Dodaj do ulubionych

Ratunku! Mąż się na de mną znęca.....

10.04.11, 18:49
... wie że pracuje przy kompie i nie będzie mi się chciało zmienić miejsca katuje mnie wyczynami Jarka Kaczyńskiego sad i za cholerę nie chce zmienić stacji, ciśnienie mi rośnie i jak tak dalej pójdzie to w przyszłym roku będę miała swoją prywatną rocznicę do świętowaniatongue_out

Powiedzcie mi drogie panie czemu ten oszołom pęta się po Warszawie zamiast od rana na Wawelu siedzieć?
Obserwuj wątek
    • czarnaalineczka Re: Ratunku! Mąż się na de mną znęca..... 10.04.11, 18:52
      > Powiedzcie mi drogie panie czemu ten oszołom pęta się po Warszawie zamiast od r
      > ana na Wawelu siedzieć?

zawarłaś odpowiedź w pytaniu
    • pade czar_bajry 10.04.11, 18:52
      nade, nade, kochanasmile
      a co do J.K dzięki Bogu nie oglądałam, za to kupiłam sobie ładną spódniczkęsmile
      • czar_bajry Re: czar_bajry 10.04.11, 18:54
        Jaką?
        • pade Re: czar_bajry 10.04.11, 19:07
          z sieciówki...ale fajna, w niebieskie wzorki, lejaca, przewiewna
          na punkcie niebieskiego i granatu mam ostatnio bzikasmile
    • analist73 Re: Ratunku! Mąż się na de mną znęca..... 10.04.11, 18:53
      Pewnie w Krakowie też go nie chcą/
    • joanna35 Re: Ratunku! Mąż się na de mną znęca..... 10.04.11, 18:53
      Może dlatego, że okazję należy wykorzystać, a/i żelazo kuć póki gorącetongue_out
    • angazetka Re: Ratunku! Mąż się na de mną znęca..... 10.04.11, 19:10
      Jak ci się ciśnienie za bardzo podniesie, to mąż będzie miał rocznicę wink
      • bi_scotti Re: Ratunku! Mąż się na de mną znęca..... 11.04.11, 02:38
        angazetka napisała:

> Jak ci się ciśnienie za bardzo podniesie, to mąż będzie miał rocznicę wink

A jesli jestes odpowiednio ubezpieczona, to bedzie nawet mial i na huczne swietowanie rocznicy! Lucky maz wink
    • dama_2010 Jak to czemu? hi hi hi 10.04.11, 19:27
      Bo na Wawelu musialby ciuchutko usiasc i zachowac powage a w Wawie moze pomalpowac i pogdakac przy tej okazji smile
      • canuck_eh Re: Jak to czemu? hi hi hi 12.04.11, 02:41
        No i poszedl cyrk odstawic tylko pod Palac Prezydencki, Na Powazkach sie nie pokazal ciekawe dlaczego. - nie bylo tam zadnych barierek przez ktore moznaby kazac sie poslankom przeciskac i potem krzyczec ze poturbowali?
        JAk ja sie ciesze ze mnie w kraju nie ma w czasie tych obchodow.Tak jak wspolczuje rodzinom tych co zgineli, nawet JArkaczowi i MArcie, tak nie popieram tego calego politycznego cyrku co wyprawia PiS z Jarkaczem Wielkim inaczej na czele
    • naomi19 Re: Ratunku! Mąż się na de mną znęca..... 10.04.11, 19:34
      To jego sprawa co robi i gdzie. Nie wiem, co to Cię interesuje.
      • angazetka Re: Ratunku! Mąż się na de mną znęca..... 10.04.11, 19:37
        Nie, to nie jest tylko jego sprawa.
      • nangaparbat3 Re: Ratunku! Mąż się na de mną znęca..... 10.04.11, 19:37
        A on nie jest aby osobą publiczną? I nie pokazuje się dziś jak najbardziej publicznie?
      • czar_bajry Re: Ratunku! Mąż się na de mną znęca..... 10.04.11, 19:40
        Naomi czy chodzi Ci o ten koło pizzerii?
        Jeśli tak to nawet zakupy w nim zrobiłam- fajny jestsmile
        • naomi19 Re: Ratunku! Mąż się na de mną znęca..... 10.04.11, 20:54
          Nie, koło warzywniaka. Jak mogłaś na to nie wpaść smile
          • czar_bajry Re: Ratunku! Mąż się na de mną znęca..... 10.04.11, 21:00
            Jutro idę sprawdzićbig_grin
      • czar_bajry Re: Ratunku! Mąż się na de mną znęca..... 10.04.11, 19:42
        Chyba nie tylko jego, robi to publicznie w świetle lamp i kamer.
        • naomi19 Re: Ratunku! Mąż się na de mną znęca..... 10.04.11, 20:57
          A ja myślę, że od pewnego czasu jest człowiekiem niepoważnym. Myslę, że ma ze sobą ogromne problemy i powinno się z niego zwyczajnie zejść, przynajmniej w dniu rocznicy. Zwyczajnie mi go szkoda. Pogubiony, ma fatalnych doradców. W zasadzie najlepiej byłoby gdyby odszedł na emeryturę i wypoczął. To byłoby dla dobra wszystkich, jego i Polski. On idealnie wyczuwa niepokoje, różnice między Polakami i podsyca je. Ale na pewno spotkała go wielka tragedia i akurat tego dnia mi wisi, czy jedzie do Krakowa czy do Australii.
          • angazetka Re: Ratunku! Mąż się na de mną znęca..... 10.04.11, 21:13
            Ale nie można mieć ciastka i zjeść ciastka. Albo jest człowiekiem tak pogrążonym w bólu, że nie wie, co mówi i robi, albo jest prezesem dużej partii.
          • echtom Re: Ratunku! Mąż się na de mną znęca..... 11.04.11, 11:00
            > W zasadzie najlepiej byłoby gdyby odszedł na emeryturę i wypoczął.

Jak odejdzie, nikt się nie będzie go czepiał. Dopóki jest osobą publiczną, każdy ma prawo komentować, gdzie jest i co robi.
    • ira_07 Re: Ratunku! Mąż się na de mną znęca..... 10.04.11, 20:50
      > Powiedzcie mi drogie panie czemu ten oszołom pęta się po Warszawie zamiast od r
      > ana na Wawelu siedzieć?

O nie, niech się pałęta, my go nie chcemy!
    • kawad Re: Ratunku! Mąż się na de mną znęca..... 10.04.11, 21:29
      Ja dzisiaj konsekwentnie odpuściłam sobie wszelkie wiadomości smile
      • kocianna Re: Ratunku! Mąż się na de mną znęca..... 10.04.11, 21:52
        Jak się mąż nade mną znęcał w ten sposób, to zakładałam słuchawki i włączałam sobie radio internetowe. A słuchawki mam dobre, wygłuszające big_grin
        Ale męża wysłałam 1500 km na zachód, a antenę od telewizora wyrwałam ze ściany.
    • allija Re: Ratunku! Mąż się na de mną znęca..... 11.04.11, 00:03
      Nade mna też. Zabronił mi dziś włączać tv pod groźbą kary.
      Na wszelki wypadek nie włączałam.
    • yenna_m Re: Ratunku! Mąż się na de mną znęca..... 11.04.11, 00:50
      wiesz, ja dzis tv za choinke nie wlaczam
      zafundowalam sobie czytanie wspomnien Nataschy Kampusch
      • angazetka Re: Ratunku! Mąż się na de mną znęca..... 11.04.11, 00:53
        Zamienił stryjek... wink
    • w-i-k-i Re: Ratunku! Mąż się na de mną znęca..... 11.04.11, 02:00
      ,,Oszolom", ,,peta sie" , coz za okreslenia (i to w dodatku w takiej sytuacji i w stosunku do czlowieka, ktoremu wiekszosc z ,,PAN" do piet nie dorasta inteligencja, elokwencja, kultura itp.), kolejny popis poziomu naszego spoleczenstwa - nie bede juz po raz wtory pisac jak mi wstyd, ale to bardzo upokarzajace mic takich rodakow jak autorka posta.
      • kocianna Re: Ratunku! Mąż się na de mną znęca..... 11.04.11, 06:35
        Hurra, Wiki wróciła!
        • angazetka Re: Ratunku! Mąż się na de mną znęca..... 11.04.11, 08:59
          Wróciła, wróciła, w wersji patriotyzmu a la Polonia z Chicago.
      • czar_bajry Re: Ratunku! Mąż się na de mną znęca..... 11.04.11, 23:49
        Upokarzające to jest mieć świadomość iż ktoś taki jak Ty istnieje i po za granicami kraju robi nam wątpliwą reklamę.
        Jednak pocieszam się tym iż nie możesz być prawdziwa, tak denni ludzie nie istnieją.
        • canuck_eh Re: Ratunku! Mąż się na de mną znęca..... 12.04.11, 03:03
          Oj ja przestalam jezdzic do polskiej ambasady bo niestety tacy sa jak najbardziej prawdzici i malo tego sa bardzo agresywnicrying
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka