Dodaj do ulubionych

Modelki a waga.

17.06.11, 16:56
Zauważyłam ostatnio jakąś dziwna tendencje że modelki które były znane ze wspaniałych ciał strasznie wychudły. Taka Heidi Klum która była niezwykle smakowita i miała pseudonim ciało teraz pokazała się jako chudzina. Albo Claudia Schiffer. Obie sa naprawdę pięknymi kobietami ale okazało się że utrata tych kilku kilogramów nie wyszła im na dobre. Wyglądają po prostu staro. Zakładam że jako modelki z dużym doświadczeniem potrafią świetnie panować nad swoim ciałem i jego kształtem (powroty Heidi Klum do formy po porodach) więc taka chudość nie jest efektem sytuacji - dużo jem nie mogę przytyć a najprawdopodobniej zaplanowanym efektem diety/ćwiczeń. Myślicie że mamy jakiś nowy trend i powrót do czasów im mniej tym lepiej? Wydawało mi się że modelki w ich wieku i z ich doświadczeniem nie ulegną już tej presji której ulegają młodziutkie 14 latki na początku drogi w modelingu.

Czyli zakładając że ta chudość jest specjalnie - czy ten efekt jest ładny? Czy jednak nie robi im dobrze.
https://e3.pudelek.pl/p1406/2160cb7900233c674df8cc8a
https://bi.gazeta.pl/im/1/9640/z9640341O.jpg

Ad.1 Tak, zazdroszczę ciała Heidi (tego pełniejszego) i myślę, że oddałabym duszę pierworodnego za takie ciało wink
Ad. 2 Nie chce kolejnej dyskusji pt wyższość chudych nad grubymi albo promocja otyłości lub coś w tym stylu. Pytam tylko o te dwa konkretne przypadki. Czy sądzicie że IM to wyszło na dobre i czy wyglądają lepiej. I przede wszystkim PO CO? skoro bez tych zmian były tak niezwykle pięknymi kobietami.
Obserwuj wątek
    • drinkit Re: Modelki a waga. 17.06.11, 17:02
      To Heidi teraz tak wygląda? Po urodzeniu 4 dziecka (czy 5, już nie wiem)? Całkiem ok, może trochę za chudo. Za to Claudia mi się nie podoba, wygląda jak straszydło. Wniosek: ładna twarz dużo robi (wg. mnie Claudia nie ma zbyt ładnej twarzy).
    • empirical Re: Modelki a waga. 17.06.11, 17:03
      To Elle Macpherson miala pseudonim "cialo", a nie Heidi Klum.

Dziewczyny sa pod ogromna presja, zeby tak wygladac - taki zawod, takie reguly gry.
      A to, co my ("szaraczki") o tym myslimy nie ma wcale znaczenia.
    • lelija05 Re: Modelki a waga. 17.06.11, 17:08
      No szkoda, że poddały się presji.
      Służyły mi za przykład doskonałego, pełnego, kobiecego wyglądu.
      Ciekawe czy reszta tez pójdzie tym trendem (Cindy, Naomi, Linda itd)
    • setia Re: Modelki a waga. 17.06.11, 18:21
      Heidi wygląda ślicznie, tylko ta sukienka robi coś złego z jej biustem. sama nie mogę nosić takich dekoltów bo wygladam jak kościotrup, mimo, że nie jestem jakoś nadzwyczajnie chuda.
      Claudia Schiffer nigdy mi się nie podobała, więc trudno mi stwierdzić czy wygląda lepiej czy gorzej.
      • majenkir Re: Modelki a waga. 17.06.11, 18:29
        Ta sukienka w ogole jest koszmarna uncertain
      • beataj1 Re: Modelki a waga. 17.06.11, 18:32
        No właśnie o to mi chodzi - z kobiety która była pięknie zaokrąglona i miała świetne kształty zamieniła się w kościstą istotę z absolutnym brakiem biustu. I nie jest to jej naturalny wygląd bo przez lata miała inne kształty.
    • rosapulchra-0 Re: Modelki a waga. 17.06.11, 18:26
      Są strasznie szkieletowate, jak Althea w Skandaliście Larrym Flynt'cie. Nie podobają mi się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka