Dodaj do ulubionych

Czy polscy policjanci sa przystojni?

21.07.11, 00:42
Watek letni i niepowazny!
Dorabiam sobie prowadzac zajecia dla policjantow (special squad) i oczu od tych "moich" chlopakow (sa 3 dziewczyny) oderwac nie moge wink Dobieraja ich takich czy co? Wysokie to wszystko, przystojne do bolu, wysportowane ... niezaleznie od pochodzenia etnicznego. W ogole u nas panuje opinia, ze policjanci, strazacy i paramedics to ten "piekniejszy" gatunek mezczyzny - warto miec do czynienia z emergency zeby chociaz oko nacieszyc wink
Moje doswiadczenia z polskim MO w zamierzchlych czasach PRL nie przywoluja w pamieci jakichs Adonisow, czy cos sie w tym wzgledzie zmienilo na lepsze? A strazacy? Paramedics? Przystojniaki czy raczej bleee?
Przy okazji, Myelegans, tam po Twojej stronie tez jest na czym oko oprzec big_grin
Obserwuj wątek
    • kaczy_kuperas Re: Czy polscy policjanci sa przystojni? 21.07.11, 01:00
      Znam paru i może jeden jest przystojny, tj. może się podobac. Inny miał moze i przyjemną buzie, ale calość dosyć mocno szczuowata i w dodatku niski. Kolejny z wielkim brzuchem piwnym, nie wyobrazam go sobie goniacego zlodzieja, raczej nie dałby rady. Kolejny był juz chyba po 40, z pyska nawet ok, z figury tez, nie mial brzucha. Nie wiem jak wygladał gdy był mlody.
      Strazaków i ratowników medycznych nie znam smile
    • myelegans Re: Czy polscy policjanci sa przystojni? 21.07.11, 01:54
      > Przy okazji, Myelegans, tam po Twojej stronie tez jest na czym oko oprzec big_grin

hmm, jakos mi sie w oczy nie rzucili, ale w masie ich nie ogladalam. Chociaz, czekaj, czekaj, kiedys mialam maly "fender bender" bo sie na policjanta kierujacego ruchem zapatrzylam. Strazacy za to o to to, bo musza forme trzymac. Czesto bywalam w lokalnych "fire house" bo dziecko fiksacje mialo, on ogladal wozy strazackie, ja strazakow.

Ja mam ostatnio widok na construction site i pracowac nie moge, bo to opalone, muskularne, w kaskach, z paskami na narzedzia, i wszystko pod skora gra. Oczy cieszy wink
    • klara-poisencja Re: Czy polscy policjanci sa przystojni? 21.07.11, 06:45
      nie pracuję w policji ale zawodowo mam z nimi do czynienia.i powiem tak-ci zza biurka to tak średnio raczej wyglądają-szału nie ma uncertain
      ale za to ci pod bronią i w kominiarkach-mmm...chłopaki po 190cm conajmniej,jak kominiarkę zdejmie to też owszem,owszem big_grin może ich specjalnie dobierają ?
    • sadosia75 Re: Czy polscy policjanci sa przystojni? 21.07.11, 10:16
      Wiadomo, że najprzystojniejszy jest mój mąż smile Ale trzeba sprawiedliwie przyznać, że kilku innych przystojnych też jest smile no dobra może więcej niż kilku, ale i tak mój mąż jest naj naj naj smile
    • an_ni Re: Czy polscy policjanci sa przystojni? 21.07.11, 10:19
      no niestety nie
    • czarnaalineczka Re: Czy polscy policjanci sa przystojni? 21.07.11, 10:19
      policja rowerowa
      te zgrabne tylko i obcislych spodenkach
      te uda mrrr
      malo co sie pare razy nie wywalilam przez nich tongue_out
    • thorgalla Re: Czy polscy policjanci sa przystojni? 21.07.11, 10:26
      Tu gdzie mieszkam są przystojni choć normalnie faceci do najprzystojniejszych nie należą.Wyobrażam sobie co się w Szwecji dzieje wink
    • majenkir Re: 21.07.11, 10:50
      bi_scotti napisała:
      >W ogole u nas panuje opinia, ze policjanci, strazacy i paramedics to ten "piekniejszy" gatunek mezczyzny

Cos w tym jest... wink.

Polscy policjanci to takie jakies wymoczki tongue_out (bez obrazy).
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/re/qd/3acg/EyS38bArbyduwnye7X.jpg
      fotoforum.gazeta.pl/photo/7/re/qd/3acg/DFGVvAKpc7hbaVBiqB.jpg
      • iuscogens Re: 21.07.11, 10:54
        Znam jednego, ale szału nie ma smile
    • ladyjm Re: Czy polscy policjanci sa przystojni? 21.07.11, 10:57
      o tak - ja mielam takiego jednego na kursie jezykowym, z oddzialu antyterrorystycznego byl smile wszystkie laski sie na niego gapily non stop. poza wygladem (przypakowany, wydziarany) byl bardzo czarujacy.
      • czar_bajry Re: Czy polscy policjanci sa przystojni? 21.07.11, 11:01
        W każdej grupie zawodowej trafiają się tacy i tacy, jednak nie można powiedzieć, że wszyscy jak jeden przystojni są.
        • alanis11 Re: Czy polscy policjanci sa przystojni? 21.07.11, 11:12
          policjantów widzę samych beznadziejnych no moze raz przyjechał na moje zgłoszenie na prawdę fajny facio do błąkającego się pieska.
          natomiast jakis czas temu miałam stały kontakt ze strażakami i ci generalnie byli fajni fizycznie.dużo przystojniaków , dowódca był mniam.
          Żołnierze jakich znam wyglądają jak cymbały , albo wychudzone to albo spasione , buraczane twarze , pustka w oku , łeeee
          • czar_bajry Re: Czy polscy policjanci sa przystojni? 21.07.11, 11:24
            natomiast jakis czas temu miałam stały kontakt ze strażakami i ci generalnie
            > byli fajni fizycznie.dużo przystojniaków , dowódca był mniam.

Święta prawdasmile
            Ale ja nieobiektywna mogę byćtongue_out
            • iuscogens Re: Czy polscy policjanci sa przystojni? 21.07.11, 11:27
              czar_bajry napisała:

> natomiast jakis czas temu miałam stały kontakt ze strażakami i ci generalnie
              > > byli fajni fizycznie.dużo przystojniaków , dowódca był mniam.
              >
              > Święta prawdasmile
              > Ale ja nieobiektywna mogę byćtongue_out

Ciekawe dlaczego hehe ;D
              • alanis11 Re: Czy polscy policjanci sa przystojni? 21.07.11, 12:46
                ja nie mam strazaka mam żołnierza a większosc tych panów także z odziałow specjalnych maj wygląd "tempych "cymbałów.
    • chicarica Re: Czy polscy policjanci sa przystojni? 21.07.11, 11:12
      Mmmmm... przypominam sobie, jak rok temu w Barcelonie odprowadzał mnie na pociąg jeden taki przystojny pan policjant Katalończyk (lekko się zgubiłam, a ponieważ czas gonił i nie było czasu na szukanie kierunku, to zapytałam - haha, zgadnijcie czemu akurat jego? - i zaproponował że osobiście pokaże mi drogę), i tak się słodko wypytywał czemu wyjeżdżam, no czemu? wink
      • alanis11 Re: Czy polscy policjanci sa przystojni? 21.07.11, 11:20
        A tak w ogóle to ja nie widze przystojnych facetów w ogóle ....
        jest deficyt ładnych ludzi w moim mieście ,mam wrażenie. Piękna panna jeszcze raz na jakis czas się trafi wzrokowo ale faceta mega przystojnego to nie widziałam dawnoooo
        • chicarica Re: Czy polscy policjanci sa przystojni? 21.07.11, 11:44
          Ale gdzie? W Bcn? Nie gadaj, ja byłam kilka razy i za każdym razem mało oczu nie zgubiłam...
        • bi_scotti Re: Czy polscy policjanci sa przystojni? 21.07.11, 14:17
          alanis11 napisała:

> A tak w ogóle to ja nie widze przystojnych facetów w ogóle ....
          > jest deficyt ładnych ludzi w moim mieście ,mam wrażenie. Piękna panna jeszcze r
          > az na jakis czas się trafi wzrokowo ale faceta mega przystojnego to nie widzia
          > łam dawnoooo

To wspolczuje. Powaznie smile Mnie u kobiet (nawet bardzo atrakcyjnych) najczesciej przeszkadza nadmiar make up i to co robia z paznokciami ale dobrze uprany, uprasowany i pachnacy facet to jest to co podnosi na duchu w kazdych okolicznosciach. Najwieksze szczescie mam zawsze w Montrealu - tam obiektow wartych zawieszenia oka nie brakuje. Moze to jest powod, ze ja tam co roku na jazz festival jak zaba do wody ... ? Hmmm wink
          • alanis11 Re: Czy polscy policjanci sa przystojni? 21.07.11, 14:21
            W Krakowie teoretycznie jakiegoś zabłąkanego turystę nawet z tego Montrealu jest szansa spotkać pewnie ale ja jakoś nie widzę fajnych facetów , widzę burą stonkę z kiepskimi warunkami fizycznymi , z brzydkimi twarzami itd strój pomijam.
            • bi_scotti Re: Czy polscy policjanci sa przystojni? 21.07.11, 14:25
              alanis11 napisała:

> widzę burą sto
              > nkę z kiepskimi warunkami fizycznymi , z brzydkimi twarzami itd strój pomijam.

Moze jakas akcja ogolnopolska polskich kobiet "Chcemy miec pieknych facetow!" czy cos w tym rodzaju? wink
            • alanis11 Re: Czy polscy policjanci sa przystojni? 21.07.11, 14:29
              aha przypomniałam sobie że mam jednego super mena w dalszym otoczeniu ,to pan od W-F w szkole mojego dziecka ,mega przystojniak ,wiem że jest o rok starszy ode mnie wygląda b.dobrze. i w sumie tyle wrażeń estetycznych jesli chodzi o INNYCH facetów.
      • sadosia75 Re: Czy polscy policjanci sa przystojni? 21.07.11, 11:30
        Ci w Barcelonie co w mieście pracują guardia urbana chyba się to nazywa... o matkooo!! jakie to przystojne, jakie to miłe, jakie to uczynne! normalnie brać ze sobą do domu i nikomu nie pokazywać smile cudo normalnie cudo!
    • rosapulchra-0 Re: Czy polscy policjanci sa przystojni? 21.07.11, 11:29
      Kiedyś widziałam jednego przystojniaka z pogotowia, który kopał nieprzytomną dziewczynę. Zrobiło to na mnie takie wrażenie, że tu napisałam.
    • lilly_about Re: Czy polscy policjanci sa przystojni? 21.07.11, 11:33
      Coraz więcej przystojniaków. Z takimi przyjemniej się negocjuje.
      • czarnaalineczka Re: Czy polscy policjanci sa przystojni? 21.07.11, 11:36
        klapsa zamiast mandatu ?tongue_out
        • lilly_about Re: Czy polscy policjanci sa przystojni? 21.07.11, 11:49
          50 zł za zaśmiecanie, zamiast 300 za prędkośćwink
          • czarodziejka000 Re: Czy polscy policjanci sa przystojni? 21.07.11, 15:48
            Moj jest najprzystojniejszy tongue_out... a nawet gdyby nie byl,to wiadomo ze..."za mundurem panny sznurem..." big_grin
    • naomi19 Re: Czy polscy policjanci sa przystojni? 21.07.11, 17:09
      Ostatni do hałasującej młodzieży przy moim bloku przyjechała policja. Oj aż sobie usiadłam na moim hamaczku i zapaliłam papieroska. Nie z ciekawości a dla przyjemności. Cuda dwa przyjechały... Ogólnie to rzadko zrwacam uwagę na panów, bo szpetni są zazwyczaj, ale ci byli wspaniali. Czekam na kolejną interwencję...
    • krejzimama Re: Czy polscy policjanci sa przystojni? 21.07.11, 20:07
      Głupi, tępi, ograniczeni jak każdy mundurowy osioł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka