jeza_bell Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 17:18 Nie. Ale jeszcze gorszy jest mały mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
tully.makker Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 18:22 Myslalam, ze rozmiar nie ma znaczenia, dopoki nie spotkalam goscia z autentycznie malym. Do tego takim, hmmmm, moze nie polmiekkim, ale cwiercmiekkim. technike mial, ale co z tego. Tragedia. Nigdy wiecej. Ale powiem wam tez doswiadczenia, ze za duzy tez jest nieprzyjemny. Chyba nawet bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 18:34 jak stary, bogaty i chce sie zenic Odpowiedz Link Zgłoś
epistilbit Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 19:26 No zebra by mogła, jak sama kiedyś pisała, seks w małżeństwie nie jest ważny. Powiedzmy, że pan ma dolną granicę normy. Niestety. Oprócz tego jest miły, fajny, odpowiedzialny, męski..no ale ten rozmiar. A seks jest taki nerwowy, szarpany, bez finezji. Jeśli chodzi o naukę, to jaką mam gwarancję, że pan się nauczy? Poza tym, ja też chciałabym, żeby ktoś mnie (czasami) rozpieszczał...nie myśląc jak nadrobić braki Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 19:54 Pytanie do wszystkich tutaj które wypowiadają się odnośnie małych członków: wszystkie miałyście CC czy też rodziłyście naturalnie? Bo jeżeli to drugie to same już wiecie.... Mężczyźni też wolą ciasne niż wiadra po 1-4 porodach naturalnych (chyba, że po porodzie naturalnym miałyście plastykę pochwy, jeżeli nie to luźniutkie jesteście). Mały członek jest tak samo atrakcyjny jak szeroka p....zda po porodzie naturalnym. I nie mówcie, że Wam się nie poszerzyło, biologia w tym względzie jest jednakowa dla wszystkich kobiet rodzących naturalnie... Najpierw sprawdźcie głębokość Waszych p..zd. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 20:05 Mnie zszywał zaprzyjaźniony ginekolog i jak sam powiedział, specjalnie się postara. I mam ciaśniej niż przed porodem. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 20:31 @gazeta, dla twojego mikropeniska nawet najciaśniejsza dziurka na świecie jest za wielka, więc.. takżętego.. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 21:43 Kurcze to seks analny tez mu odpada, no chyba ze w druga strone Odpowiedz Link Zgłoś
syswia Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 21:05 I nie mówcie, że Wam się nie poszerzyło, biologia w tym względzie jest jednakow > a dla wszystkich kobiet rodzących naturalnie... Bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 21:08 Nie przejmuj się tymi wiadrami.Nawet na nie nie masz szans. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Buhahahaha 19.04.11, 21:42 Uderz w stol Hahahahaha ''KOBIETO'' gazeto to sie nadaje do Twojego watku pt. ''Czym wnerwic poszczegolne forumowiczki''. Juz wiemy czym wnerwic gazete Gazeciuszko tu nie glebokosc p..dy chodzi, jezeli juz. Cos Ci sie pomylilo jak sie zapowietrzyles. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 22:36 No i po co się odzywałeś, gazeta? Teraz już wszystkie na 100% wiemy, że masz małego Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Czy związałybyście się... 20.04.11, 00:29 No coz, nam przynajmniej moze skalpel pomoc, ewentualnie mozna poprosic lekarza, by nam ciasniej zszyl po 8 dziecku, a Ty musisz codziennie zmagac sie ze swoim owsikiem, a pomocy znikad. A dla owsika najciasniejsza dziewicza bedzie kraterem. Odpowiedz Link Zgłoś
vivibon Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 19:54 Never. Ever. No. No, no. No, no, no. No. Odpowiedz Link Zgłoś
anomalia_pogodowa81 Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 20:55 Uwielbiam takie wątki Nie ma to jak pogadać z babami o f..tach... Ale ad rem - ja tam z dwojga złego wolę za małe niż za duże, gigantyczne penisy mnie przerażają... Poza tym bez przesady, zawsze można tego małego jakoś wspomóc, co nie? Są zabawki i przyrządy, trzeba tylko chceć Ale prawda jest taka, że nigdy nie trafiłam na supermałego, więc nie wiem, jak bym zareagowała. A z tym fiutkiem wielkości kciuka to serio? Patrzę na swój kciuk, patrzę, i w głowie mi się nie mieści... Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 21:03 anomalia_pogodowa81 napisała: > > A z tym fiutkiem wielkości kciuka to serio? Patrzę na swój kciuk, patrzę, i w g > łowie mi się nie mieści... żeby tylko w głowie.. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 21:45 Bo to nie w glowe sie wklada Odpowiedz Link Zgłoś
asocial Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 21:58 Wykluczone. Mialam kiedys takiego (nawet dwoch, tfu, tfu) i bylo to dosc rozpaczliwe. Obydwaj panowie mieli technike rewelacyjna i co z tego, niespodzianka w postaci mikrusa odjela mi mowe (powtarzam: dwukrotnie, trauma na cale zycie). Jeden to pol biedny, ale drugi byl tak maly, ze po prostu nic sie nie dalo z tym zrobic. tutaj nawet najlepsza taktyka nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 22:35 Może trzeba było delikatnie, pęsetką... Odpowiedz Link Zgłoś
anomalia_pogodowa81 Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 21:56 No więc właśnie zdaje się, że to ewentuanie tylko w głowie by się nie zmieściło Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 23:02 > A z tym fiutkiem wielkości kciuka to serio? Patrzę na swój kciuk, patrzę, i w g > łowie mi się nie mieści... To miał być palec wskazujący Szczerze mówiąc, nie wiadomo, co gorsze... Odpowiedz Link Zgłoś
olga.dobroslawa Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 23:14 Jak to mawiała moja koleżanka: 'Ale jak taki facet może sobie spokojnie po ziemi chodzić z takim małym fiutem'? Jeżeli to są dolne granice normy... Uch. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
majowadusza Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 23:37 Mówię NIE małym peniskom. Jeszcze cienkim w dodatku. Stwierdzam, ze technika techniką, niech facet będzie miał zwinne palce i język ale jak małego peniska, to oj, oj, i tak nie zdziała wiele na dłuższą. To wielki MIT, ze wielkość penisa nie ma znaczenia. Właśnie, ze ma ! Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: Czy związałybyście się... 20.04.11, 01:03 odpada. Nie wiadomo co z takim zrobić. Bzykać, czy przewinąć i dać smoczek na dobranoc Raz się trafił taki pan i naprawdę czułam się jak pedofil, mimo wieku pana 35+. Emocje opadły w momencie kiedy zobaczyłam z czym przyjdzie mi się zmierzyć. "Ból głowy" uratował sytuacje Odpowiedz Link Zgłoś
kaja954 Re: Czy związałybyście się... 20.04.11, 05:19 nie. czesem pomimo rozmiaru mozna nadrobic technika,ale w odpowiedzi na powyzszy opis stanowczo mowie NIE. seks to wiecej niz polowa udanego zwiazku.to samo idzie w druga rozmiarowa strone pocieszajaco dla pana: na kazdy garnek jest pokrywka albo jak kto woli , kazda zmora znajdzie amatora Odpowiedz Link Zgłoś