Dodaj do ulubionych

ale małostkowość???!!!

09.08.11, 13:29
www.plotek.pl/plotek/1,78649,10068394,Zona_Stuhra_rozwscieczyla_aktorki.html
Boczarska małostkowa obrzydliwie. Tak, tylko ona ma prawo zakładać suknie od Zienia czy innego nieZienia, reszta niech chodzi w workach po kartoflach najlepiej, żeby ona mogła błyszczeć na tle.
Z kolei co do Samanty, jak już się zakłada tę suknię za x tysięcy, to warto by chociaż sobie odrosty pofarbować, bo tak to wygląda (co może jest i prawdą), że wpadła do domu jak bomba, pięć minut przed imprezą, uczesać się nie zdążyła, tylko łaps tę suknię i buty i pod pachę wystrojonego Stura, który chyba więcej czasu poświęcił na ubranie się niż ona (skądinąd bardzo ładna i dużo ładniejsza od Boczarskiej).
Obserwuj wątek
    • el_jot Re: ale małostkowość???!!! 09.08.11, 13:35
      Mnie się bardziej podoba Boczarska.
      A reszta bez komentarza.
    • lelija05 Re: ale małostkowość???!!! 09.08.11, 13:35
      Ach, te gwiazdy...
    • lilly_about Re: ale małostkowość???!!! 09.08.11, 13:39
      Nie ma to jak podniecać się pudelkowymi pierdołami.
    • nangaparbat3 Re: ale małostkowość???!!! 09.08.11, 13:40
      Jeśli pani Stuhr to ta w czerwonym, to ani suknia, ani ona mi sie nie podobają. Podoba mi się ta druga pani i jej suknia.
      Awanturowanie się oczywiście idiotyczne.
      • majenkir Re: ale małostkowość???!!! 09.08.11, 13:59
        Buzia ladna, sukienka brzydla. A juz ta "fryzura" wola o pomste do nieba.
    • shellerka o maj gad 09.08.11, 14:16

ale, że wy tak naprawde wierzycie, że tak było? big_grin

o maj gad!

a ja słyszałam, że ta boczarska to nawet nogę podstawiła samancie!

a w ogóle, to wiecie, że tego niusa to napisała kołakowska? żeby wyszło, że boczarska taka wredna sucz jest, bo kołakowska zazdrosna jest o karolaka!

mowie wam!!!
    • izabellaz1 Re: ale małostkowość???!!! 09.08.11, 14:25
      Sięgnij po jakąś książkę. To mniej frustrujące niż opowiastki znikomej wiarygodności tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka