next_exit Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 23.03.11, 16:38 Ja, od ponad roku już Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 23.03.11, 17:19 Ja nie czytam regularnie, ale robiłam research i wiem o co chodzi. Najpierw myślałam że bohaterka jest stuknięta, bo nie dość że planuje ślub a'la księżniczka z bajki, to jeszcze mówi że deszcz pada gdy na nią plują. A potem okazało się że ona tak na serio, romantyczne dziewczę o dobrym sercu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 23.03.11, 17:46 Od paru miesięcy od cz. 5 albo 6, początkowo lekko zszokowana jak można robić z siebie taką kalarepę, ale w miarę rozwoju show zaczęłam traktować to w kategoriach lekkorozrywkowych. Przecież to i tak podpucha, o czym przekonamy się już niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 23.03.11, 17:50 Mnie się akurat motyle na samochodach podobają bardzo. smile One będą właśnie frunąć jak będziemy jechać. smile Proszę was?Ona tak poważnie?naprawdę?nie wierzę Aleście mi dały lekturę teraz;> Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 23.03.11, 17:52 A właściwie 11 wątek uważam za otwarty. wink Bardzo Wam serdecznie dziękuje za miłą atmosferę w poprzednim wątku, wszelkie porady i inspiracje. Bardzo się cieszę, że możemy się już skupić na przygotowaniach i unikać niepotrzebnych offtopów. Zostało niewiele czasu, cieszę się, że przez cały czas jesteście ze mną. smile Poniżej finalna koncepcja dla wszystkich, którzy dopiero dołączyli do tego wątku i dla weteranek, tak żeby wszystko było w jednym miejscu. smile Zapraszam do czytania i komentowania! Ona taka naprawdeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
asia.102 Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 23.03.11, 18:17 och czytam, czytam i oczom nie wierzę. Niezła szopka Odpowiedz Link Zgłoś
asia.102 Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 23.03.11, 17:53 ja czytam,ja!!!! i mam z tego niezłą bekę Odpowiedz Link Zgłoś
inn-ka Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 23.03.11, 18:07 Czytam. Idealne odmóżdżenie po ciężkim dniu pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 23.03.11, 18:11 od pierwszego wątku nudnawo co prawda było już, ale "ślub" humanistyczny rozruszał wątek Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 23.03.11, 18:33 nie i kompletnie mnie to nie fascynuje szczerze powiem, zal by mi bylo czasu Odpowiedz Link Zgłoś
aretahebanowska Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 23.03.11, 18:33 Ja czytam. Gdzieś tak od jesieni 2009, ale wcześniejsze też przeczytałam. No i czasem klawiatura aż kusi. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 23.03.11, 18:58 i oni przepuszczą kilkaset tysięcy (bo chyba nie więcej) na przyjęcie? oni nie pracują. wszystko mają ze spadku. szok. i jak to nie będzie ślubu? nie chce mi się szukać dlaczego, może mi ktoś streścić? rzeczywiście telenowela, lepsza niż chłam w TV Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 23.03.11, 19:41 naomi19 napisała rzeczywiście telenowela, lepsza niż chłam w TV Hej nie odgapiaj to moje zdanie. > i jak to nie będzie ślubu? > nie chce mi się szukać dlaczego, może mi ktoś streścić? Mieli wziasc koscielny,ale ze mlody nie wierzy calkiem,mloda nie zdecydowana,to sie rozmyslili i mial byc slub cuwilny,niestety nie jest tak piekny jak koscielny,wiec bedzie humanistyczny,zeby sobie w oczy skladac przysiegi.I duchowo stas sie mezem i zona przed soba i bliskimi. A rejestracja w urzedzie bedzie przed lub po slubie jak bedzie czas,i miejsce w urzedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 23.03.11, 19:45 3 lata wybierała kolory przewodnie a nie znalazła czasu aby przedyskutować tego czy naprawdę chcą ślubu kościelnego. A że i fotograf stwierdził,że w kościele będzie "złe światło" więc panna sobie wymyśliła ślub w plenerze.Urzędnik USC się nie zgodził to wymyśliła ślub humanistyczny. Ślub w USC czyli rejestrację to może kiedyś albo może przed tą szopką. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 23.03.11, 19:00 Ja nie, to nie na moje nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 23.03.11, 19:04 ja nie czytam, chociaz slyszalam od emam i zagladalam tam i zia nie jest prawdziwa, pomimo filmikow i zdjec, duzo osob sie nabralo, jestem ciekawa jaki scenariusz jest przewidziany na koniec Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 23.03.11, 19:22 www.youtube.com/watch?v=9iZu0CNBTtg&feature=player_embedded ale skoro nie jest prawdziwa, to skąd te filmiki? Odpowiedz Link Zgłoś
xxe-lka Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 23.03.11, 19:37 obejrzałam filmik to nie może być prawda, żaden facet mający choć trochę jaj nie ośmieszałaby się w ten sposób i nie pozwoliłby na robienie z ich życia takiego cyrku, nwet jeśli pannie bije na dekiel nieco by ostudził jej zapędy Odpowiedz Link Zgłoś
mona_mayfair Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 23.03.11, 19:56 Oj tam oj tam, jeśli są prawdziwi, niech będą szczęśliwi Filmik fajny Odpowiedz Link Zgłoś
solaris31 Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 23.03.11, 20:16 ja gdzieś tam czytałam jej pierwsze posty na forum slubnym, ale potem przestałam, bo stwierdziłam, że ona jest jednak nieprawdziwa ale jeśli się mylę - no to sorki Odpowiedz Link Zgłoś
nowi-jka Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 24.03.11, 12:30 xxe-lka napisała: > obejrzałam filmik > to nie może być prawda, żaden facet mający choć trochę jaj nie ośmieszałaby się > w ten sposób i nie pozwoliłby na robienie z ich życia takiego cyrku a ten jej to chyba nie ma tych jaj bo wszystkoona: ona podeszła, ona złapała za reke ona pocalowała On chyab tylko podziwia i nie ma nic do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 23.03.11, 20:24 Ja, ale zrywami i hurtem po kilka wątków Teraz mam duże zaległości, widzę - o ślubie humanistycznym pierwsze słyszę Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 23.03.11, 20:38 Bo to świeżynka, pomysł z tego weekendu, ale dziewczyna go już broni, jakby taki miała plan od początku Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 23.03.11, 20:39 Oczywiście, to moja forumowa koleżanka Jej wątek przywrócił mi wiarę w człowieczeństwo i pomógł mi stać się lepszym człowiekiem i forumowiczem Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Szczerze, naprawdę... 23.03.11, 20:41 ...zazdroszczę Wam nadmiaru czasu, który poświęcacie na czytanie takich bzdetów. Odpowiedz Link Zgłoś
spicy_orange Re: Szczerze, naprawdę... 23.03.11, 23:04 e tam- kwestia szybkości czytania, chociaż czasem jak dziewczyny się rozklepią to i w godzinę 200 postów potrafią Odpowiedz Link Zgłoś
chomiczkami Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 23.03.11, 21:40 Ja czytam. Regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
param_param Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 23.03.11, 22:24 Dopiero tu dowiedzialam sie że taki wątek istneje. A ja do tej pory miałam wyrzuty sumienia że tyle czasu spędzam na forum, szczególnie na emamie Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 23.03.11, 23:18 ja czytam. 2 razy chyba sie nawet udzielilam, ale nie pamietam w ktorej czesci Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 nie czytam 24.03.11, 09:19 ale wiem kto to zia, przyznam, że byłam kilka razy w tym wątku....sorry w tych wątkach,...nie ogarniam...widziałam wywiad z nią i tym jej narzeczonym....nie wierzę, że ludzie mogą żyć tak wirtualnie....ja nie udzielam się zbyt dużo w necie a i tak zajmuje mi to mnóstwo czasu..ona to chyba z komputerem się nie rozstaje.. a czy przewidywany jest kolejny sezon??? w kwietniu konczę pracę wiec może nadgonię zaległości Odpowiedz Link Zgłoś
lesoleilll Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 24.03.11, 10:05 I ja też. Zapewnia mi codzienną porcję rozrywki . Odpowiedz Link Zgłoś
olinka88 Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 24.03.11, 10:31 Ja czytam Codzienna porcja rozrywki i niedowierzania, że ktoś taki może istnieć, a do tego jest starszy ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
vibe-b Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 24.03.11, 10:39 Czytalam przez "chwile" od koncowki vol6 do poczatkow vol 7 ale nie zmoglam dalej. Tego sie nie da po prostu ogarnac- to znaczy tej ilosci. Ja nie mam czasu Odpowiedz Link Zgłoś
dz1dka Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 24.03.11, 12:12 Czytam, nieregularnie, ale wiem o co chodzi. Zawsze mam taka wizję , że po całej szopce ktoś wyłączy internet albo przełączy się na inną stronę - tak jak w końcówce filmu Thruman Show. Skończyłosie i dwie dziurki w nosie.... Odpowiedz Link Zgłoś
szara_w Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 24.03.11, 12:48 ja czytam na poczatku nie wierzyłam w prawdziwość Zii potem uwierzyłam - po publikacji zdjęć a teraz znów mam wątpliwości ciekawa jestem jak sie to wszystko skończy Odpowiedz Link Zgłoś
lenka30a Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 24.03.11, 12:56 ja nie...ale zaraz zacznę Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 24.03.11, 15:49 poznajecie: wyborcza.pl/1,75480,9281744,Motyle_bez_zmian.html#ixzz1HWelCRDN Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 24.03.11, 15:51 Wszystko sie zgadza, z wyjątkiem tego fragmentu: „Finansujemy wszystko sami. Na początku mieli to robić rodzice, bo to też ich marzenie. Stać ich na to, nie musieliby się zapożyczać, więc w zasadzie dlaczego nie? Niestety, potem budżet nas przerósł, ale rodziców nie chcieliśmy obciążać. Tata jest honorowy i powiedział, że suknię to on kupi. Proszę się nie martwić, nie wydamy wszystkiego, co mamy, będzie od czego wystartować w dorosłe życie. Wiem, jak jesteśmy osadzeni w rzeczywistości, i nie wydajemy więcej, niż mamy. Skąd dwójka młodych ludzi, którzy nie pracują, ma? A, to już nasza tajemnica, dostaliśmy między innymi zastrzyk gotówki. Nie mówmy już o tym, pieniądze nie są najważniejsze.” Ta, jasne. Sami sobie finansują. Tu mi tramwaj jedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: Przyznać się bez bicia kto czyta 28.03.11, 10:42 claudel6 napisała: > Wszystko sie zgadza, z wyjątkiem tego fragmentu: > > „Finansujemy wszystko sami. Na początku mieli to robić rodzice, bo to też > ich marzenie. Stać ich na to, nie musieliby się zapożyczać, więc w zasadzie dl > aczego nie? Niestety, potem budżet nas przerósł, ale rodziców nie chcieliśmy ob > ciążać. Tata jest honorowy i powiedział, że suknię to on kupi. Proszę się nie m > artwić, nie wydamy wszystkiego, co mamy, będzie od czego wystartować w dorosłe > życie. Wiem, jak jesteśmy osadzeni w rzeczywistości, i nie wydajemy więcej, niż > mamy. Skąd dwójka młodych ludzi, którzy nie pracują, ma? A, to już nasza tajem > nica, dostaliśmy między innymi zastrzyk gotówki. Nie mówmy już o tym, pieniądze > nie są najważniejsze.” > > Ta, jasne. Sami sobie finansują. Tu mi tramwaj jedzie to nie jestes w temacie :p mieli sami sfinansowac ze sprzedaży domu po babci, ale widocznie klient sie wycofał i wszystko zaczeło sie sypac Odpowiedz Link Zgłoś
iwles przyklejone - autor: asia_i_p 24.03.11, 16:57 Zajrzałam na wątek Zii Autor: asia_i_p 24.03.11, 16:49 Najpierw się uśmiałam zdrowo, potem pomyślałam, że może to jednak skończy się informacją "A jeżeli chcecie mieć taki ślub, to organizuje go nasza firma . . .", a potem zrobiło mi się zwyczajnie wstyd. Wyobraziłam sobie, jakby ten wątek wyglądał u nas i jakie rady otrzymałaby po zaprezentowaniu próbek papieru i koloru druku. Albo tamten wątek jest cenzurowany, albo forum ślubne zaludniają anioły, albo my jesteśmy takie okropne, że już straciłam perspektywę i normalni ludzie wydają mi się aniołami. -- Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: przyklejone - autor: asia_i_p 24.03.11, 18:03 Ja jestem pełna podziwu dla tej Zia86. Na tyle szpileczek jakie jej wbijają, ona pozostaje cudownie spokojna. Mam nadzieje, że wszystko jej się uda. Odpowiedz Link Zgłoś