Dodaj do ulubionych

Czy związałybyście się...

• jeza_bell Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 17:18
      Nie.
      Ale jeszcze gorszy jest mały mózg.
    • tully.makker Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 18:22
      Myslalam, ze rozmiar nie ma znaczenia, dopoki nie spotkalam goscia z autentycznie malym. Do tego takim, hmmmm, moze nie polmiekkim, ale cwiercmiekkim. technike mial, ale co z tego. Tragedia. Nigdy wiecej.

Ale powiem wam tez doswiadczenia, ze za duzy tez jest nieprzyjemny. Chyba nawet bardziej.
    • tempera_tura Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 18:30
      Ni Ch..a
    • moofka Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 18:34
      jak stary, bogaty i chce sie zenic
    • epistilbit Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 19:26
      No zebra by mogła, jak sama kiedyś pisała, seks w małżeństwie nie jest ważny.

Powiedzmy, że pan ma dolną granicę normy. Niestety. Oprócz tego jest miły, fajny, odpowiedzialny, męski..no ale ten rozmiar.

A seks jest taki nerwowy, szarpany, bez finezji.

Jeśli chodzi o naukę, to jaką mam gwarancję, że pan się nauczy? Poza tym, ja też chciałabym, żeby ktoś mnie (czasami) rozpieszczał...nie myśląc jak nadrobić braki smile
    • gazeta_mi_placi Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 19:54
      Pytanie do wszystkich tutaj które wypowiadają się odnośnie małych członków: wszystkie miałyście CC czy też rodziłyście naturalnie?
      Bo jeżeli to drugie to same już wiecie....
      Mężczyźni też wolą ciasne niż wiadra po 1-4 porodach naturalnych (chyba, że po porodzie naturalnym miałyście plastykę pochwy, jeżeli nie to luźniutkie jesteście).
      Mały członek jest tak samo atrakcyjny jak szeroka p....zda po porodzie naturalnym.
      I nie mówcie, że Wam się nie poszerzyło, biologia w tym względzie jest jednakowa dla wszystkich kobiet rodzących naturalnie...
      Najpierw sprawdźcie głębokość Waszych p..zd.
      • jowita771 Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 20:05
        Mnie zszywał zaprzyjaźniony ginekolog i jak sam powiedział, specjalnie się postara. I mam ciaśniej niż przed porodem.
      • rosapulchra-0 Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 20:31
        @gazeta, dla twojego mikropeniska nawet najciaśniejsza dziurka na świecie jest za wielka, więc.. takżętego.. big_grinbig_grinbig_grin
        • nutka07 Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 21:43
          Kurcze to seks analny tez mu odpada, no chyba ze w druga strone wink
      • syswia Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 21:05

I nie mówcie, że Wam się nie poszerzyło, biologia w tym względzie jest jednakow
        > a dla wszystkich kobiet rodzących naturalnie...

Bzdura.
      • gryzelda71 Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 21:08
        Nie przejmuj się tymi wiadrami.Nawet na nie nie masz szans.
      • nutka07 Buhahahaha 19.04.11, 21:42
        Uderz w stol big_grin

Hahahahaha ''KOBIETO'' gazeto to sie nadaje do Twojego watku pt. ''Czym wnerwic poszczegolne forumowiczki''.

Juz wiemy czym wnerwic gazete tongue_out

Gazeciuszko tu nie glebokosc p..dy chodzi, jezeli juz. Cos Ci sie pomylilo jak sie zapowietrzyles.
      • morgen_stern Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 22:36
        No i po co się odzywałeś, gazeta? Teraz już wszystkie na 100% wiemy, że masz małego tongue_out
      • nanuk24 Re: Czy związałybyście się... 20.04.11, 00:29
        No coz, nam przynajmniej moze skalpel pomoc, ewentualnie mozna poprosic lekarza, by nam ciasniej zszyl po 8 dziecku, a Ty musisz codziennie zmagac sie ze swoim owsikiem, a pomocy znikad. A dla owsika najciasniejsza dziewicza bedzie kraterem.
    • vivibon Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 19:54
      Never. Ever. No. No, no. No, no, no.
      No.
    • hayet nie n/t 19.04.11, 19:59

• anomalia_pogodowa81 Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 20:55
      Uwielbiam takie wątki big_grin Nie ma to jak pogadać z babami o f..tach...
      Ale ad rem - ja tam z dwojga złego wolę za małe niż za duże, gigantyczne penisy mnie przerażają... Poza tym bez przesady, zawsze można tego małego jakoś wspomóc, co nie? Są zabawki i przyrządy, trzeba tylko chceć wink
      Ale prawda jest taka, że nigdy nie trafiłam na supermałego, więc nie wiem, jak bym zareagowała.

A z tym fiutkiem wielkości kciuka to serio? Patrzę na swój kciuk, patrzę, i w głowie mi się nie mieści...
      • rosapulchra-0 Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 21:03
        anomalia_pogodowa81 napisała:
        >
        > A z tym fiutkiem wielkości kciuka to serio? Patrzę na swój kciuk, patrzę, i w g
        > łowie mi się nie mieści...

żeby tylko w głowie.. big_grinbig_grinbig_grin
      • nutka07 Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 21:45
        Bo to nie w glowe sie wklada wink
        • asocial Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 21:58
          Wykluczone. Mialam kiedys takiego (nawet dwoch, tfu, tfu) i bylo to dosc rozpaczliwe. Obydwaj panowie mieli technike rewelacyjna i co z tego, niespodzianka w postaci mikrusa odjela mi mowe (powtarzam: dwukrotnie, trauma na cale zycie). Jeden to pol biedny, ale drugi byl tak maly, ze po prostu nic sie nie dalo z tym zrobic. tutaj nawet najlepsza taktyka nie pomoze.
          • morgen_stern Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 22:35
            Może trzeba było delikatnie, pęsetką...
            • rosapulchra-0 Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 23:06
              big_grinbig_grinbig_grin ROTFL
      • anomalia_pogodowa81 Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 21:56
        No więc właśnie zdaje się, że to ewentuanie tylko w głowie by się nie zmieściło big_grin
      • katia.seitz Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 23:02
        > A z tym fiutkiem wielkości kciuka to serio? Patrzę na swój kciuk, patrzę, i w g
        > łowie mi się nie mieści...

To miał być palec wskazujący tongue_out
        Szczerze mówiąc, nie wiadomo, co gorsze...
    • olga.dobroslawa Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 23:14
      Jak to mawiała moja koleżanka: 'Ale jak taki facet może sobie spokojnie po ziemi chodzić z takim małym fiutem'? big_grin

Jeżeli to są dolne granice normy... Uch. Szkoda.
    • majowadusza Re: Czy związałybyście się... 19.04.11, 23:37
      Mówię NIE małym peniskom. Jeszcze cienkim w dodatku.
      Stwierdzam, ze technika techniką, niech facet będzie miał zwinne palce i język ale jak małego peniska, to oj, oj, i tak nie zdziała wiele na dłuższą.

To wielki MIT, ze wielkość penisa nie ma znaczenia. Właśnie, ze ma !

• madame_zuzu Re: Czy związałybyście się... 20.04.11, 01:03
      odpada.
      Nie wiadomo co z takim zrobić. Bzykać, czy przewinąć i dać smoczek na dobranocuncertain Raz się trafił taki pan i naprawdę czułam się jak pedofil, mimo wieku pana 35+. Emocje opadły w momencie kiedy zobaczyłam z czym przyjdzie mi się zmierzyć. "Ból głowy" uratował sytuacje tongue_out
    • kaja954 Re: Czy związałybyście się... 20.04.11, 05:19
      nie.
      czesem pomimo rozmiaru mozna nadrobic technika,ale w odpowiedzi na powyzszy opis stanowczo mowie NIE. seks to wiecej niz polowa udanego zwiazku.to samo idzie w druga rozmiarowa stronesmile

pocieszajaco dla pana: na kazdy garnek jest pokrywka albo jak kto woli , kazda zmora znajdzie amatorasmile
    • lilly811 Re: Czy związałybyście się... 20.04.11, 06:41
      z bardzo małym- nie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka