląda jak Donatella Versace ( i nie jest to komplementwink ). Sine nogi na niebotycznych obcasach nie wyglądają ładnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka