czar_bajry 07.04.11, 23:47 www.se.pl/wydarzenia/kraj/marta-kaczynska-rzad-nie-chce-godnie-uczcic-ofiar_179265.html Już w ogóle we łbie jej się mieszą. Straciła oboje rodziców- fakt . Ale dlaczego robi z siebie idiotkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nangaparbat3 Re: Marta się skarży:P 07.04.11, 23:50 Z kim przestajesz takim sie stajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Marta się skarży:P 07.04.11, 23:53 czar_bajry napisała: > Ale dlaczego robi z siebie idiotkę? bo czytelnicy SE to żadne wyżyny inteligencyji, po prostu równa do ich poziomu, żeby mieli o czym ozorem mielić. na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Marta się skarży:P 08.04.11, 00:06 A to przepraszam jeśli jaśnie panią z wyżyn uraziłam moim mieleniem jęzorem.... Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: Marta się skarży:P 07.04.11, 23:58 Czytam to to zalinkowane i sama nie wiem co myśleć. Ta kobieta przechodzi sama siebie. Problem polega na tym, że Polonia w USA niekoniecznie może mieć świadomość o co chodzi i może uwierzyć w te brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: Marta się skarży:P 08.04.11, 03:19 polonia w usa wierzy w te brednie Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Marta się skarży:P 08.04.11, 00:00 Bo sie teraz beda z prezesem licytowac. Zauwaz, ze juz nie sa jednym obozem. Prezes powiedzial niedawno, ze Marta pisuje bloga, bo jej nudno w domu z dziecmi, a Marcin sie wyglupia. To teraz Marta bedzie udowadniac, ze ona na serio i wystosuje korespondencje do swiata. A potem prezes ja bedzie musial przebic. Itp itd. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Marta się skarży:P 08.04.11, 00:08 Zaczynam się bać czym on ją będzie chciał przebić Nawet mama Kaczyńska zaczęła się wypowiadać na temat tej przeklętej ziemi.... Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Marta się skarży:P 08.04.11, 14:03 Ja sie spodziewam jakiegos duzego happeningu na rocznice. Marsz GP i RM na stolice z jadaca trybuna dla prezesa i lasem pochodni, cos w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Marta się skarży:P 08.04.11, 00:14 no tak.. SE i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Marta się skarży:P 08.04.11, 00:39 Czyżby SE podawał nie prawdziwe informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Marta się skarży:P 08.04.11, 00:45 Uhm, zdarzało się (kilka przegranych procesów o podanie fałszywych informacji), więc takżętego.. jest to pismo mało wiarygodne. Serio, serio. Odpowiedz Link Zgłoś
pali-kotka Re: Marta się skarży:P 08.04.11, 08:21 Pozostaje mieć nadzieje, że małżonkowi noga się powinie w interesach, pieniądze uzyskane z odszkodowań przepadną, Marta będzie musiała zarobkować i wtedy przestanie się jej nudzić. Jeszcze chwilę będzie o niej głośno, a niedługo będą opisywać tylko jak po pijaku skosi słupek ona czy jej małżonek. Pomijam fakt, że normalnie po ludzku to jej współczuję utraty rodziców w wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: Marta się skarży:P 08.04.11, 09:08 ze zniczami to na Wawel na tej cudownej stronie znalazłam ciekawy cytat, podpisuje się jako Damian N, ale to pewnie ktoras z emamtek "Współczuję rodziną tej katastrofy" Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Marta się skarży:P 08.04.11, 14:18 Szkoda, że polonia prawdopodobnie będzie w to wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
zabulin Re: Marta się skarży:P 08.04.11, 15:12 Własnie wyraziłam swoją irytację nt. w wątku o J. racewicz. Kurde, mam za soba strate bliskiej osoby. Jak pewnie setki z nas. Rozumiem Martę w sensie ludzkim, bo samam Mame straciłam, ale to co wyprawiają to zakrawa na kpinę. Lansują sie jak moga na fali tego wypadku. Spzredają się. Nie mają honoru. Dostali ogromne pieniądze, zapomogi, pomoc psychologow, organizację pogrzebow. Brat cioci zmarl w USA i sami musieli sie martwić o koszty sprowadznie zwlok. nawet nie wiedza co to zostać bez pomocy. Żąłosne, zenujące. Proponuje żeby Marta biedna na znak protestu zamilkla i nie żenowała więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Marta się skarży:P 08.04.11, 15:23 Spodziewałam się jakiegoś hardcoru, a tu jak zwykle nic szokującego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Marta się skarży:P 08.04.11, 15:50 No nie mów, że się spodziewałaś hardkoru w wypowiedziach Marty Kaczyńskiej, jakoś trudno mi w to uwierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
zuza-nka88 Re: Marta się skarży:P 08.04.11, 16:37 u mnie w miescie pis apeluje o zapalenie zniczy pod ratuszem he he dobre ale po co pytam??? bo prezydent kiedys tu byl hmmm tablice tez chca robic kurna bez przesady ginie cala masa ludzi i oni jakos nie dostaja super pomnikow ani nic w tym stylu, moi bliscy tez zgineli ale nie w super katastrofie i co i nic ich smierc byla gorsza? Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Marta się skarży:P 08.04.11, 16:58 Przecież chyba nikt Cię nie zmusza do zapalania tych zniczy?? Jak ktoś czuję potrzebę to niech zapali, jak ktoś nie chce to nie, jaki jest w tym problem?? Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Marta się skarży:P 08.04.11, 18:16 taki że ratusz z którym nie miała nic wspólnego żadna z ofiar katastrofy nie jest chyba odpowiednim miejscem do palenia zniczy. Jeśli przeciętny Kowalski pójdzie zapalać znicze pod miejsce pracy/ zamieszkania itp. swojej tragicznie zmarłej żony to zostanie ukarany za zaśmiecanie okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Marta się skarży:P 09.04.11, 09:57 Mimo straty jaką poniosła nie potrafię wykrzesać dla niej cienia sympatii, po tych jej pokrętnych wystąpieniach. W stryja się wdała. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Marta się skarży:P 09.04.11, 10:21 może on jest jej chrzestnym- podobno dzieci w chrzestnych często się wradzają Odpowiedz Link Zgłoś