Dodaj do ulubionych

gaga- znacie?

28.03.11, 15:23
nigdy nie kupowalam gazet typu mamoto ja dziecko etc bo wg mnie sa beznadziejne, oklepane tematy, generalnie czasopisma dla pustoglowow ...sorry jesli ktos poczul sie urazony.
Przez przypadek wpadl mi magazyn gaga i sie spodobal smile
nie mialam pojecia o istnieniu tego miesiecznika....polecam dla osob kt interesuje cos wiecej niz kolor i konsystencja kupy. smile
Obserwuj wątek
    • joxanna Re: gaga- znacie? 28.03.11, 20:57
      Znamy, znamy, nawet prenumerujemy! I uważamy, że to jest znakomite pismo.

Tylko, że to nie jest miesięcznik, ale kwartalnik. Chociaż coś mi chodzi po głowie, że następny numer ma być w maju. Może zmienia się w miesięcznik?

• ewcia-k26 Re: gaga- znacie? 28.03.11, 21:25
        O, dzięki. Chętnie przeczytam. Jutro odwiedzę kiosk.
    • cherry.coke Re: gaga- znacie? 28.03.11, 21:30
      Maja plusa za wesoly tytul smile
    • gavagai1 Re: gaga- znacie? 28.03.11, 21:31
      znamy. prenumerujemysmile
      • pina_colada88 Re: gaga- znacie? 28.03.11, 21:34
        Jak spojrzalam to myślalam, że o Lady Gagę chodzi smile
        • ylunia78 Re: gaga- znacie? 28.03.11, 22:28
          Narazie nie kupuję,bo mam całą"pufę"miesięczników różnych po pierwszym dziecku,chociaż zawsze to co napisane dzieliłam przez 3wink
          Gagi nie miałam okazji kupić,ale się pewnie skuszę jak zachwalacie.Choć Zuzy Ziomeckiej nie bardzo trawię.
          Ale słyszałam o gazecie,bo kiedys bardzo na "dwójce" Zuza Z.reklamowała się przy okazji jakiegoś programu.
          • aga_sama Re: gaga- znacie? 28.03.11, 22:48
            hmmm ja mam mieszane uczucia
            To na bank nie jest gazeta dzieciowa, nie ma tam brzuszków, maluszków, maleństw, rozkosznych bobasów
            To bardziej magazyn lajfstajlowy, promujący z jednej strony zdrowy rodzicielski rozsądek, z drugiej idee i rozwiązania mocno ekologiczne, np. wielorazowe pieluchy...
            Dużo jest lansu i bąsu, przynajmniej ja tak to odbieram. Jakieś piorunsko drogie gadżety dla dzieci, ale od ą ę nikomu nieznanych dizajnerów, papierowe zabawki, recycling Bardzo dobre artykuły o relacjach, o naszym - rodziców dzieciństwie, przenoszeniu wzorców itp.
            • modrooczka Re: gaga- znacie? 28.03.11, 23:00
              Mnie u nich wkurza pławienie się w PRL - kieeedyś, to były czasy... Nic nie było a wszyscy strasznie szczęśliwi. Nie to co teraz. A stronę dalej dizajnerskie gadżety za grube pieniądze. Fajne są opisy podróży z dziećmi. Ostatni numer bardzo ciekawy, o ludziach, którzy uciekli z miasta na stałe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka