kalioppe Za szybko kliknęłam 11.05.04, 09:30 Za szybko kliknęłam, czy któraś z mam posiada kupony promocyjne do Smyka i ich nie potrzebuje???? Jeśli tak, to ja bym chętnie je wykorzystała. Akurat mam trochę zakupów dla mojej córy. pozdrawiam, kalioppe Odpowiedz Link Zgłoś
26magda3 Re: smyk -kupony 11.05.04, 14:54 Ja też kupuję w smyku więc moich nie oddam, ale w najnowszym "Mamo to ja" jest kupon rabatowy do smyka. Chyba na 10%!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ali_bey Re: smyk -kupony 11.05.04, 15:40 Ja mam i chetnie Ci oddam (karta rabatowa 15%).Podaj mi adres na priva to jutro ci wysle. Alicja mama Kubulka Odpowiedz Link Zgłoś
kalioppe Re: smyk -kupony - do ali_bey 12.05.04, 11:48 Bardzo dziękuję, mam mały problem: nie mogę wejść na pocztę a tym samym nie mogę Ci wysłać mojego adresu na priv i nie mam Twojego adresu. Podam Ci swój firmowy, wyslij mi jakąś pustą nawet wiadomość a ja zrobię reply'a z moim adresem - wolę nie podawać na forum- dobrze? marta@centertel.pl pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link Zgłoś