Dodaj do ulubionych

Stone Skirts

12.11.24, 15:35
Przestrzegam przed tą firmą.
Na zamówienie czekam już ponad miesiąc (miało być 14 dni). Na emaile nie odpowiadają. Telefonu nie odbierają.
Na ich fb można napisać komentarz po 24h od polubienia ich strony (ani mi to w głowie).
Na ogół jestem cierpliwą i wyrozumiałą klientką, ale to jest przegięcie.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Stone Skirts 12.11.24, 15:37
      Jak wrzuciłam hasło Stone Skirts, to w proponowanym uzupełnieniu znalazło się oszuści, więc raczej nie jesteś pierwszą osobą, która się skarży.
      • alpepe Re: Stone Skirts 12.11.24, 15:38
        a tu jeszcze coś takiego www.facebook.com/groups/legalniewsiecipl/posts/6758172114274433/
        • primula.alpicola Re: Stone Skirts 12.11.24, 15:42
          No pięknie.
    • 35wcieniu Re: Stone Skirts 12.11.24, 16:09
      Jezus, przecież na tej stronie wszystko śmierdzi scamem na odległość. Ceny raz w złotówkach, raz w funtach, postawione to jest na jakimś zachodnim szablonie, adres siedziby po polsku różni się od adresu w wersji angielskiej, natomiast jak zobaczysz co tam się mieści na google to kebab i producent surówek. Fotki są bardziej grafikami niż zdjęciami. Pozytywne komentarze jak od sztancy, na goworku tyle że niejedno korpo nie ma tylu opinii pracowników. Firma z, jak podają, dziesięcioletnią tradycją, o której oprócz ewidentnie kupionych komentarzy nikt nic nie wie.
      No powiem tak. Następnym razem będziesz już mądrzejsza.
      • alpepe Re: Stone Skirts 12.11.24, 16:36
        Masz NIP i masz informację o dofinansowaniu z funduszy europejskich, więc scamem bym tego nie nazwała. Fakt, szablon sklepu jest chyba wydobyty z jakiegoś śmietnika, odprasowany i użyty, bo np. polski po niemiecku to wg sklepu POLIEREN... I inne kwiatki. Sądzę, że ktoś sobie rzeźbi mając szwalnię, ale brak mu mocy przerobowych, rozumu i/lub kasy, by to przyzwoicie hulało.
      • konstancja16 Re: Stone Skirts 12.11.24, 16:42
        cóż. w dzisiejszych czasach przed zakupem w nowym sklepie online warto sprawdzić czy jest legit. ja zazwyczaj kupuję na zalando albo w sklepach które znam osobiście, a przy nowej stronie zawsze najpierw przepuszczam adres przez scamadviser.com, scam-detector.com albo trusted pilot

i jeśli nie jest na zielono to choćby mi się nie wiem jak podobało raczej odpuszczam zakup.
        • pffpffpff Re: Stone Skirts 12.11.24, 17:00
          Eee to chyba nie jest nowy sklep. Ich komplety podobały mi się jakoś 10 lat temu. Takie dresowe spódniczki z bluzami.
          • pffpffpff Re: Stone Skirts 12.11.24, 17:01
            Ale nie kupiłam bo trochę nie w moim stylu jednak
    • malia Re: Stone Skirts 12.11.24, 17:36
      wpisałam nazwę sklepu w wyszukiwarkę, chciałam zobaczyć co tam jest, antywirus na kompie wyświetlił ostrzeżenie, żeby tam nie wchodzić big_grin
    • slatynka85 Re: Stone Skirts 12.11.24, 17:50
      Też długo czekałam, chyba z 3 tygodnie. To był mój pierwszy dres taki polecany, lata temu. Też się nie mogłam dodzwonić do firmy. W końcu przyszedł.
      Po latach stwierdzam, że nie jest jednak dobrej jakości, potem kupiłam sobie dres Nube i to był sztos, też ma kilka lat a jest jak nowy, mimo, że częściej używany. Tamten ze Stone skirts szybko się zmechacił. Jedyny plus - był tani.
    • primula.alpicola Re: Stone Skirts 28.11.24, 11:19
      Update: kilka dni temu dostałam email z informacją o chwilowych problemach z realizacją zamówień i pytaniem, czy poczekam jeszcze kilka dni czy chcę zwrot pieniędzy. Chciałam poczekać, dres przyszedł dziś, jest bardzo ok, z tym że bluza nieswpólmiernie duża w stosunku do spodni. Spodnie zagarnęła córka, bluza zostaje w moich rękach.
    • aga6966 Re: Stone Skirts 05.12.24, 22:53
      Ja robiłam zakupy całkiem niedawno i dresik przyszedł wciągu kilku dni. Musiałyście dziewczyny trafić na jakiś zator po prostu, dla mnie wszystko w porządku.
      • login-zajety321 Re: Stone Skirts 06.12.24, 07:04
        Ojoj, odkopalas wątek tak z dobrej woli, by nas poinformować, że wszystko ok? Tak sama z siebie? Za darmo?
        Wiesz, w marketing szeptany też trzeba umieć
        • memphis90 Re: Stone Skirts 06.12.24, 11:46
          Dresik był tak zabójczy i przyszedł tak szybciutko, że nawet założyła (oprócz nowego dresika!) zupełnie nowy nick na zupełnie nowym dla niej forum, żeby o tym opowiedzieć!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka