Dodaj do ulubionych

Która cierpliwa....

15.07.11, 19:22
...streści mi o co chodzi z tą całą Zii86 i jej weselem?? Bo intryguje mnie to troszkę ;p
Nie jestem na forum na bieżąco, ale wiem tylko , ze jest jakas ZIA ,która miała swoje wymarzone wesele, ale NIKT JEJ NIE WIERZY (może inaczej- dużo wątpi). Dlaczego???
Da się w ogole tak w skrócie?
Obserwuj wątek
    • beata985 Re: Która cierpliwa.... 15.07.11, 19:33
      nie da się w skrócie, zresztą już było tu albo na innym forum....
    • czarnaalineczka Re: Która cierpliwa.... 15.07.11, 19:34
      ja ja ja big_grin

Zia naprawde istnieje big_grin
      jest to dziewczatko ktore przez 3 lata planowalo swoj wymarzony slub
      tworzac liczne watki na forum slub i wesele
      ilość postow w watkach szla w setki i tysiace big_grin
      padaly liczne polmysly a kazdy drozszy od poprzedniego
      nazwiska projektantow
      ceny sukienek z kosmosu itd
      slub kate i williama to przy tym to mial byc pikus wink

no a wyszlo jak wyszlo big_grin
      slub humanistyczny ( bez zadnej mocy prawnej )
      martwe rozowe pantery na samochodach
      altanka taka se delikatnie mowiac
      no i zero efektu WOW
      a to wszystko za gruba kase ze spadku po babci pana mlodego tongue_out

ale zia zadowolona wiec niech jej tam bedzie smile
    • odcienie.szarosci Re: Która cierpliwa.... 15.07.11, 19:37
      Zia86 od 3lat na forum ślub i wesele przygotowywała sie do swojego ślubu. Wydając przy tym wiele pieniedzy na stylistów, na piekną stylową suknię, wizazytów. Slub nie był ślubem kościelnym ani w ślubem cywilnym tylko takim przyrzeczeniem w białej sukni o miłości itd . Miała wydać na niego 80tys zł. Zastanawiała sie nad kazdym szczegolem ślubu zeby wszystko wyszło idealnie sprowadzenie tego i tamtego, sukni z Mediolanu. I teraz dziewczyny komentuje.
      • odcienie.szarosci Re: Która cierpliwa.... 15.07.11, 19:39
        Komentuja bardzo roznie i czesto, gesto słyszy sie bardzo negatywne opinie o tym ślubi, ze tyle przygotowan a ślub bardzo przecietny itd. Moim zdaniem panna młoda wygladala fantastycznie i slub jak kazdy slub na pewno był wyjatkowy. Ja jej gratuluje i zycze wszystkiego co najlepszego. Niektore dziewczyny uwazają, ze jest to chwyt marketingowy a nie slub prawdziwej zakochanej parysmile
      • chloe30 Re: Która cierpliwa.... 15.07.11, 19:51
        odcienie.szarosci napisała:

Zastanawiała si
        > e nad kazdym szczegolem ślubu zeby wszystko wyszło idealnie sprowadzenie tego i
        > tamtego, sukni z Mediolanu. I teraz dziewczyny komentuje.

zastanawiała się nad wieloma rzeczami i prawie żadna z nich nie wyszła. Suknia z Mediolanu, po ujrzeniu której (w necie) na Zię spłynęło "błogosławieństwo sukni ślubnej" - cokolwiek to jest - to najbardziej sztandarowy przykład jej megalomanii.
        • odcienie.szarosci Re: Która cierpliwa.... 15.07.11, 19:58
          Ale tak czy siak ładnie wygladala na ślubiewinkmoze ot tak po prostu nie wyszlo z ta suknia slubna z mediolanu? miała chyba suknie od zienia w koncu? tez bardzo piekna i na pewno nie tania
          • chloe30 Re: Która cierpliwa.... 15.07.11, 20:01
            odcienie.szarosci napisała:

> Ale tak czy siak ładnie wygladala na ślubiewinkmoze ot tak po prostu nie wyszlo z
            > ta suknia slubna z mediolanu? miała chyba suknie od zienia w koncu? tez bardzo
            > piekna i na pewno nie tania

zgadzam się, wyglądała ładnie, w dodatku po zdjęciach z przymiarki na których kiecka była źle dopasowana byłam w szoku - na plus.
            jednak Zień to nie Vera Wang, co by nie mówić
            a z suknią nie miało wyjść od początku, jak z wieloma innymi rzeczami - makaroniki z Paryża i obrączki z NY - Zia pompowała baloniku jaka to je ŁAŁ, żeby potem cichcem się wycofać
            czytałam trzy lata, to wiem wink
    • minnie_su zmiana kierunku 15.07.11, 19:41
      pytanie o zie przeksztalcilo sie aktualnie w pytanie o gazete. i teraz nad nia sie zastanawiamy. . dlaczego jej nie ma? czy jest teraz kims innym? etc.
    • odcienie.szarosci Re: Która cierpliwa.... 15.07.11, 19:56
      paulaimiko.pl/index.php?site=galeria i zamieszanie jest o tosmile dziewczyna przygotowywała 3lata skrupulatnie ślub, chciała zeby ten dzien był wyjatkowy. A forumowe zazdrosnice teraz ublizaja dziewczynie. Zazdroszcza po prostu, ze zia86 stac na to i na to a je nie, ja to tak odbieram. Wiec musza napisać jak przecietnie/ brzydko wygladało, musza napisac jak beznadziejnie wszystko wyszla. Po prostu chca sobie ulzycwink. Zazdroszcza bo je np na takie rarytasy nie stac wiec daja upust zlosci w ten sposob. Dziewczyna miała prawo pisac watki i tysiace postow, po to jest forum aby sie doradzic
      • syriana Re: Która cierpliwa.... 15.07.11, 20:14
        nieśmiertelny argument o zazdrości bierze się z mylnego przekonania, że każda dziewczyna marzy o takiej imprezie - a to mit

fenomen Zia opiera się głównie na jej osobowości: miksie infantylności, skłonności do koloryzacji, oderwaniu od finansowo-społecznych realiów tzw. tru lajf no i klasycznych zachowaniach właściwych attention whore

ogólnie miłe dziewczę, niekrzywdzące nikogo sposobem w jaki przretuptała spadek (co wielokroć podreślała w trakcie burzliwych debat na temat finansów weselnych), ale ogólne wrażenie przekonania o własnej wyjątkowości i konieczności podkreślania tego faktu wybitnie działa na nerwy

a kwota 80tys, była grana jakieś 2 lata temu, ostatecznie stanęło na sporo większej
        pod koniec przygotowań Zia dodała nutki tajemnicy do swego wizerunku
        • cherry.coke Re: Która cierpliwa.... 15.07.11, 20:21
          No wlasnie, bo 80tys to chyba nie jest jakos duzo za wesele? Bylam w tym roku na weselu zwyklej nieziajowej pary pod Wwa i kosztowalo ok. 50tys, a to byl normalny dom weselny, na przyjemnym poziomie, ale zadnych motyli, altan i dizajnerow..
          • syriana Re: Która cierpliwa.... 15.07.11, 20:34
            jeśli mnie pamięć nie myli to były pierwsze szacunki u progu przygotowań

po nich nastąpił dramatyczny w tytule wątek "Oszczędzamy" , ale niedługo później pojawiły się na scenie dwa spadki więc zaczęło się szaleństwo
            samo w sobie nienaganne przecież - bo skoro jest marzenie i są środki to czemu ich nie połączyć

to co wzbudzało kontrowersje wśród czytających to była nieproporcjonalność wydatków do efektów, brak umiaru w dywagacjach na temat popierdułek, z których nic nie wychodziło przy radosnym niezauważaniu autentycznych niedociągnięć, bubli wręcz, maskowanych niezmienną ripostą: "nam się podoba wink"
          • iuscogens Re: Która cierpliwa.... 15.07.11, 20:41
            cherry.coke napisała:

> No wlasnie, bo 80tys to chyba nie jest jakos duzo za wesele? Bylam w tym roku n
            > a weselu zwyklej nieziajowej pary pod Wwa i kosztowalo ok. 50tys, a to byl norm
            > alny dom weselny, na przyjemnym poziomie, ale zadnych motyli, altan i dizajnero
            > w..

Szczerze, to bardzo dużo. Z osób, które znam nikt poza 30 tys. nie wychodził.
            Nie mam znajomych w stylu Paris Hilton tongue_out
            Co do ziai to mnie na fotkach ze ślubu zupełnie nie zachwyca ani ona ani pan młody, za to ujęło mnie to z jaką radością pisze o ceremonii, aż mi się przypomniał mój slub i to jak się wtedy czułamsmile
        • tosterowa Re: Która cierpliwa.... 15.07.11, 22:16
          > fenomen Zia opiera się głównie na jej osobowości: miksie infantylności, skłonno
          > ści do koloryzacji, oderwaniu od finansowo-społecznych realiów tzw. tru lajf no
          > i klasycznych zachowaniach właściwych attention whore
          >

plus jeszcze na tym, że dziewczyna podaje całą swoją prywatność na tacy, każdy wie, jak zia się nazywa, gdzie mieszka, co robi i jakie ma doświadczenia łóżkowe.
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: Która cierpliwa.... 15.07.11, 20:25
        a tak tak . schody zbyt betonowe, trawnik zbyt mizerny, rysy na makaronikach, makijaz nie taki, fryzura nie taka, rysy zii zbyt pospolite, sukienka nie wyglada na droga SIC! o czyms zapomnialam?
        • czarnaalineczka Re: Która cierpliwa.... 15.07.11, 20:29
          >o czyms zapomnialam?
          o tym ze zia nadal jest panna wink
          • japanunieprzerywalempanieposle Re: Która cierpliwa.... 15.07.11, 20:37
            aaaaaa no tak . o tym byl ok 200 watkow tongue_out
        • chloe30 Re: Która cierpliwa.... 15.07.11, 20:37
          japanunieprzerywalempanieposle napisała:

> a tak tak . schody zbyt betonowe, trawnik zbyt mizerny, rysy na makaronikach,

akurat te trzy rzeczy to tzw. szczegóły, które przy takim nakładzie sił i środków powinny być dopilnowane
          schody przykryte należycie dywanem, trawa z metra i nieodebranie makaronikowego bubla

na "normalnym" weselu - luzik, ale jak miało być wielkie łał, to tak, trawę się maluje smile
          • kklekss Re: Która cierpliwa.... 15.07.11, 21:06
            Za to Zia będzie miała bardzo tani 'rozwód' .Ten jej cały ślub to jakaś farsa , to takie przypieczętowanie konkubinatu ?
            • nutka07 Re: Która cierpliwa.... 15.07.11, 21:10
              Nie, to rytual przejscia.
              Tak twierdzi.
              • 18_lipcowa1 ja czekam na zdjecia- kiedy bedą? 15.07.11, 21:25

• nutka07 Re: ja czekam na zdjecia- kiedy bedą? 15.07.11, 21:33
                  W jej watku sa, chyba 4 czy 5 zdjec.
                • iuscogens Re: ja czekam na zdjecia- kiedy bedą? 15.07.11, 21:34
                  Parę zdjęc już jest, sprawdz sobie na slubnym forum.
                • czarnaalineczka Re: ja czekam na zdjecia- kiedy bedą? 15.07.11, 21:35
                  po tej chamowie na forum to chyba wcale uncertain
                  chyba ze na priv
                  • nutka07 Re: ja czekam na zdjecia- kiedy bedą? 15.07.11, 22:00
                    Zia obrywa odkad jest na forum. I co? I nic.
                    Nadal wstawia zdjecia, opisuje, czasami pisze o prywatnych sprawach.
                    Nic ja to nie uczy.
                    Moze po prostu chce pisac na forum i pokazywac sie.
                • nutka07 Re: ja czekam na zdjecia- kiedy bedą? 15.07.11, 21:36
                  Tutaj

forum.gazeta.pl/forum/w,619,126915006,126915006.html?v=2&f=619&w=126915006&a=126915006&wv.x=1
          • nutka07 Re: Która cierpliwa.... 15.07.11, 21:09
            Co do tych makaronikow, to ja bym tego nie przyjela.
            Jak mozna dostarczyc towar w takim stanie? Chyba ze wieza ulegla wypadkowi juz po odbiorze.
            Poza tym makaroniki nie tylko byly pogniecione ale i niechlujnie zrobione.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka