yenna_m 04.08.11, 18:43 www.youtube.com/watch?v=ZdM62BqlOyg umarłam ale płyta jako całość marniutka (wiem, bo się skusiłam przy okazji wizyty w empiku z czystej sympatii dla uchachanego młodziana) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrednadziewucha Re: Ganja Trip Bednarka 04.08.11, 18:48 Czyli kasa w błoto? No nie, cała piosenka o używce? Co to za wzorzec dla młodzieży? Dobrze że nie mam jeszcze dzieci, bo jakby lubiły takie klimaty, to bym musiała płyty Bednarka konfiskowac. Mi się nie podoba. Nowe horyzonty to tylko dzięki blantom? A do biblioteki nie łaska? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Ganja Trip Bednarka 04.08.11, 18:50 no dla dzieci to absolutnie nie jest natomiast mnie rozwalila ta wolna, kabaretowa czesc piosenki gosciu w kabarecie powinien robic Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Ganja Trip Bednarka 04.08.11, 18:51 kasa oczywiscie w bloto, teksty tak mierne, ze szkoda sie wsluchiwac o dziwo, jest to najlepsza piosenka na plycie (poza jednym coverem - czy jak się toto pisze) Odpowiedz Link Zgłoś
wrednadziewucha Re: Ganja Trip Bednarka 04.08.11, 18:52 Ma coś w sobie, talent pewnie... i moc przyciągania starszych dzieci!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Ganja Trip Bednarka 04.08.11, 18:55 jak juz przy dragach i piosenkach jestesmy www.youtube.com/watch?v=xCB9r6phd34&feature=related 4:32 wlaczcie Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Ganja Trip Bednarka 04.08.11, 20:00 To jeszcze nic. Ja na tym kiedys dawno temu umarłam. www.youtube.com/watch?v=acG0XKn9IyQ Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Ganja Trip Bednarka 04.08.11, 20:01 Kaszanka tez niczego sobie. www.youtube.com/watch?v=Pa5yG1JdvLA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Ganja Trip Bednarka 04.08.11, 20:24 o matko oplulam monitor )))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Ganja Trip Bednarka 04.08.11, 20:32 naomi, no i się przyczepiła do mnie teraz piosenka o Ali, wredoto jedna Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Ganja Trip Bednarka 04.08.11, 20:35 www.youtube.com/watch?v=TFVtcSVkGdc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Ganja Trip Bednarka 04.08.11, 20:55 Przyznam się, że przy okazji wklejenia linku posłuchałam sobie raz i też się przyczepiła Zaraz sobie włączę znów. niewiele jest rzeczy tak poprawiających humor. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Ganja Trip Bednarka 06.08.11, 23:13 A emeryturę znacie? www.youtube.com/watch?v=e7gKpo8s4Es Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Ganja Trip Bednarka 06.08.11, 16:30 Płaczę przy tej kaszance. To powinien być hymn ematki - I UMYJ BIDET! Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Ganja Trip Bednarka 06.08.11, 21:56 To powinien być hymn ematki - I UMYJ BIDET! hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Ganja Trip Bednarka 04.08.11, 20:20 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Ganja Trip Bednarka 04.08.11, 19:04 Bednarek ma bardzo fajne warunki głosowe, ale niestety mam wrażenie, że ten jego wokal staje się coraz bardziej manieryczny. Piosenki tego typu mnie nie bawią, z uwagi na to, że śpiewane są przez niedojrzałych ludzi dla niedojrzałych nastolatków. Jest to taki głupi nurt post-reggeaowy, badziewny dancehall dla małolatów. Reggaeowy riddim, głupi tekst o marihuanie i banda 16latków jest w siódmym niebie. Wg mnie dno. Pozostaje mieć nadzieję, że się chłopak nawróci i wskoczy na właściwe tory, bo ma warunki, żeby robić fajną muzę. Na razie jest na to chyba za młody jeszcze albo nie trafił na właściwego guru w stylu Dawida Portasza na ten przykład... Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Ganja Trip Bednarka 04.08.11, 19:07 generalnie to on ma niewiele ciekawego do przekazania - za szybko, za wczesnie pomijam fakt, ze gosc jest totalnie niedojrzaly Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Ganja Trip Bednarka 06.08.11, 13:01 Czepiacie się. Zapomniałyście czasy liceum i że same kiedyś paliłyście, zapomniałyście, że było fajnie. Popaliłyście, przestałyście, urodziłyście dzieci i nie chcecie, by one kiedyś paliły, a zapalą. Taka kolej rzeczy. Bednarkowi dalej jest fajnie, nawet jeśli to co gra, bardziej przypomina dancehall niż klasyczne reggae. On się tą muzyką cieszy, małolaty też. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Ganja Trip Bednarka 06.08.11, 16:25 nigdy (z wyjątkiem jednego razu, gdy znieczulano mnie przy zabiegu pochodną morfiny) nie mialam do czynienia z narkotykami - ani twardymi, ani miękkimi mów za siebie, ja inne pokolenie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Ganja Trip Bednarka 06.08.11, 16:43 yenna_m napisała: > nigdy (z wyjątkiem jednego razu, gdy znieczulano mnie przy zabiegu pochodną mor > finy) nie mialam do czynienia z narkotykami - ani twardymi, ani miękkimi > > mów za siebie, ja inne pokolenie jestem ja też nie, choć to nie kwestia pokoleniowa raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_pieskiem Re: Ganja Trip Bednarka 07.08.11, 10:07 Z alkoholem trez nie????? Bo alkohol to twardy narkotyk. Jesli chodzi o silę uzaleznienia plasuje się na 2 czy 3 miejscu wg rankingu WHO (nie pamiętam dokładnie na którym - do sprawdzenia na stronach WHO). Marihuana jest na szarym końcu pod tym względem. A piosenka faktycznie słaba. Ale to dla nastolatkow jest, a nie dla starych bab, jak my Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: Ganja Trip Bednarka 07.08.11, 12:27 Lubie tego chłopaka, ale takie piosenki to dno. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Ganja Trip Bednarka 08.08.11, 15:14 a wiesz, ze z alkoholem tez nie bardzo? nie kazdego podnieca rozrywkowy tryb zycia Odpowiedz Link Zgłoś